Amin insalh benim dondurulmuş emriyo var onlar transfer edikecek bir tane bebegim oldu insalh buda olur seninki ilkmi
Yok canim benimde 1 tane oglum var. 5 sene uğraştık sonunda bir tane bulduk cok şükür. Simdi 3 yıldır da kardeş olsun diye çaba sarf ediyoruz. Bu benim 3. Tup bebek denemem. Bende ayni dondurulmuslar var bakalim kısmet. Rabbim hayirlisi ile bize ve tum isteyen arkadaslarima nasip etsin inşallah.

Tamam cnm çok tsk ederim. Sence 5 li hastane çıkışları mi daha kullanışlı yoksa 10 lu mu ? Bi arkadas 5 li daha iyi demişti bende şimdi acemi olunca sorayım deneyimli annelere dedim.
10 lu daha iyi .yedek olarak 5li alabilirsin. Pijamalar patikli olmalı ilk zamanlar penye yelek daha kullanışlı oluyor. Penye battaniye müslin battaniye olmazsa olmaz.. en az 3er tane olsun. Aldığın her takımın eldiveni şapkası olsun yoksa ayrıca alınmalı.bi de en az 10 tane ağız mendili. Ben bu sefer hastane çıkışı çorap eldiven şapka aldım geri kalan her şeyi var ablasindan

Ahhh ben ne cektim bi bilsen. Hala da olur ara sira. Her gün ilaç içtim yoksa her an daha kötü oluyordum
Aslında doktor bana da yazdı bitkisel bir ilaç zencefil özlü dedi ama ben almadım. Sonuçta ilaç idare ederim onun yerine dedim . 3 gündür baya zorladı bilseydim alırdım kesinlikle

tsk ederim cnm artık yavaş yavaş hastane cikislarindan alışverişe başlayayım diyorum. Maşallah 2 kız annesi olacaksın Rabbim sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin hepimize.

tsk ederim cnm artık yavaş yavaş hastane cikislarindan alışverişe başlayayım diyorum. Maşallah 2 kız annesi olacaksın Rabbim sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin hepimize.
Alışveriş konusunda her zaman yardımcı olabilirim aldığım her şeyi kullandım h78c gereksiz bi şey almamasım inşallah saglik9la alırız kucagimiza

Ben çok fazla sıcağa ve kalın giyinmeye alıştırmak istemek istediğim için kısa kollu ve kolsuz çıtçıtlılar aldım. Üzerine tulum giydiririm diye düşündüm. Acaba üşür mü ki?

Ben çok fazla sıcağa ve kalın giyinmeye alıştırmak istemek istediğim için kısa kollu ve kolsuz çıtçıtlılar aldım. Üzerine tulum giydiririm diye düşündüm. Acaba üşür mü ki?
Bence uzun kollu giydirmek lazım alttan bebisler usumesin kısa kollular havalar biraz isininca daha iyi olur diye düşünüyorum.

Bence uzun kollu giydirmek lazım alttan bebisler usumesin kısa kollular havalar biraz isininca daha iyi olur diye düşünüyorum.

Ben hep uzun kollu giydirdim zaten ince oluyor bi de kollarini battaniye içinde tutmuyor minnoslar hic
BEN de hiç uzun kollu almadım bir sürü kısa kollu aldım:) biraz uzun kollu da alayım bari. Kış bebeği için yaz aylarında alışveriş yapmamak lazım

canım eğer üzerine penye vs giydereceksen kışa kol alabilirsin.ama kış çocukları oldukları için uzun kollu almanda yarar var.

canım eğer üzerine penye vs giydereceksen kışa kol alabilirsin.ama kış çocukları oldukları için uzun kollu almanda yarar var.
Kısa kollu çıtçıtlı üzerine tulum yada alt üst eşofman-pijama takımı giydiririm diye düşünmüştüm. Katkat giyinmeye çok alışsın istemiyorum. Evimiz de sıcak oluyor. Ama bilemedim.

Yaşadığım şehre göre degisir penye sonuçta giydirdiklerimiz ondan üşür bebekler kış bebeği alttan uzun kollu giyinmeleri gerek

Canlarım güzel arkadaşlarım benim çok aksattım sizi kusura bakmayın ne olur çok çok özledim her birinizi hepiniz iyisinizdir inşaallah bunda sonra yine eskisi gibi aranızdayım sık sık yazacağım Allahın izniyle inşallah Yarın saat 12 de transferim var 2 tane 5. Gün embroyosu transfer edilecek dualarınıza ihtiyacım var Allahım kabul etsin inşallah Rabbim ayirmasin bu sefer inşallah sizler ne durumdasınız çok ozledimncok merak ediyorum hepinizi iyiki varsınız cok seviyorum sizleri

Kizlar merhaba biliyorum çok aksattım sizleri bundan sonra tekrar burdayım inşallah yarın Allahın izniyle transferim var 2 tane 5. Gün embriyosu transfer edilecek dualarınıza beni de katar misiniz Rabbim bu sefer hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah hepinizi çok merak ediyorum ne durumlardasınız çok özledim sizleri

Allah hayirli etsin insalh benimde 25 ne transfr yasinuz kac acaba 2 tane veriyorlarmi benim dondurulmus var 2 almak.istiyirz ama.bilmiyirum nasil yapacagimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…