- 10 Haziran 2018
- 1.327
- 3.676
- 63
- 45
- Konu Sahibi kinalikadin
-
- #28.761
kızlar mrb bugün kontrolüm vardı suyum çok az kalmış acil yatirdi doktor yrn öğlen sezeryanla doğumum olacak dua edin cok
Canım sakın kafana takma Allahın izniyle hiçbişey olmaz inşallah bebişin seninle dr da olmaz demiş şuan sana tutunmaya çalışıyor annesi üzme onu da kendini de inşallah rabbimin izniyle geçecek sıkıntın ben öncekinde boğaz enfeksiyonu geçirdim sarımsak yiyip bol su içtim geçti sen dr güven sıkıntı olsa vermez zaten burda hamile ilaç kullanan çok arkadaşımız oldu gönlünü ferah tut canımOrta diyeyim yeni hastaneden geldim. İdrar yolu enfeksiyonu beni mahvetti acilde yattım antibiyotikli serum taktılar. Biraz daha iyiyim gordugum her doktora sordum 4. Gun transfer olalı sıkıntı olur mu diye olmaz dediler. Artik yapacak bişey yok herşey kader kısmet.Rabbim büyük hayırlısı olsun inşallah
Canım sıkıntısız bir doğum nasip etsin rabbim sağlıcakla kucağına al yavrunu inşallah rabbim yardımcın olsunkızlar mrb bugün kontrolüm vardı suyum çok az kalmış acil yatirdi doktor yrn öğlen sezeryanla doğumum olacak dua edin cok
Cnm kaç kilo aldın bnde de gobus ben burdayim diyorBiraz kilo fazlam oldu onun etkisi mi bilmiyorum ama karnım belirgin şekilde çıktı
canım sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah, dualarımız seninlekızlar mrb bugün kontrolüm vardı suyum çok az kalmış acil yatirdi doktor yrn öğlen sezeryanla doğumum olacak dua edin cok
Çok teşekkür ederiz canım benim. Seninde inş sağlıklı ilerleyen bi gebeliğin olur. Doktorumdan gerçekten çok memnunum en ince ayrıntısına kadar anlatıyor herşeyi Allah razı olsun ama doğumu maalesef kendisinde yapamicam. Bahsettiğin ilaçlara hatta daha fazlasına transfer öncesi başladım ve halada devam ediyorum. Doktorumda dedi zaten bu durumun yaşanmaması için ilaç takviyesi alıyosun zaten ama yine de karşılaşabiliyoruz dedi. Allahın izniyle ben atlatacağımıza inanıyorum doktorum kanama alanın var dedikçe kuzum öyle hareketlendi ki sanki ben burdayım korkma dermiş gibi
Rabbim saglicakla kucağına almayi nasip etsin cnm. Hayırlı doğumlar olsun inş.kızlar mrb bugün kontrolüm vardı suyum çok az kalmış acil yatirdi doktor yrn öğlen sezeryanla doğumum olacak dua edin cok
Sagol canım o kadar iyi geliyorki sizin söyledikleriniz doktorlardan daha etkili oluyor. Bizi bizden başka anlayan yok. İnsallah bebişlerimiz bizimle kalır ve bizi hiç bırakmazlar.Canım sakın kafana takma Allahın izniyle hiçbişey olmaz inşallah bebişin seninle dr da olmaz demiş şuan sana tutunmaya çalışıyor annesi üzme onu da kendini de inşallah rabbimin izniyle geçecek sıkıntın ben öncekinde boğaz enfeksiyonu geçirdim sarımsak yiyip bol su içtim geçti sen dr güven sıkıntı olsa vermez zaten burda hamile ilaç kullanan çok arkadaşımız oldu gönlünü ferah tut canım
Amin canım her zaman buradayız dualarım seninle :*Sagol canım o kadar iyi geliyorki sizin söyledikleriniz doktorlardan daha etkili oluyor. Bizi bizden başka anlayan yok. İnsallah bebişlerimiz bizimle kalır ve bizi hiç bırakmazlar.
Saol cnm cvp verdigin icin teskkur ederimm .hic bilmioyorum bende bugun aradilar 28 tane dollenmis bakalm kac kalicak merkla bekliyorumMerhaba canım geçmiş olsun maşallah çok iyi toplanmış ohss riskine karşı 2 ay ertelemislerdir fazla toplandığı için sıvı birikebilir. Ama cetrotide neden devam et dedi anlamadim içerde hala yumurta mi var acaba
ahh canim benim hadi insallah saglikla kavus yavruna insallah sikintisiz kucaklasma nasip eder rabbim. hemen eve gonderirler sizikızlar mrb bugün kontrolüm vardı suyum çok az kalmış acil yatirdi doktor yrn öğlen sezeryanla doğumum olacak dua edin cok
merhaba kizlar nasilsiniz. cumartesi aksami vajinal batmalar ve rahimde kasilmalar hisseeettim baktim gecmiyorr dr.a yazdim. allahtan nobetciymis ogun hemen gelin dedi. gittik vajinal rahim boyunu olctu allaha sukur acilma incelme yok ama 3.5 idi rahim boyu 3 e dusmus. son aylar boyle olmasi normaldedi. (rahim boyu kisalmasi hissedilmiyor) ama nst ile kasilmalara bakalimdedi. nst baglandi ve duzenli kasilmalarim cikti 100 leri bulan hemde. hemen acile yatirdilar serum takildi ilac tedavisi yapildi. ne olur ne olmaz diye tup bebekte olmasi nedeni ile de (degerli bebek) ciger gelistirici igne yapildi ilk doz. sonrasi tekrar baglandi nst ye kasilmalarin aralari biraz daha azalmisti cok sukur. sonra eve geldik full yatis verdi kesinlikle tuvalet harici kalkmak yasak. pazar gunu aksamda 2.doz ciger gelistirici igne yapildi. (hayatimda bukadar agriyan igne yaptirmamistim progestan bu ignenin yaninda hafif bir esinti gibi)
dunde kontrol yapti tekrar vajinal muayene yapti kisalma acilma yok. bebek sukur cok iyi . tekrar nst baglandi sancim kasilmam cikmadi. ilac recete etti onu kullaniyorum simdi . cuma tekrar kontrol var
haftaliga dustu muayene.
sizden ricam kendinize cok cok dikkat edin.rahim boyunu vajinal bos meshane ile olcturun. kasilmalar nasil oluyor derseniz bebek toparlanmis gibi bir tarafa o sekilde hissediyorsunuz 1 dk yada daha az .bunlar arada olabilir onemli olan gunde kac kez oluyor.yatinca gecmiyor olmasi. isin kotu tarafi kimi hamileler hissetmeyebiliyormus. b3n hissediyordum ama bu kadar yuksek degeri asla hissetmedim bol bol su icin ihmal etmeyin. vucudunuzda olusan herhangi bir degisikli en iyi siz bilirsiniz.ama en onemlisi yatip dinlenmek.
sagsaglim zamaninda kucagimiza almayi ve sorunsuz eve gelmeyi nasip etsin rabbim .
Canım çok geçmiş olsun. Şimdi daha iyi olmana sevindim. Ben de çok korkuyorum rahim ağzı yetmezliğinden. Benimki de 32 mm. Ayda bir ölçtürüyorum ama sıklaştırmak lazım galiba. Karında sertleşmeler toplanmalar bende de oluyor ama doktorum çok normal diyor. Gerçi kısa süreli oluyor benim. Buaralar vajina kemiklerinde de ağrılar hissediyorum. Nst’ye bağlanmadım hiç. Belki ilerleyen kontrollerimde bağlar. Ciğer geliştirici yapmaları da iyi olmuş. İnşallah sorunsuzca atlatırız bu dönemleri.merhaba kizlar nasilsiniz. cumartesi aksami vajinal batmalar ve rahimde kasilmalar hisseeettim baktim gecmiyorr dr.a yazdim. allahtan nobetciymis ogun hemen gelin dedi. gittik vajinal rahim boyunu olctu allaha sukur acilma incelme yok ama 3.5 idi rahim boyu 3 e dusmus. son aylar boyle olmasi normaldedi. (rahim boyu kisalmasi hissedilmiyor) ama nst ile kasilmalara bakalimdedi. nst baglandi ve duzenli kasilmalarim cikti 100 leri bulan hemde. hemen acile yatirdilar serum takildi ilac tedavisi yapildi. ne olur ne olmaz diye tup bebekte olmasi nedeni ile de (degerli bebek) ciger gelistirici igne yapildi ilk doz. sonrasi tekrar baglandi nst ye kasilmalarin aralari biraz daha azalmisti cok sukur. sonra eve geldik full yatis verdi kesinlikle tuvalet harici kalkmak yasak. pazar gunu aksamda 2.doz ciger gelistirici igne yapildi. (hayatimda bukadar agriyan igne yaptirmamistim progestan bu ignenin yaninda hafif bir esinti gibi)
dunde kontrol yapti tekrar vajinal muayene yapti kisalma acilma yok. bebek sukur cok iyi . tekrar nst baglandi sancim kasilmam cikmadi. ilac recete etti onu kullaniyorum simdi . cuma tekrar kontrol var
haftaliga dustu muayene.
sizden ricam kendinize cok cok dikkat edin.rahim boyunu vajinal bos meshane ile olcturun. kasilmalar nasil oluyor derseniz bebek toparlanmis gibi bir tarafa o sekilde hissediyorsunuz 1 dk yada daha az .bunlar arada olabilir onemli olan gunde kac kez oluyor.yatinca gecmiyor olmasi. isin kotu tarafi kimi hamileler hissetmeyebiliyormus. b3n hissediyordum ama bu kadar yuksek degeri asla hissetmedim bol bol su icin ihmal etmeyin. vucudunuzda olusan herhangi bir degisikli en iyi siz bilirsiniz.ama en onemlisi yatip dinlenmek.
sagsaglim zamaninda kucagimiza almayi ve sorunsuz eve gelmeyi nasip etsin rabbim .
aynen canim korudayim. allaha bin sukir insallah atlattik .Çok geçmiş olsunnnn, yazdıklarını okurken baya heyecan yaptım, Allaha şükür durum düzelmiş. :) Hastane olarak Koru dasın değil mi hala?
merhaba kizlar nasilsiniz. cumartesi aksami vajinal batmalar ve rahimde kasilmalar hisseeettim baktim gecmiyorr dr.a yazdim. allahtan nobetciymis ogun hemen gelin dedi. gittik vajinal rahim boyunu olctu allaha sukur acilma incelme yok ama 3.5 idi rahim boyu 3 e dusmus. son aylar boyle olmasi normaldedi. (rahim boyu kisalmasi hissedilmiyor) ama nst ile kasilmalara bakalimdedi. nst baglandi ve duzenli kasilmalarim cikti 100 leri bulan hemde. hemen acile yatirdilar serum takildi ilac tedavisi yapildi. ne olur ne olmaz diye tup bebekte olmasi nedeni ile de (degerli bebek) ciger gelistirici igne yapildi ilk doz. sonrasi tekrar baglandi nst ye kasilmalarin aralari biraz daha azalmisti cok sukur. sonra eve geldik full yatis verdi kesinlikle tuvalet harici kalkmak yasak. pazar gunu aksamda 2.doz ciger gelistirici igne yapildi. (hayatimda bukadar agriyan igne yaptirmamistim progestan bu ignenin yaninda hafif bir esinti gibi)
haftaliga dustu muayene.
Canım benim çok geçmiş olsun rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bol bol dinlen sayılı günün kaldı sıkıntısız geçer inşallah aminmerhaba kizlar nasilsiniz. cumartesi aksami vajinal batmalar ve rahimde kasilmalar hisseeettim baktim gecmiyorr dr.a yazdim. allahtan nobetciymis ogun hemen gelin dedi. gittik vajinal rahim boyunu olctu allaha sukur acilma incelme yok ama 3.5 idi rahim boyu 3 e dusmus. son aylar boyle olmasi normaldedi. (rahim boyu kisalmasi hissedilmiyor) ama nst ile kasilmalara bakalimdedi. nst baglandi ve duzenli kasilmalarim cikti 100 leri bulan hemde. hemen acile yatirdilar serum takildi ilac tedavisi yapildi. ne olur ne olmaz diye tup bebekte olmasi nedeni ile de (degerli bebek) ciger gelistirici igne yapildi ilk doz. sonrasi tekrar baglandi nst ye kasilmalarin aralari biraz daha azalmisti cok sukur. sonra eve geldik full yatis verdi kesinlikle tuvalet harici kalkmak yasak. pazar gunu aksamda 2.doz ciger gelistirici igne yapildi. (hayatimda bukadar agriyan igne yaptirmamistim progestan bu ignenin yaninda hafif bir esinti gibi)
haftaliga dustu muayene.
sagol canim . ne kadar zormus hersey. nstye baglanmak iste canjm hic bir sakincasi yok zaten . 20li haftalarda dr.uma toparlanma gibi seyler hissediyorum dedim normal demisti . rahim kendini hazirliyor yalanci kasilmalardr vs vs. allah korusun nstye baglanmakta fayda var hic degilse icin rahat ediyor. vajinal batma cok oldu ogun bende yatiyordum halbuki hic is yapmamistim ardindan toraplanma olunca korktum uc bes kez. ve sonuc bu . herseyde var bir hayir.ciger gelistirici ok onemli.Canım çok geçmiş olsun. Şimdi daha iyi olmana sevindim. Ben de çok korkuyorum rahim ağzı yetmezliğinden. Benimki de 32 mm. Ayda bir ölçtürüyorum ama sıklaştırmak lazım galiba. Karında sertleşmeler toplanmalar bende de oluyor ama doktorum çok normal diyor. Gerçi kısa süreli oluyor benim. Buaralar vajina kemiklerinde de ağrılar hissediyorum. Nst’ye bağlanmadım hiç. Belki ilerleyen kontrollerimde bağlar. Ciğer geliştirici yapmaları da iyi olmuş. İnşallah sorunsuzca atlatırız bu dönemleri.
Canım evet bana iki adet 4. Gün embriyosu transferi oldu drum anne rahmine vermek labatuvar ortamında olmasından iyidir demiştimerhaba arkadaşlar ,
biraz sonra kliniğe gideceğim transfer için 4.gün embriyosu verilecek bir adet .
içinizde bu şekilde olan oldu mu? A anneveoglusu sanırım senin öyleydi ?farkı nedir 5.gün ile benim birinci deneme 5.gündü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?