Sağlıkla gelsin kuzun canım artık alış veriş baslasin

Kızlar selam, bağışıklık sistemi ile ilgili sorun yaşayan oldu mu cd 56 yaptıran var mı? Bilgi verebilirseniz çok sevinirim.

Kızlar selam, bağışıklık sistemi ile ilgili sorun yaşayan oldu mu cd 56 yaptıran var mı? Bilgi verebilirseniz çok sevinirim.
canım ben testi yaptrmadım fakat ılkı kımyasal oldugu ıcın doktorum bagısıklıkla ılgılı olabılır dedı bu sefer transferden 5gun once intralıpıd serum takıldı beyaz bı serum bıde sabah aksam bır tane prograf dıe bı hap ıcıyorum buda bagısıklık ıcın. 12. gun pozıtıfı gordugumde tekrar takılacak kalp atısını duydugumda takılacak bıde sonrasnda sanırm ıkı haftada yada dort haftada bı bı sure takılacak prografıda 12. haftaya kadar ıcecem ınsaallah.

Anladım canım teşekkür ederim. ben de bağışıklık konusunu ihmal etmeyeceğim bu sefer

Bende bılmıyordm boyle bısey olacagını hatta doktoruma kızdm madem bı zararı yok bu serumn neden basta demednz dıe ama iş işten gecmıstı ıhmal etme mutlaka ıste
Serumun ucreti ne kadar benimde kimyasal oldu ama nasil anladnz yani bagisiklik dusuk oldugunu. Ben kendimi cok yorgun halsiz hissediyorum kendimi surekli bide cok unutuyorun herseyi ayaklarim cok usuyor ama kolay kolay gripde olmuyorum

Serumun ucreti ne kadar benimde kimyasal oldu ama nasil anladnz yani bagisiklik dusuk oldugunu. Ben kendimi cok yorgun halsiz hissediyorum kendimi surekli bide cok unutuyorun herseyi ayaklarim cok usuyor ama kolay kolay gripde olmuyorum
bagısıklıktan mı aslnda bılmıyoruz cnm sadece doktor bana ya embryo kalitesizdi ya rahminde bir problem vardı ya da bağışıklık sistemi ile alakalı bir problem olabilir ilk olarak bu üçü aklımıza gelir sonrasında eğer olmazsa genetik testler isteyebiliriz demişti donduruldu için embryolr Histerskopı yapıldı rahim de bir sıkıntı olmadı anlaşıldı bağışıklık sistemi için verilen serumunda bir zararı olmayacağını söyledi için Serumu da taktırmak istedi bu denememizde Rabbim nasip ederse inşallah sağlıklı bir gebelik ile evladımı kucağıma almak ıstyrm artık elimizden geleni yapıyoruz Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah. Serum yüzlük 250 Lik ve 500 lük olarak piyasada var ama şuan her şey karaborsada olduğu için bulması da çok zor biz 500 düğünü bulmuştuk 250 tl ödedik sadece serum için ama bazı. merkezler para almıyor diye duydum

Canım ben yaptırdım sana yardımcı olayım istersen özetle yazayım. Doktorum rahimde bazı katıl hücrelerin olduğunu bunun embriyoyu yabancı bi madde gördüğünü ve dışarı attığını yada gebelik oluşuyo ama düşükle sonuçlandığını söylemişti bunun için rahimden parça alıp baktılar ki öyle bısi bend e varmi diye ve pozitif çıktı sonuç yani yüksek oranla bu hücreler bendede var önleminize damar yolundan serum vererek bağışıklığı güçlendirip karşı savaş açsın amaçla bende transfer öncesi 1 transferde 1 transferden sonra 2 kez olmak üzere 4 kere serum alıyosun ben 2 kere aldım şuan transfer oldum haftada 1 yine alicam ve 4 ü tamamlicam

Sadece serum ıçin mi 500 tl ödedin onu anlayamadım ben 25 tl ye aldım serumu

Sevgili arkadaşım bu bağışıklık sisteminin zayıf olması ile ilgili bir test cd 56 testi ve tedavisi sadece serum taktırmak damardan. Ücreti 25 tl ama yatırma ücreti merkeze göre değişir. Ben hep hastalıklı ve hassas bir yapıya sahiptim. Vücudumun direnci yok doktorum vücudun gebeliği reddedip olabilir cd 56 testi yapalım dedi ve sonuç pozitif çıktı yani rahimde katıl hücreler embriyoyu reddiyo bende serum tedavisi aldım hala alıyorum inşallah faydası olur embriyoların tutunabilir bana

Oy maşallah prensese inşallah sağlıkla alırsın kucağına

10.gün beta 121
12.gün beta 248
1 7.Gün beta 764

Sanki son zamanlar ikiye katlamamış beşinci gün blast tek embriyo transferi sonucumu yorumlar mısınız
Gayet iyi görünüyor , kişiden kişiye değişiyor zaten bthcg yükselmesi :) Allah hayırlı etsin. Sağlıkla kucağına al insallah

Sevgili arkadaşlarım cd 56 testini yaptirmadanda bu serumu alabilirmiyiz. Doktorumuzdan istesek her doktor kabul edermi. Ilk deneme negatifti benimde şuan 2inciye hazirlaniyorum

Gayet iyi görünüyor , kişiden kişiye değişiyor zaten bthcg yükselmesi :) Allah hayırlı etsin. Sağlıkla kucağına al insallah
İkiye katlar diye düşünmüştüm 1000 ile 2000 arası bekliyordum o yüzden biraz kaygılandım inşallah yolundadır her şey 22 sinde kese randevusu var inşallah görürüz keseyi de

İkiye katlar diye düşünmüştüm 1000 ile 2000 arası bekliyordum o yüzden biraz kaygılandım inşallah yolundadır her şey 22 sinde kese randevusu var inşallah görürüz keseyi de
Inşallah sağlıkla... her zaman tam olarak ikiye katlamıyor içiniz rahat olsun

Insallah cnm Allah gonlune gore versin bendemi yaptirsamki normal hastaleerde yaparmi

hamile arkadaslar nasilsiniz ? Alisversiler basladi degil mi? benim bir kac parca eksigim kaldi hepimiz saglikla buyutelim insallah bebislerimizi. kasim topiginde surekli konusuluyordu ama pek ilgilenmistim acikcasi daha var zamanim diye hemde herhangi bir sosyal hesap kullanmadigimdan. ama sizinlede paylasmak istedim. sampuan,krem, islak mendil ,bebek yagi ,losyon ,bebek deterjani vs.inceliyor. gozatmak isteyen olursa eger .muhendisoglu inst. kar amaci gutmemesi hosuma gitti birde benim gibi hesap kullanmayanlarda girip bakabilir fikir edinmek icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…