Çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için, rahimden parça alıp baktılar dediğin cd 56 testi mi oluyor?

A anidefteri cd56 testi 2 farklı şekilde yapılıyor kan yoluyla veya rahimden doku alınarak. Doktorumuz istemeden bu testi yaptırmamiz mümkün mü. Yada testi yaptırmadan direk serum tedavisine başlanabilir mi

kızlar sımdı bnm aldıgım serum nedn o kadar pahalı dıe baktm bnmkı ıntralıpıd grubunda ama farklı bı serummus clinoelic die bı serum. bn test yaptrmadm yan etkısı yok zaten dıe doktor ıstemedı test

10.gün beta 121
12.gün beta 248
1 7.Gün beta 764

Sanki son zamanlar ikiye katlamamış beşinci gün blast tek embriyo transferi sonucumu yorumlar mısınız
merhaba
3. gün embriyosu
12.gün 157
14 gün 291
16 gün 484 çıkmıştı
ilkinde %85 ikincisinde %66 artış oldu. dr bana keseyi görmeden bişi diyemem demişti . kese görmeye gittiğimizde 5+4 günlüktüm. ilk başta dış gebelik olabilir diye korktuk ama Allaha şükür gittiğimizde hem keseyi hem kalp atışlarını gördük.
Allah hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin.

Gözün aydın, sağlıkla kucağına alman da nasip olur inşallah

aaaaa masallah canim prensese allah saglikla kucagina almayida nasip etsin. artik alisverise baslayabilirsin))
Amin cnm çok tsk ederim hepimiz sağlıkla kavusalim inş miniklerimize.evet en guzel yanida onlara alışveriş yapmak olmalı. Kıyafetleri görünce kendimi durdurabilirim inşallah

Rabbim sağ salim prensesini kucağına aldığın günü göstersin canım darısı başımıza olsun inşallah

Amin cnm çok tsk ederim hepimiz sağlıkla kavusalim inş miniklerimize.evet en guzel yanida onlara alışveriş yapmak olmalı. Kıyafetleri görünce kendimi durdurabilirim inşallah
kiz bebislerinin renkli renki cok hoslar duramayabilirsin canim :)))

kiz bebislerinin renkli renki cok hoslar duramayabilirsin canim :)))
Evet cnm haklisin gerçekten kız bebekler için çok fazla seçenek var. Ama bebekler çabuk büyüyor çok fazla da almamak lazım bakalım eşim de bana seni artık ben bile tutamam diyor erkek bekliyordu kız olduğunu öğrenince önce bi şaşırdı sonra elimi bi tutuşu var ultrasonda dr bakarken parmaklarım kırılcak sandım dedim noldu sen erkek bekliodun kalbim kız istiodu ama ben çok kıskanç bi baba olurum bi de erkek arkadaş yapar büyüyünce diyor bende hele bi doğsun hayirlisiyla onları sonra düşünüruz dedim

İkiye katlar diye düşünmüştüm 1000 ile 2000 arası bekliyordum o yüzden biraz kaygılandım inşallah yolundadır her şey 22 sinde kese randevusu var inşallah görürüz keseyi de
Cnm herkeste beta hcg farklı oranda artabilir bunu kafana takma bence hersey gayet yolunda gözüküyor. Rahat ol. Rabbim yardımcımız olsun inş.

Amin inşallah değerlerimiz çok yakınmış hakkımızda hayırlı olana kavuşmak dileğim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…