Canım yazdıklarını heyacanla okudum şükür şimdi iyisiniz Allah sağlıkla zamanında kucağına almayı nasip etsin inşallah dikkat et canım kendine Allah sana bağışlasın bebeğini
amin canim amin cumlemizinkini. omrumden omur gitti bu kadar icimin yandigini hatirlamiyorum.allah kimseye yasatmasin cok agirdi bu korku kaygi.

Canım benim çok geçmiş olsun rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bol bol dinlen sayılı günün kaldı sıkıntısız geçer inşallah amin
amin canim sagolasin. insallah sizler hic kucucuk bile sikinti kaygi yasamadan hoplayarak ziplayarak hamilleik gecirisiniz
allah hepimize zamaninda saglikla dogum nasip etsin

amin canim amin cumlemizinkini. omrumden omur gitti bu kadar icimin yandigini hatirlamiyorum.allah kimseye yasatmasin cok agirdi bu korku kaygi.
Rabbim evlâd ile kimseyi sinamasin çok zor sana ve eşine sağlıkla bağışlasın kuzuyu inşallah

Çok geçmiş olsun cnim..anneveoglusun dediği gibi endişeyle okudum şükür ki herşey yoluna girmiş.Benimde en çok korktuğum erken doğum ALLAH korusun...Rabbim vaktinde saatinde sağlıkla kucaklarimiza almayi nasib etsin inşaALlah.
Aslında 34.hafta ciğer gelişimini tamamlandığı haftadır arkadaşınız adına çok üzüldüm Rabbim kimseye yaşatmasın.

Cnm kaç kilo aldın bnde de gobus ben burdayim diyor 4 kilo aldım bn napalım bebisler için sonra veririz nasılsa yeterki sağlıkla kavusalim minnaklara
Bende 5 kilo boğazım açıldı fena halde tutamıyorum. Veririz inşallah tek derdimiz bu olsun benim dışarıdan belli artık çok erken gibi geldi ama bilemedim

amin canim her ayin kendine gore kaygisi sikintisi artiyor. insallah allah korktugumuza ugratmasin. sagsaglim zamaninda dogum yapip kucaklarimizda evlerimize gelelim.
nekadar cok kalirsa rahimde okadar iyi . allah saglikla sihhatli hayirli uzun omurler versin bebislerimize cok dikkat edin hicbirseyi takmayin dinlenin bol bol.kontrolleri aksatmayi

Amin Amin inşaAllah

Resmen bir çırpıda okudum Allahım korusun seni de yavrunu da kuzum. Çok şükür şimdi iyisin herşey yolunda. Allahtan riskli dönemi atlattın ciğer geliştirici de çok işe yarıyormuş erken doğum durumunda. Hiç merak etme bol bol dinlen herşey güzel olacak inşallah dualarla. İnan her namazımda hepimiz için ayrı ayrı dua ediyrm hep korku oluyor kötü haber gelmesin hiçbirnizden

Aynı benim durum canım. Elinden geleni yapmışsınız artık hayırlısı canım inşallah güzel sonuçlar alırsınız

allah razi olsun sagol canim. insallah sende guzelce atlatip saglikla kucagina alirsin. birbirimizi biz anliyoruz dualar edip birlikte kaygilanip birlikte seviniyoruz. hep o minicik ayaklilara kavusmak icin. yatiyorum hep. dinleniyorum dualar ediyorum herbirimize. insallah atlatacagiz. sirayla zamaminda saglikla kavustuk diye yazacagiz.
zaten varya kucagima bi alayim eve bi geleyim gunlerce aglamaya ihtiyacim var. hep aglayacagim diyorum. sonrada diyorum sutum kesilir ozamanda neyse 2 yil daha bekle oyle agla ne garip duygular.
bu son olay beni cok kotu etkiledi. allah beterinden korusun.

Çok geçmiş olsun canım şükürki durum düzelmiş biran önce düzelirde sağ salim gününde gelir inşallah bebiş :)

Bugün 1 ay sonra çok şükür kontrole gittim :) bebiş gayet iyi , kalp atışlarını dinledik. İçeride tepinip duruyordu
Ayrıca kesin olmamakla beraber cinsiyeti erkek dedi doktor . Hep kız tahmin ediyordum baya ters köşe olduk

Rabbim sağlıkla hayırla doğum nasip etsin tüm gebelere.. isteyen herkese de en kısa zamanda hamileliği yaşatsın insallah

canım hayırlı olsun. Bizimkini de 11.haftanın sonunda kız diye tahmin etmişti doktor. Sonra 14.haftada netleştirmişti. Tahminler genelde tutuyor. Sağlıkla gelsin inşallah bebeğin

Amin canım Allahım korusun. Bende aynı durumdayım öyle doluyum ki sürekli sus diyorum sakın ağlama üzülme tut kendini..herhalde bende o gün gelince tutamam kendimi. Allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…