Tesekkur ederim canlarım.Rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsin. Bizide sevindirsin inşaallah. Herşeyden korkar oldum artık.

Amin amin inşallah canım benim bu süreçte herşeyden korkuyoruz tedirgin oluyoruz ister istemez çok normal ama önemli olan kendimizi üzmemek stres yapmamak o yüzden iyi düşünelim iyi olsun Allahın izniyle inşallah

Merhabalar arkadaslar ben bugun opu oldum ben sebepsiz infertilite hastasıyım ve pko sendromumda yok ama 34 yumurtam toplandi baya agrim oldu simdi 2 ay ertelendi trasferim ve cetrodite catlamama ignesine4 gun daha devam edicem aranizda bole olan varmi

Bugün kontrolüm vardı kızlar şükür herşey yolunda dedi doktorumuz. 8+1 haftalık ama 9 haftalık görünümünde başlarda böyle önden gidebiliyor dedi. Küçücük şey nasılda hareketlenmiş şok yaşadım bugün resmen bebek gibi ellerini ayaklarını oynatıyordu. Rahim ağzı boyun gayet iyi dedi. Sadece tek sorunumuz rahim içerisinde kanama alanların var yüzde seksen Allahın izniyle bişey olmaz ama yüzde yirmi risk faktörü yinede dedi. 2 hafta rapor verdi 2 hafta sonra kontrole çağırdı tekrar duruma göre uzatacak raporu. Kahverengi lekelenmen olabilir ama kırmızıya dönerse en yakın hastaneye gidip ultrasonla baktır dedi. İnş gerek kalmaz böyle bişeye kendi kendine kaybolma ihtimali var mı dinlenmeyle

Teşekkür ederim. Moral oldu bana. Boyle seyler olunca insan ister istemez panik oluyor. Biraz daha rahatladım.Rabbim hepimize sağlıklı sihattli bebişler versin. Evimizi mis gibi bebiş kokusu sarsın inşaallah.
Cnm geçmiş olsun hamilelikte de enfeksiyon malesef ki oluyor. Sende erken başlamış ama sıkma canını. Bir lt suya bir adet limonu kabuklarından beraber ufak ufak doğra ve gün içinde bitir arti bol su iç. Bide yoğurt ye cnm ben faydasını gördüm. İnş sanada şifa olur. Hayirlisiyla güzel sonuçlar alirsin inşallah.

Dilek cnm nasıl gidiyor inş bol bol dinleniyorsundur. Az kaldı güzel haber almani ve bizimle mutluluğunu paylaşmanı bekliyoruz.dualarımız seninle arkadaşım. Allah hayirlisiyla sağlıklı evlatlar nasip etsin ins.

Tamam canım tesekkür ederim tarifini uygulayacağim. Allah razı olsun. Sanırım transfer beklerken baya bir idrara sıkışık beklemek zorunda kaldım. Ondan oldu sanırım. İnşallah bu çektiğimiz zahmetlerin sonucunda mükâfatlarımızı alırız canım

Hadi maşallah diyelim. Korkma insallah doktor takibindesin zaten. Dinlen bol bol cok fazla iş yapma. Progesteron tarzı ilaç vermişlerdir mutlaka kullanmayı ihmal etme. Allah yardımcın olsun inşallah.

Hadi maşallah diyelim. Korkma insallah doktor takibindesin zaten. Dinlen bol bol cok fazla iş yapma. Progesteron tarzı ilaç vermişlerdir mutlaka kullanmayı ihmal etme. Allah yardımcın olsun inşallah.
Çok teşekkür ederim canım. Aslında bi korkuda yok üzerimde belkide doktorumun beni kasmamak için rahat anlattığındandır. Rahimde kasılmalar yüzünden oluyor dedi kanama alanı için. Rabbim hepimizin yüzüne baksın

hayırlısıyla tamamlansın ınsaallah kendını yorma bol su ıc canım bırde bana adalat dıe bı ılac vermıslerdı transferdn sonra ucuncu gun mu ne bıraktrmıslardı kasılma ıcın o zman serum yoktu ılac verdıler amanacaba hamıleyken kullanılmıo mu o yuzdn mı ucuncu gun bıraktrdılar dıe dusundm sımdı . bnmde rahmınde kasılmalar oluyor magnezyum ıceren yoyecekler yiyebılırsın bı arastır ıstersen

Se n dinlen canim benim 8-10 haftalarda çok ciddi kanamalarim oldu bebek iyi ise Allah'ın izniyle atlatiliyor bu dönem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…