İlaç kullandığın için moralini bozma ben her iki transferimde de kısa süre tetradox diye küçük dozda bi antibiyotik kullandım enfeksiyon ihtimaline karşı.

Günaydın canım, ben de olmuştum doktoruma sormuştum tutunmayı etkilemez demişti. Allah yardımcın olsun. Hiç moralini bozma senin bu günleri sakin ve huzurlu geçirmen lazım.

Merhaba kızlar,
ben de ekim ayında tedaviye başlıyorum inşallah. Benim ikinci çocuğum olacak nasipse. Devlet karşılamıyor. ücretleri ne kadar tutuyor bir bilginiz var mı? Devlet hastanesinde yaptırıyorum...

Merhaba kızlar,
ben de ekim ayında tedaviye başlıyorum inşallah. Benim ikinci çocuğum olacak nasipse. Devlet karşılamıyor. ücretleri ne kadar tutuyor bir bilginiz var mı? Devlet hastanesinde yaptırıyorum...
cnm bende tevlette yaptiriyorum tup bebege 4250 verdim ignelere vitaminlerede 3 bin kadar gitti toplam

Merhaba kızlar,

Merhaba canım maşallah Allah bağışlasın yavrunuzu size inşallah birde kardeş gelir ona hayırlı olsun şimdiden tedaviniz ama devlette ne kadar tutuyor hiç bilgim yok arkadaşlarımız vardır bilen hayırlısı olsun hakkında inşallah

Amin canım inşallah...

İlaç kullandığın için moralini bozma ben her iki transferimde de kısa süre tetradox diye küçük dozda bi antibiyotik kullandım enfeksiyon ihtimaline karşı.

Amin canım amin sen yinede devam et içmeye şifa olsun inşallah

Günaydın canım, ben de olmuştum doktoruma sormuştum tutunmayı etkilemez demişti. Allah yardımcın olsun. Hiç moralini bozma senin bu günleri sakin ve huzurlu geçirmen lazım.
Tesekkur ederim canlarım.Rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsin. Bizide sevindirsin inşaallah. Herşeyden korkar oldum artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…