amin canim. hemen ne hayaller kuruluyor degil mi :))) cok tatli ya allahim herkese nasip etsin. cabuk buyuyorlar evet ama ben yinede kucukte aldim :) zaten 6 ay kisa denk geliyor oyuzden hep 0-3 , 3-6 hep uzun kollu kalin.yazada artik cikar bebislerle aliriz ihtiyaclari:)

Amin canim inşallah. Hamileligin sağsagsalim devam etmesin inşaallah

İkiye katlar diye düşünmüştüm 1000 ile 2000 arası bekliyordum o yüzden biraz kaygılandım inşallah yolundadır her şey 22 sinde kese randevusu var inşallah görürüz keseyi de
En az %60 artması yeterli benimde tam ikiye katlanmamıştı korkma inşallah değerlere de takılma önemli olan kese içinde yolk görünmesi Allah yardımcın olsun

Canim ya hamileligin hayirlisiyla devam etsin yazacaktım. Yanlış yazmışım kuzum ya

Bende bılmıyordm boyle bısey olacagını hatta doktoruma kızdm madem bı zararı yok bu serumn neden basta demednz dıe ama iş işten gecmıstı ıhmal etme mutlaka ıste
Sevgili papatya benim ka
Sevgili arkadaşlarım cd 56 testini yaptirmadanda bu serumu alabilirmiyiz. Doktorumuzdan istesek her doktor kabul edermi. Ilk deneme negatifti benimde şuan 2inciye hazirlaniyorum

Canım cd 56 testini yapırsan daha iyi değildi kaybedecek neyimiz var. Belki seninde katıl hücren vardır gebeliği engelliyodur en azından öğrenirsin ona gore yol izlersin ne olduğu bilmeden serum takarlardı bilemiyorum

Evet şimdiden öyle hayallerim var ki... Rabbim yasamayi nasip etsin ins cnm. Aldığın cicileri Güle güle giy dir inş oglusuna. Evet bende alicam hepsinden kimbilir günde kaç kez üst değiştircez bebislere hersey feda olsun yeterki sağlıkla gelsinler...

Amin hepimiz için inşallah arkadaşım. Aslında sen tecrubelisin ikinci çocuk neler almak lazım neler kullanışlı olur bizlere fikir verebilirsen çok sevinirim.
Bol bol patikli alt kış bebekleri olacakları için uzun kollu citcitli badi yeni doğan hastane cikislarindan 5 adet yeter çabuk büyüyor bebisler kırkı çıkmadı ile 0-3 ay ağırlıklı al ve sonrası için hediyede çok geliyor

sagol canim amin amin yeterki saglikla kucaklayalim evimize bir getirelim :)))
kendini cok yorma alisveris yaparken :))

Tamam cnm çok tsk ederim. Sence 5 li hastane çıkışları mi daha kullanışlı yoksa 10 lu mu ? Bi arkadas 5 li daha iyi demişti bende şimdi acemi olunca sorayım deneyimli annelere dedim.

Bugün midem de hicbisey kalmadı yedikten bir iki saat sonra banyoya koşuyorum ... Allah'ım tüm gebelere yardım etsin annemin kıymetini anladım vallahi

Allah yardımcın olsun bende 7-13 haftalar arası kustum rabbim yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…