Selam Canlar. Bugün doktora göründüm doktor kürtaj sonrası rahmin toparlandığını herşeyin yolunda olduğunu söyledi. Rahim kalınlığı 9mm olmuş bizim için yeterli istersen gelecek adetinde hazırlayalım seni transferine dedi. Kürtaj olalı neredeyse 5 ay olacak. 4 aydır doğru dürüst adet olmuyordum bu ay normal şekilde oldum gelecek adetime de 10 gün var. Tekrar denemeyi çok istiyorum ama korkuyorum da biraz daha beklemeli miyim diye ? Siz bana fikir verin kızlar yaaa

canim super bir haber bu cok sukur Allah a. yavrun saglikli sihhatli kucagina alacaksin
evlilik yildonumunuzude kutluyorum .

Canım geçmiş olsun bende kasım sonu kürtaj olmuştum benim psikoloji baya bozuktu o yüzden 6 aydan sonra gel dedi dr kendimi toparladım 8 ay sonra tekrar baştan başladım 1 ay kist için ilaç kullandım sonra 1 ay rahim dinlendirme maddi manevi yoruyor bu süreç bence kendini hazır hissediyorsan başla tabiki maddiyat sıkıntın yoksa rabbim tez zamanda kucağını doldursun bebişlerle inşallah

selam canim seni 2017 anne adaylari topiginden hatirliyorum sanki .gebelik icin ugrasiyorduk. nasilsin
Evet canım oradan bende hatırlıyorum çok şükür iyiyim sadece doktorum tüp bebek dedi sok tüpüm kapalı sağ ucundan kapalı kafam allak bullak ne yapsam nereye gitsem bilmiyorum
Sen napıyorsun nasılsın

kinalikadin Dlk2606 basta olmak uzere herkese ok tskler hakkinizi helal edin bir daha sayfaya giremeyecem arkadaslar ben negatif aldim oturdum mosmor sekilde rabbim herkesin yuzunu guldursun
Canım su an ki ruh halini tahmin edebiliyorum teselli edecek tabiki söz yok ne umutlarla başladın hepimiz anlıyoruz aynı yollardan geçtik. Ama kendini yipratma lütfen Rabbim çok büyük illaki vakti zamanı var. Bu kaçını denemendi

Evet canım oradan bende hatırlıyorum çok şükür iyiyim sadece doktorum tüp bebek dedi sok tüpüm kapalı sağ ucundan kapalı kafam allak bullak ne yapsam nereye gitsem bilmiyorum
Sen napıyorsun nasılsın
Benimde sol tüp tıkalı tamamen ama sağ açıkti. Rahim filmi çekerken açmaya çalıştılar mı?

Sen napıyorsun nasılsın
iyiyim bende canim. gecen sene eylul ayiydi dr
a gittik.tup bebek dr.u idi. rahim filmi istedi cektirdim ve benimde sag tupumde hasar var dedi birde yukarida imis tupler. birde rahimde yapisiklik cikti hemde rahima agzinda. histeroskopi oldum yapisiklik acildi. sonra 3 ay deneyin olmazsa goruselim dedi. bizde subata kadar denedik olmadi. zaten tek tup ile zordu. subat adeti ile tedaviye basladik tup bebek icin ilk seferde tuttu cok sukur. simdi gun sayiyoruz.
kendini sikintiya sokma onemli olan iyi bir dr. ve iyi bir merkez bulmak. gerisi zaten halloluyor. ilk zmanlar bilseydim sikintilarim var hic denemezdim bosuna 2 yil . insallah sende sagsaglim tez zamanda bebislerine kavusursun. tup bebek olacak diye hic korkma akip gidiyor zaman .

drepsi76 doğum oldumu canım nasılsın paşa nasıl

Merhaba güzel anne adayları. Ancak yazabiliyorum affola.
Pazartesi sabah Doğum yaptım ve minik mucizemi kucağıma aldım. Darısı tüm isteyenlerin başına. Epidural sezeryan ile Doğum gerçekleşti ve salı günü akşam taburcu oldum. Çok şükür çok iyi vesağlıklı hissediyorum.
Allah her gebenin güzel bir Doğum hikayesi olmasını nasip etsin.
Şimdi minik paşa ile birbirimize alışmaya ve bolca vakit geçirmeye çalışıyoruz.
Hayatim çok güzelleşti, hep birlikte olur inşallah cesur anneler

Rabbim bebeğini hayırlı eylesin gözün aydın inşallah sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat olsun minik kuzu

İnşaallah bende 1.5yılı geçti resmen boşuna uğraşmışım birde tam 1,5yıl önce özel bir doktorun kliniğinde çekildim o açık dedesi ondan bu kadar bekledim kiii muayenesi bile çok pahalıydı işte umut edip denedim
Senin ikiz mi sağ Salim kucağına alırsın inşaallah
Sen nerde yaptırdın doktorundan memnun musun

Saol canım su an durumun nedir kusura bakma son zamanlarda takip edemediğim için bilgim Yok transfer oldun mu ?

vardir bir hayir canim hep oyle dusun
tedaviyi de zman kaybetmeden basla. dr ve hastaneyi bulduktan sonra.
iki embriyo koyuldu ama tek tuttu cok sukur. sen hep ikiz istiyordun sanki oyle kalmis aklimda :) insallah olur canim.
ankarada baskent univ.hast.yaptirdim gogsen beydi dr.um sagolsun cok cok memnundum kendisinden

ayyy canim cok sukur kavusmussun. guzel anilarla gelmene sevindim. darisi basimiza:) nasil bir duygu kucagina almak evde minik bir adamin olmasi. cok merak ediyorum yaaaa:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…