Ne demek cnm inşallah mukafatini o guzel haberle alırsın cnm için ferah tut. İdrara sıkışık olmak dedin de o an aklıma geldi nerdeyse altıma kaciracagim sandım ama transferden sonra 40 dk ya yakın bekledim o an çok kötü oluyor insan ama hepsi geçiyor Rabbim çok buyuk şükür Bugünü müze. İnş sende güzel bir anı olarak hatırlarsın bebislerine kavusursun cnm.

ayyy canim cok sukur kavusmussun. guzel anilarla gelmene sevindim. darisi basimiza:) nasil bir duygu kucagina almak evde minik bir adamin olmasi. cok merak ediyorum yaaaa:)))))

Apayrı bir dünya, muhteşem bir duygu. Allah bu yolda çaba harcayan her kadına tattırsın inşallah.

Teşekkür ederim canım tavsiyelerini araştıracağım en az hasarla atlatırız umarım bu durumu

Se n dinlen canim benim 8-10 haftalarda çok ciddi kanamalarim oldu bebek iyi ise Allah'ın izniyle atlatiliyor bu dönem
İnş dediğin gibi olur canım Diyorum rabbim yazdıysa olacağı varsa Allahın izniyle bişeycik olmaz bebişe diyorum. İlk 2 tüp bebek denememde işten ayrıldım hep yattım ama düştü yine de. O yüzden bu sefer kan sonucundan sonra doktorda aksini söylemediği için başladım işe. Birazda kendimi suçluyorum. Ailem falan işe başlama hemen dediler ben ilk kontrolde sorun çıkmayınca başladım hemen, iş yerimde sağolsun çok idare etti diye yordum da sanırım kendimi farkında olmadan. Ama yok bundan sonra bebişin keyfi nasıl isterse öyle

Arkadaşlar merhabalar bende aralık ayında tup bebek yapacağım eşimde sperm sayisi az hareket ve morfoloji 0 benimde tüplerim tıkalı yalnız çok heyecanlıyım ya aslında geçen mart ayında başlayacaktm doktorum beni kaan aydosa yonlendirdi eşim için 2 ay takviye kullanıp öyle gelin dedi bizde ramazana denk getrmek istemedk oyüzden ara verdik şimdi 2.5 ay sonra tedaviye basliycam eşim ağustostaan ilaçlarını kullanmaya başladı bu ay ise havuç kürü ısırgan otu cayi zeytinyaginda bekletilmis incir haftanın 3 günü nohut yemeği haftanın 3 gün Arisutu-bal-polen karışımı yiyor artık. Araliga kadr dev.edecez bende incir havuç suyu ve Arisutu-bal-polen yiyorum sizce daha ne yapmalıyız başınızı sisirdim hakkınızı Helal edin

Allah hayırlı etsin inşallah tedaviyi.. benimde sol tüp tıkalı ama sağ açık. Eşimin sperm sayısı düşük , hız kötü , morfoloji kötü . Aşılama vs hicbisey denemeden tüp bebek dedi doktor. Ben 1 ay keciboynuzu kürü yaptım icti faydası olduğuna inaniyorum. Onun dışında birşey yapmadık. İlk deneme tuttu şükür darısı başınıza insallah

Ayyy canım aminn hayırlı olsun seninde bu arada Allahım. İsteyen herkese nasip etsin Allah seninde kucağına almayi nasip etsn peki doktorunuz kimdi ve hastaneniz

Ayyy canım aminn hayırlı olsun seninde bu arada Allahım. İsteyen herkese nasip etsin Allah seninde kucağına almayi nasip etsn peki doktorunuz kimdi ve hastaneniz
Allah razı olsun inşallah tüm gebeler sağlıkla kucağına alsin, isteyenlerde tez zamanda gebe kalsin..
Bahcelievler medikalpark ta tedavi oldum , doktorum Ayşet Jane Özcan

Bende baskent hastanesi göğsen onalan da tedaviye basliycam Allah izin verirse mart ayında ofis işlemi gördüm 2 cmlik Polip vardı o alindi bilmiyorum çok düşünüyorum şimdiden araliga kadar kafayı yemesem iyidir sizin eşinize şiddetli oligoastenoteratzoosperm tanısı mi koydular yoksa bizim bu hastalık ama cok.sukur kaan aydosta dna hasar testi yaptik guzel cikti .. benim esimin.abisininde 17 yıldır çocuğu olmuyor onlarnda bizim gibi aynı hastalık yani eltimle aynı durumdaym ben 3 yıldır evliyim

Yok esime öyle bir tani konulmadi. Ama bende kürtaj geçirdim polip vardı alındı. Tedaviden önce polipin alınması çok iyi olmuş .

Aynen doktorum Polip çok önemli etken yani normal olacağı varsada olmazdı Polip yuzunden dedi
Evet polip normal muayeneler de belli olmuyor Allah kimseye vermesin. Ben rahim kalınlığı için kürtaj oldum en son biyopsi yapıldı alınan parçadan öyle anlaşıldı polip olduğu , yoksa defalarca muayene oldum anlamadı doktorlar. Gebe kalsan bile düşük yapmana sebep olurdu demişti doktorum

Doğrudur bende defalarca muayene oldum görmedi doktorlar tup bebek yapacağım doktorum muayene edince anladı ama 2 cmlik dedi ve zaten tup bebek yapamadık ilk tup bebek yaptrcam aralıkta oyuzdn heyecan çok var bilmediğim bir surec

Günaydın canım. Nasılsın? Nasil gidiyor?Inşallah sag saglim kalp atışını duyarsın. Bie sey soracam senin degerlerin cok cabuk çıktı acaba belirti yasadin mi? Transferden sonra karin ağrısı yada göğüslerde hassasiyet?bugun 4. Gunun bende hic bir sey yok. Bu 3. Trasferim 2. Trasferimde tum belirtiler vardı bunda hic bir sey yok boş hissediyorum.
.

Günaydın canim inşallah. Aynen trasfer 11.30 dediler ben tabi 10 icmeye başladım suyu.12 bucukta aldilar transfere 1 de cıktim 1 falan beklettiler artık çatliyacaktim kendim kalkıp tuvalete gidecektim.. .. insallah pozitif sonuc alirsan geriye dogru bakar ve gulerek hatırlarım

insaallah canım amın hepımız duyarız ınsaallah. haftaya gıdecegım doktora 15 gun sonra gel dedıler. içini ferah tut bn transferden sonra 3. gunumde kanamam oldu o kadar erken oldu kı kesn tutmadı dedım uzerıne bıde ıshal oldum. heryerde kabız yazıyordu. hıcte belırtım yoktu agrı sızı hıc bısey transfer olmamısım gıbıydı eşime tutmadı bu sefer komyasal bıle olamıcak ben bişey hıssetmıyorum demıstım otekınde cunku kasıklarımda batmalar vardı bunda olmadı. Insaallah sende guzel haberlerle gelırsın

Günaydın canlarım dün kese görmek için gitmiştik dua eden etmeyen herkesten Allah razı olsun kesemizi gördük Dr 11 ekime gel kalp atışlarını duyarız dedi ama çok uzattı daha 16 gün var inşallah kalp atışlarını da duydummu içim tam rahat edecek bu arada karartı var dedi o zaman belli olur ikinci bebek mi değilmi diye karından baktı alttan baksam belki gözükür dedi ama alttan bakmak istemiyorum dedi bakalım 11 Ekim hayırlısı ile kalp atışlarını duyarız inşallah ikincisi varsa da görürüz inşallah
Rabbim isteyen bekleyen dileyen her kuluna nasip etsin inşallah hep dua ediyorum Rabbim herkese yaşat bu duyguyu diye kusura bakmayın uzun oldu öpüyorum hepinizi

Canim ya insallah her seferinde kendimi dinlemiyecem diyorum hep ayni strese sokuyorum kendimi. Sabah biraz ağladım karamsarlığa düştüm. İnsallah senin gibi bende pozitif görürüm ve tabi diger arkadaşlarımda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…