Allah razı olsun canım benim aminnn inşallah yarın güzel haberler alırım Rabbim sana da bu günleri görmeyi nasip etsin inşallah
Hadi bakalım aramızda çok olmayacak inşallah

Inşallah canım benim bekliyoruz güzel haberlerini inşallah Amin amin inşallah canım benim Allah razı olsun senden de

Cok uzuldum neden dusdu peki yani belli bir nedeni varmi kac haftalikdi. Ben cok agladim halada agliyorim o kdr cok sevinmisdikki esimle mutlulukdan sattlerce agladik ama nasip olmadi

Allahım kimseye yasatmasin kimsenin sevinci kursağında kalmasın inşallah canım benim gerçekten çok zor şeyler nedeni olup olmadığını öğrenmek için histereskopi yapıldı ama birşey çıkmadı teniz cıktı herşey rahime çizik atıldı sadece. Üzülme kuzum Allahım en kısa zamanda tekrardan güldürsün yüzümüzü ve sağlıkla devam etsin inşallah bende şimdi tekrar transfer oldum 5. Günum bugün Rabbim inşallah tekrardan pozitif sonuçlar almamı nasip eder sağlıklı bir şekilde inşalalh Allah yardımcımız olsun

Amin insallah hayirli sonuclar alirsin hayirlisiyla. Bende histereskopi olacagim bugun adet oldum bitince artk Allah isin verirse

Canım nasılsın bebisler nasıl iyisinizdir inşallah maşallah kocaman olmuşlar az kalmış başladı heyecanlı bekleyişler hazırlıklar
Canım benim iyiyim teşekkür ederim sen nasılsın. Evet büyüdük baya iyiler şükür hazırlıklarla uğraşıyorum bende hep. Seninde transferin hayırlı olsun pozitif haberini almak için sabırsızlanıyoruzz

Amin insallah hayirli sonuclar alirsin hayirlisiyla. Bende histereskopi olacagim bugun adet oldum bitince artk Allah isin verirse

Amin inşallah canim Allah razı olsun seninde histereskopi cok güzel ve rahat gecer inşallah bir sorun çıkmadan başlarsın tedavine Allahın izniyle

Maşallah en güzel en tatlı hazırlıklar başladı desene Allahım inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına almayida nasip eder yavrularını canım benim Bende iyiyim çok şükür kuzum amin amin inşallah Allah razı olsun verebilirim güzel haberleri insallah tekrardan

Gunaydin arkadaşlar. Hepiniz iyisinizdir inşallah. Ben cumartesi transfer oldum bugun idrar yolu enfeksiyonu oldum. Çok kötü geçiriyorum. Doktor ilac yazdı onu kullanmak zorundayım. Moralim bozuldu. Transferden sonra boyle olan varmı

Günaydın canım hayırlısı olsun hakkında inşallah güzel haberlerini de almak nasip olur hiç korkma enfeksiyondan da Allahin izniyle ilacı fazla kullanmadan geçer bu sorunu ancak bol su içerek çözebilirsin canım kötü şeyler getirme aklına

Tesekkur ederim canim sabahtan beri 3 litre su içtim artik sudan tiksindim. Hayırlısı Allah büyük. Rabbim beterinden korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…