Gunaydin canin nasilsin. Nasil gidiyor test gunun yaklaşti herhalde. Rabbim hayirlisi ile bize ve tum isteyen arkadaslarima bebişlerimizi kucagimiza almayi nasip etsin
Canım benim amin inşallah evet az kaldı bugün 8.Gün dün 2 gündür adet ağrıları çok fena yaptı beni çok şükür olmadım buna bu kadar sevineceğim aklıma gelmezdi

Maşallah canım ne güzel bir resim inşallah bebeklerin sağlıklı sıhhatli olsunlar hayırlısı ile kalp atışını da duyarsın inşallah rabbim biz bekleyenlere de nasip etsin amin

Canım tedavin hayırlı olsun herkesin dr farklı ama aynı merkezde olanlar da var inşallah tez zamanda gebe kalır bu yaşadıklarını birer anı olarak hatırlarsın rabbim yardımcın olsun

Canım tedavin hayırlı olsun herkesin dr farklı ama aynı merkezde olanlar da var inşallah tez zamanda gebe kalır bu yaşadıklarını birer anı olarak hatırlarsın rabbim yardımcın olsun

Anladım canm. Ayyyy aminn canım yaaa Allah buyuk insallah hepimiz gebe kalip bu gunleri gulerek hatrlariz seninde 8.günün Allahım hevesini kirmasin inşallah ya

Canım öncelikle maşallah bebeğin gelişimine.
Ben 10 gün önce kanamam olduğu için raporluydum. Muhtemelen uzatılacak. 7+5im perşembe günü kontrol olacak tekrar. Progestan hap Proluton depot iğne kullanıyorum ınşallah senin en kısa zamanda tolere olur kanama alanin. Ama şunu da ekliyim doktoruna bravo gerçekten ılımlı yaklaşımı çok önemli.

Canım benim maşallah gözünaydın çok mutlu oldum belki ikincide var 11 ekim hemencik gelsin inşalalh saglikli bir şekilde kalp atislarinida duy Allahın izniyle darısı tüm isteyenlerin başına inşalalh
Amin canım benim amin valla şimdi 11 Ekim gelmek bilmez senin test günün ne zaman senin her paylaşımında içime doğuyor pozitif olacak inşallah

Maşallah canım ne güzel bir resim inşallah bebeklerin sağlıklı sıhhatli olsunlar hayırlısı ile kalp atışını da duyarsın inşallah rabbim biz bekleyenlere de nasip etsin amin
Allah razı olsun canım benim tez zamanda hepinizin güzel haberlerini alalım inşallah

Anladım canm. Ayyyy aminn canım yaaa Allah buyuk insallah hepimiz gebe kalip bu gunleri gulerek hatrlariz seninde 8.günün Allahım hevesini kirmasin inşallah ya
Amin canım cümlemizin inşallah bizdeki sebepsiz yaş ilerliyor korkuyor insan olmaz diye 33 yaşındayım beklemek istemedim bu 3. Tüp önceki tuttu ama 7. Haftada kaybettim hayırlısı olsun bakalım

Amin canım cümlemizin inşallah bizdeki sebepsiz yaş ilerliyor korkuyor insan olmaz diye 33 yaşındayım beklemek istemedim bu 3. Tüp önceki tuttu ama 7. Haftada kaybettim hayırlısı olsun bakalım

Allah yardımcın olsun canm benimde eşimde sperm sayisi az hareket ve morfoloji 0 benimde tüplerim tıkalı yaşım 22 eşim 26

Allah yardımcın olsun canm benimde eşimde sperm sayisi az hareket ve morfoloji 0 benimde tüplerim tıkalı yaşım 22 eşim 26
Âmin canım benim Rabbim hepimizin yardımıcısı olsun tüp tıkalı olsada oluyor diye biliyorum rabbim ol desin yeterki onun rızasıyla kavuşursun inşallah bebeğine stres çok önemli tedavide olumsuz şeyleri düşünme kafanı dağıtmaya çalış ben en yakınlarımdan bile uzaklaştım bu dönemde seni sıkıntıya sokacak kişilerden uzak dur hakkında hayırlısı olsun

Çok teşekkür ederiz canım benim. Seninde inş sağlıklı ilerleyen bi gebeliğin olur. Doktorumdan gerçekten çok memnunum en ince ayrıntısına kadar anlatıyor herşeyi Allah razı olsun ama doğumu maalesef kendisinde yapamicam. Bahsettiğin ilaçlara hatta daha fazlasına transfer öncesi başladım ve halada devam ediyorum. Doktorumda dedi zaten bu durumun yaşanmaması için ilaç takviyesi alıyosun zaten ama yine de karşılaşabiliyoruz dedi. Allahın izniyle ben atlatacağımıza inanıyorum doktorum kanama alanın var dedikçe kuzum öyle hareketlendi ki sanki ben burdayım korkma dermiş gibi

Canım benim amin inşallah evet az kaldı bugün 8.Gün dün 2 gündür adet ağrıları çok fena yaptı beni çok şükür olmadım buna bu kadar sevineceğim aklıma gelmezdi
Hayırlı olsun inşallah. Bu ağrıların tutunma ağrısı olsun 2 gun sonra mutlu haberi paylaş bizimle.

Inşallah canım amin sen nasılsın?
Orta diyeyim yeni hastaneden geldim. İdrar yolu enfeksiyonu beni mahvetti acilde yattım antibiyotikli serum taktılar. Biraz daha iyiyim gordugum her doktora sordum 4. Gun transfer olalı sıkıntı olur mu diye olmaz dediler. Artik yapacak bişey yok herşey kader kısmet.Rabbim büyük hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…