Öyle istiyorumda eşim yanımda çok durmuyor işinden dolayı ailemdende 16-18saat uzaktayım tek başıma bakamam yetemem diye korkuyorum o yüzden tek istiyorum artık tabi Allah nasip ederse...
Bursa Uludağ Üniversitesinde başlamayı düşünüyorum bi defa devlet de deneyip sonra özele gitmek düşüncem tabi ilk denemede tutar gerek kalmaz inşaallah bakalım işleyiş hızı çok önemli benim için çünkü eşim yurtdışına çıkıyor Türkiye de sürekli denizde oluyorlar seyirde
Zaman kaybetmek istemiyorum artık

Anestezili çekildim bilmiyorum doktor 6kez uğraştım dedi
Allah dermansız dert vermesin, tüp tıkalı olması tüp bebek tedavisinde hiç önem arz etmiyor. İçin rahat olsun bizim de ilk denemede tuttu esimde de baya sorun vardi üstelik.. Allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah

Aminnn Rabbim sizinde evladınızı kucağınıza almayı nasip etsin inşaallah..
Siz nerede yaptırdınız

kinalikadin @Dlk2606 basta olmak uzere herkese ok tskler hakkinizi helal edin bir daha sayfaya giremeyecem arkadaslar ben negatif aldim oturdum mosmor sekilde rabbim herkesin yuzunu guldursun
Çok çok iyi anlıyorum hissetiklerini ama yinede pes etmek için bahane olamaz daha bitmedi. Kaç kere deneyip sonunda evladını kavuşan anneler var. Beni düşün bir de. Evet insan olacak diye çok umutlanıyor hatta bu umut o kadar yer kaplıyor ki olmaması düşüncesine yer kalmıyor. Ama nasipten öte yok. Belki sen 6. Denemende alacaksın iyi haberi belki de bir sonraki denemende olacak bilinmez.. ama ne olursa olsun vazgeçme şimdi üzül tamam ancak sonra tekrar toparlanıp dene lütfen. İnan olacak kuzum kendini bırakma..

Maşallah çok çok sevindim inan. Allah sağlıklı hayırlı güzel bir ömür nasip etsin minik adama. Çok şükür ikinizinde iyi olmanıza sevindim. Darısı bizlere ve inşallah bu yolda çabalayan evlat sahibi olmak isteyen tüm kardeşlerimin başına

Ne kusuru canım benim transfer oldum 17 sinde bekliyorum heyecanla bu 3. Ama ilk gibi heyecanla bekliyorum hayırlısı olur inşallah
Ayy hadi inşallah canım güzel haberlerini verirsin bize. Allah emeklerimizi boşa çıkarmayacaktır. Rabbim Sağlıkla bebişini kucağına ALmayı nasip etsin inşallah

kinalikadin @Dlk2606 basta olmak uzere herkese ok tskler hakkinizi helal edin bir daha sayfaya giremeyecem arkadaslar ben negatif aldim oturdum mosmor sekilde rabbim herkesin yuzunu guldursun
Hakkında hayırlısı canım çok üzüldüm kaçıncı denemen bilmiyorum şimdi üzgünsün biliyorum üzül ağla üzüntünü yaşa ama çok salma kendini sonra bi daha toparla kendini bismillah de başla bana burda kinalikadin hep umut oldu 5 negatifte hiç yılmamış maşallah ne güzel sabretmiş ama bin şükür rabbime sabrının karşılığını verdi benim 4.denemede oldu daha nice 4 5 8 10 defa deneyenler var inşallah senin o kadar denemeye gerek kalmaz sonraki denemede kavuşursun minigine dualarımız seninle Rabbim hepimize eli ayağı düzgün hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin kusura bakma uzun oldu ama UMUT HER ZAMAN VARDIR

Gözlerim doldu okurken, sağlık ve mutluluk dolu bir ömrünüz olsun inşallah

Evet ben de 8. Denemedeyim, bir süre üzülecen ama sonra öyle güçlü bir içgüdü ki bu tekrar denemek istiyorsun, hepimiz çok güçlüyüz

Ay canim gozun aydin Allah anali babalı büyütsün inşaallah.

Maşallah sana ve minigine Allah vatanına milletine dinine ve ailesine hayırlı evlat eylesin inşallah

insallah ilk seferde tutar tupler ile ilgisi yok tup bebegin yeterkinsaglikli yumurtalar olsun dollensin . buaradaki arkadaslarimizin hepsi bir cok asamadan gecti herseyi sorabilirsin bizlere canim . esin bu surecte izin almasi gerekebilir ornek verme gunu ve transfer sonrasi dinlenmeye ihtiyacin olacakktir ister istemez yorulmaman gerek o gunlerdede bir kac gun izne gerek olabilir hersey hallolur sen yeterki bismillah de ve basla:)))

Gözün aydın arkadaşım

Çok duygulandım, Allah sağlıklı, mutlu bir ömür nasip etsin. Vatana millete hayırlı olsun inşallah. Darısı başımıza.

3 saate kadar yolculuk normal demişti doktorum ben de ilk transferimden sonra dinlenebileceğim bir yerlere gitmiştim. Hiç sıkıntı yapma birşey olmaz Allah'ın izniyle.

Ayy hadi inşallah canım güzel haberlerini verirsin bize. Allah emeklerimizi boşa çıkarmayacaktır. Rabbim Sağlıkla bebişini kucağına ALmayı nasip etsin inşallah
Amin canım inşallah Allah razı olsun güzel duaların için inan bende herkeze ediyorum çünkü biliyorum beni en iyi sizler anlarsınız inşallah güzel haber vermekte nasip olur rabbim cümlemizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…