Çok teşekkürler.. aynı şeyleri söyledi doktor..iyi gelişen embriyonu ana rahmi daha ıyi olduğu için verdik dedi.hayirlisi artik ..

Cnm cok geçmiş olsun .şükür bebekde sende iyisiniz. Kendine dikkat et lütfen. İnş yavruna zamanında sağlıkla kavusursun.
amin canim evet iyiyiz cok sukur insallah heebirimiz zamaninda saglikla kavusuruz

Tarama testlerini neden yaptırmazdın canım.
Çok sağol canım ayrıca bilgilendirme için :)

Cnm hic korkma bende oglumda ayni senin gibi seyleri yasadim cok sukur dogdu hic kuveze bile girmedi sende kaygilanma kiymetli gebelik ya biraz daha fazla kaygilaniyolar insalh hersey guzl gecer

Bende yaptırayım canım o zaman bu kadar önemliyse çok sağol bilgilendirme için :)
Sonuçta tecrübeli bilgili kişi canım bizden daha iyi biliyodur.
Ayrıntılı ne zaman oluyo kaçıncı haftalar arasında
Şekere 16. Haftadan sonra , ayrıntılıya 20.haftadan sonra demişti sanki canim

Aynen canım bende ikisini yaptıracağım mutlaka. Tarama testi ni reddettim zaten. Sonuçta kesin sonuç vermiyor akıl bulandirmaya hiç gerek yok dedim

Merhaba arkadaşlar transfere başlanması için e2 kaç olmalı adetin 3. günü 99 çıkması çok mu yüksek düşürülmesi için doğum kontrol hapı kullanmak yeterli mi sizde nasıl oldu

Bende aynı bel tarafı biraz bol ama Allah nasip ederse bir aya iyice çıkar diye düşündüm diğer pantolonlarım olmuyor çünkü kendimi tutmasam sürekli yerim
Haahahjjahhhaa 8 haftalikken 5 aylık hamile arkadaşımla gobegim aynıydı herkes sok oluyordu

Ben sadece 2li yaptırdım bi fikrim olsun diye. Dr 4lu yaptirmami istedi ben istemedim çünkü tarama testleri sadece bi ihtimal veriyo tedavi edilebilecek bi şeyin teşhisini de koymuyor.

Merhaba arkadaşlar transfere başlanması için e2 kaç olmalı adetin 3. günü 99 çıkması çok mu yüksek düşürülmesi için doğum kontrol hapı kullanmak yeterli mi sizde nasıl oldu

Dogum kontrol hapini kullanin. Adet olunca yine test vereceksiniz. Eger yine dusmemisse uzun protokol tedaviniz baslar. Yani lucrin ya da gonapeptyl türevi bir igneye baslarsiniz. Benim de e2 yuksek cikmisti. Bu sekilde kontrol altina alindi.
Bu degerle direk tedaviye başlanırsa yumurtaların kalitesi bozuluyormuş

Doktorum yasmin verdi 7 ekimde de decapeptyl 3,75 tek seferlk iğne verdi inşallah işe yarar

Haahahjjahhhaa 8 haftalikken 5 aylık hamile arkadaşımla gobegim aynıydı herkes sok oluyordu

Benden biri daha varmış yaşasın. 18 haftada 7 aylık gibi karnım şu an :) Sabah birazcık iniyor ama akşam gaz da eklenince bomba gibi valla

Adı üstünde tarama testi canım. Kesin doğruluk payı yok. Sadece oran veriyor. Ve bu oran yüksek olsa bile yanıltıcı oluyor sonuçlar. Tarama testiyle kafa karışıklığı yaratmak yerine iyi bir perinotoloğa yada radyoloğa detaylı ultrason yaptırmak çok daha mantıklı.

Ben de aynıyım 2 aylık hamileydim göbeğim çıkmıştı. Buarada ilk 3 ay 3 kilo verdim ben. Ona rağmen göbeğim büyüdükçe büyüdü. Şuan 8 aylık hamile gibi geziyorum ama aldığım toplam kilo 3

amin canım.cok sağol güzel dileklerin için sende kolay atlatırsın inşallah çok ayakta is yapma kahve çay içme bol su ve sade maden suyu tüket.yarin saat 2 de gireceğim daha dün transfere gidiyordum gibi,,heyecandan uyuyamadım daha zaman çabuk geçiyor,,allah yardımcısı olsun herkesin insalah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…