Hayırlı uğurlu olsun sağ salim gelsin inşllah canım. Geçen hafta benimde kontrolüm vardı 10+6da bizede erkek dedi
2li testim var cuma günü bakalım ogün kesinleşir mi

Ne mutlu sana maşallah

canım hayırlı olsun. Bizimkini de 11.haftanın sonunda kız diye tahmin etmişti doktor. Sonra 14.haftada netleştirmişti. Tahminler genelde tutuyor. Sağlıkla gelsin inşallah bebeğin
Sağol canım inşallah hepimizin sağlıkla hayırla gelsin.

Hayırlı uğurlu olsun sağ salim gelsin inşllah canım. Geçen hafta benimde kontrolüm vardı 10+6da bizede erkek dedi
2li testim var cuma günü bakalım ogün kesinleşir mi
:) Muhtemelen tutar tahminler canım. Hayırlısıyla dogsunlar kız erkek farketmez gerçi. Bizimkini muayene ederken baktı ense kalınlığı normal dedi. Teste gerek duymadığımı söyledim doktorda tamam dedi

:) Muhtemelen tutar tahminler canım. Hayırlısıyla dogsunlar kız erkek farketmez gerçi. Bizimkini muayene ederken baktı ense kalınlığı normal dedi. Teste gerek duymadığımı söyledim doktorda tamam dedi
Çok doğru canım hayırlısıyla sağ salim gelsinlerde kız erkek hiç fark etmez insan sadece merak ediyo :)
Ayrıca çok sevindim canım ense kalınlığının normal çıkmasına gözün aydın diyeyim bi stresi daha atlattın,darısı hepimizin başına .
Bende senin gibi düşünüyorum ense kalınlığına baktırıp kan tahlili vermemeyi bakalım durum ne olcak.
Bi sonraki kontrolün ne zaman canım
2liyi kaç artı kaçta yaptırdın
Crl kaç çıktı
Ayyçok sordum yine

geçmiş olsun canım banada ciğer geliştirici iğne yaptılar yrn 2 de sezeryana gireceğiz benimde çatı kemiğim falan sızlıyordu yatarken dönerken birde hemoroid çıktı 3 4 gündür kıvranıyordum kabızlık olmamasına rağmen inanılmaz çok terliyordum su da çok içiyordum günde bir şişe maden suyu tavsiyem kahve falan çay hiç tüketmesin kimse,,bugün rutin kontrol vardı 36+5 deyim su biraz fazla olsa beklerdik dedi dr ama riske atamam yrn alacağım dedi,,gelişim normal sıkıntı yok falan dedi şükür,,yarın nasıl.olacagiz bakalım uyuyamiyorum heyecandan elimde serum telefon kafa dağıtmaya çalışıyorum

Ayy sayılı günün mükafatına sayılı saatler var Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım darısı başımıza olsun inşallah

Şu an 12+4 normalde canım ultrasonda farklı çıkıyor bu sefer de 12+3 çıktı :)
Crl 6.70 cm yazıyor. İkili test benim arkadaşa sordum yılların ebesi o da yaptırma dedi. Hatta az önce konuştuk eğer ense kalınlığı normal dediyse hiç gerek yok dedi. Ama şeker yuklemeyi yaptır bir sonraki muayene de o çok önemli dedi. Bir sonraki muayene de bir aksilik cikmazsa yine 1 ay sonra çağırdı canim

Ay masallah. Rabbim tamamına erdirsin . Amin canim Allah inşallah isteyen herkese yaşatsın

+-3 gün yanılma payı olabiliyo diyo canım doktorlar önemli olan sağlıklı olması.
Maşallah kuzuna şeker yüklemesini yaptırmak istemiyodum canım ben açlık tokluk baktırmayı düşünüyodum,o kadar önemliyse yaptırmak en iyisi

Valla önemli dedi canım , detaylı ultrason ve şeker yüklemesi için özellikle söyledi kaçırma dikkat et diye. Detaylı ultrason da bir prb çıksa bile tedavisi mümkün olan şeyler çıkar dedi.

Valla önemli dedi canım , detaylı ultrason ve şeker yüklemesi için özellikle söyledi kaçırma dikkat et diye. Detaylı ultrason da bir prb çıksa bile tedavisi mümkün olan şeyler çıkar dedi.
Bende yaptırayım canım o zaman bu kadar önemliyse çok sağol bilgilendirme için :)
Sonuçta tecrübeli bilgili kişi canım bizden daha iyi biliyodur.
Ayrıntılı ne zaman oluyo kaçıncı haftalar arasında

Cnm cok geçmiş olsun .şükür bebekde sende iyisiniz. Kendine dikkat et lütfen. İnş yavruna zamanında sağlıkla kavusursun.

Bende 5 kilo boğazım açıldı fena halde tutamıyorum. Veririz inşallah tek derdimiz bu olsun benim dışarıdan belli artık çok erken gibi geldi ama bilemedim
İştahın acilmasi normal cnm kaynakları bebek alıyor benimde açıldı önce mide bulantısı yanma derken şimdi daha iyi gibiyim sanki. Artık hamile pantolonu giymeye başladım gerçi o da büyük geliyor beli ama 1 ay sonra ancak olur diye dusunuyorum

Bende aynı bel tarafı biraz bol ama Allah nasip ederse bir aya iyice çıkar diye düşündüm diğer pantolonlarım olmuyor çünkü kendimi tutmasam sürekli yerim

Merhaba ben 4. Tedavi sonrası hamileyim devamını allah kısmet ederse inşallah kavuşurum bebeğime.

Elimde 5 kutu gonal f 450 var açılmamış kutular, ihtiyacı olanlar özelden mesaj atıp bana ulaşabilir.

Merhaba ben 4. Tedavi sonrası hamileyim devamını allah kısmet ederse inşallah kavuşurum bebeğime.

Elimde 5 kutu gonal f 450 var açılmamış kutular, ihtiyacı olanlar özelden mesaj atıp bana ulaşabilir.
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almanız nasip olur inşallah. İlaçları para karşılığı satmayı düşünmüyorsunuz sanırım?

herseyde var bir hayir canim ciger gelistirici igne yapildiktan sonra korkma allahin izni ile. haftasida guzel.sagsaglim yarin kucagina alacaksin. cok heyecanli garip duygular:) hamilleigin en zor zamani bence son aylarmis. allah korusun yavrularimizi. insallah sagsaglim dogum olur yarin ve cok mutluyum bebekte bende iyiyim kizlar diye yazarsin bizlere allah nasip etsin bunlari yazmayi. allah yardimcin olsun.

Canım ben 2li 3lü bütün tarama testlerini detaylı ultrasonu şeker yüklemesini hepsini yaptırdım. Ama bugünkü aklım olsa tarama testlerini yaştırmazdım. Sadece şeker yükleme ve detaylı ultrason yeterli ve bence de ikisi de çok önemli. Detaylı ultrasonu 19-23.haftalar arasında şeker yüklemesini de 24-28 haftalar arasında yaptırman gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…