O kadar mutlu oldum ki şu fotoyu görunce Allah tamamına erdirsin inşallah

O kadar mutlu oldum ki şu fotoyu görunce Allah tamamına erdirsin inşallah
Allah razı olsun canım benimmmmm darısı en kısa zamanda sana inşallah ve uğraş veren arkadaşlara Rabbim bütün arkadaşlara nasip etsin topikte anne olamayan kalmasın inşallah

Allah tamamına erdirsin canım. Bidahaki gittiğinde hem kalp atışlarını hem miniklerini görürsün inş Dediğin gibi kalp atışlarını duyunca rahatlarsın da güzel bir hamilelik geçirirsin bende senin gibi kalp atışını duyunca rahatlıcamı düşündüm ama daha beter oldum

Hadi ya duyunca da mı rahatlamıyor insan gerçi zor olunca insan hep diken üstünde oluyor sağlıkla kucağımıza alalım inşallah anca rahatlarız bu arada güzel dileklerin için teşekkür ederim canım allah razı olsun

Gözün aydın canım, darısı kalp atışına, sağlıkla kucağına almana.

Maşallah şükürler olsun hergün dualarımdasın inan..

Bence inciride cok ywmeyin prolaktini yukseltiyor hem kadinda hem erkekde.

Merhaba canım geçmiş olsun maşallah çok iyi toplanmış ohss riskine karşı 2 ay ertelemislerdir fazla toplandığı için sıvı birikebilir. Ama cetrotide neden devam et dedi anlamadim içerde hala yumurta mi var acaba

Canım merhaba gözünaydın maşallah Rabbim hep böyle sağlıklı bir şekilde ilerletsin inşallah kanama alanınada üzülme stres yapma dinlen bol bol burdaki çoğu arkadaşımızda oldu ve zamanla kendiliğinden kayboldu seninde öyle olacak Allahın izniyle inşllah

Canım çok şükür bir sıkıntı yok dinleniyorum uzanıyorum bol bol. Canim benim iyiki varsın Allah razı olsun amin amin inşallah Rabbim nasip eder inşalalh o güzel haberi sizinle paylaşmanı

Helal olsun olsun canım benim birbirimize yardımcı olabilmek için burdayiz ilk tedavinde alırsın güzel haberleri inşallah şimdiden hayırlı olsun Allah yardımcıniz olsun gayet güzel beslenmen başka da ek birseye gerek yok diye düşünüyorum sigara falan kullanıyorsanız onuda bırakırsanız tam olur

Canım benim maşallah gözünaydın çok mutlu oldum belki ikincide var 11 ekim hemencik gelsin inşalalh saglikli bir şekilde kalp atislarinida duy Allahın izniyle darısı tüm isteyenlerin başına inşalalh

yaa gerçekten mi canm ya çok sağol inşallah araliga kadar böyle devam ederiz sigara ayda bir yada 2 eşim içer ama dün onu da yok ettim sayılır esimin gözünü korkuttum ama doğru kanıtlarla korkuttum çünkü havuç kürü yapıyorum sigara içenlerin bu kuru kesinlikle kullanmamasi lazm bak sakin içme ters tepki verir başka hastalık çıkar Allah korusun dedim vallaha mi dedi evet dedm tamam icmem arrk dedi bu topikteki herkesin doktoru aynı mı farklı mi

Canım çok şükür bir sıkıntı yok dinleniyorum uzanıyorum bol bol. Canim benim iyiki varsın Allah razı olsun amin amin inşallah Rabbim nasip eder inşalalh o güzel haberi sizinle paylaşmanı

Canm sende.yeni transfer oldun herhalde hadi hayirli olsun Rabbim.elinizi boş bırakmasın inşallah

Merhaba canım benim teşekkür ederim inş bu sefer yüzümü güldürür rabbim hepimizle beraber Dinlenmeye aldım zaten kendimi kalkmıyorum ihtiyaçlar dışında inş kanama görmeden geçer gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…