bütün testlerinizi yaptırın kızlar tavsiyemdir 2 li 4 lu şeker ayrıntılı ultrason falan,,arkadaşıma yaptır dedim gebelik şekeri çıktı su an önlemini almış durumda,,sıkıntılı durumlar olduğunda tedavi tabi olmayabilir ama araştırmalarinizda doğru yönde erken teşhis oluyor,,yüksek tansiyon şeker bebeğe çok zarar verir yaptırdığıniz testler değil

Sanırım gaz ve hormonların etkisiyle boyle oluyoruz kv de benim hamile olduğumu 7 ay kimse anlamazdi diyor ben de mümkün değil her ikisi de birden sisti

Günaydın kızlar iki gündür hastanedeyim pazartesi akşam yoğun kanama başladı hastaneye geldim yatış verdiler. En son dün sabah bebeklerim iyiydi ama kanama devam ediyor azalmasına rağmen tedirgin geçiyor günler 14. Haftayı doldurduğumuz gün başladı bunlar. Rabbim yardım etsin inşallah, zor bulunca her küçük sendeleme bizim için yıkım oluyor.

Rabbim hepimize şifasını versin inşallah.

Canım ya çok üzüldüm şaşırdım okuyunca Allah bir daha göstermesin tek bir leke dahi gelmesin kesilsin inşallah. Uzan kalkma dinlen iğne falan vermişlerdir herhalde onların faydası olur. Kanama alanı falan mı oluşmuş ikiz gebelikte sık görülebiliyor ya da araştırdığım plesenta ile alakalı olabilir büyümeden dolayı ya da plesenta aşağıda ise kanama olabiliyormuş sana konulan teşhis nedir

Canım Hacettepe de yatıyorum ama teşhis vs söyleyen olmadı takip yapıyorlar proluton vuruldu geldigim gece, antibiyotik iğne yapıyorlar sanırım enfeksiyon var yine bir şey söylemediler. Hemşire kanama var enfeksiyon olmasın diye dedi saçma geldi. Ama kanda idrarda enfeksiyon gördüm ben. Başladığından beri yatıyorum ama kanama durmadı daha bu sabah yine usg yapılacak sanırım bebekler iyi diyip gönderiyorlar. Kanama alanı ile ilgili soru soruyorum cevap alamıyorum

Ne saçma ya yorum yapan yok antibiyotik neden vuruyor ki öyle hemen zararlı değil mi düşük dozda ise sorun olmaz ama açıklama yapmak zorundalar. İstersen başka bir hastaneye geç ya da direk iyi bir kadın doğum dr na git ne olduğunu öğrenir ona göre hareket edersin en azından

Burada doğum yapmayı düşünüyorum dr um burda ama çok yoğun perinatolog esim konuştu bilgi veriliyor bana takip ediyorum demiş. Kanama alanı durunca çıkaracaklar sanırım ilk 24saat aç bıraktılar operasyon gerekebilir diye. Az önce hemşire değişimi olurken söyledi idrarda enfeksiyon var antibiyotik veriyor diye tahminim doğruymuş. Özel hastaneye gitmek istemiyorum burada devam edeceğim sanırım, gerekeni yapıyorlar ama az bilgi veriyorlar. Bebekler iyi olsun başkaca isteğim yok.

Sen nasılsın

Enfeksiyondan o kadar kanama olurmuymuş operasyon ne için gerekebilirmiş dr la iyice konuş canım. Allah yardımcın olsun bebekler iyiyse korkacak bir şey yoktur inşallah iyi bende şükür saolasın. Haber ver durumunu mutlaka

Düşük kürtaj vs yapılabilir diye yedirmediler.
Sende yariladin neredeyse hamileliği maşallah, nazar değmesin. Hala cinsiyet öğrenemedin mi sağlıklı olsunda önemi yok aslında ama yine de merak.
Kanama enfeksiyon kaynaklı değildir sanmıyorum. Neyse olacağına varacak inşallah sağlıkla bebeklerimle çıkarım buradan.

Çok geçmiş olsun canım inşallah kanaman kesilir. Bebışlerin güçlüdür seni bırakmazlar çünkü biz anneler çok güçlüyüz. Hiç yorma kendini bol bol dinlen.

Maşallah Allah korusun saolasın. İnşallah sağlıkla çıkarsın hastaneden çok geçmiş olsun..

Çok geçmiş olsun canım. Rabbim bebeklerini senden ayirmasin. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Çok geçmiş olsun cnm inşallah bebeklerinle sağ salim çıkacaksınız dualarım seninle cnm öyle şeyler okuyunca insan korkuyor tedirgin oluyor Rabbim sana bağışlasın Rabbim hepimizin evlatlarını bağışlasın acılarını göstermesin inşallah hiç kimseye

Çok geçmiş olsun canım inşallah kanaman kesilir. Bebışlerin güçlüdür seni bırakmazlar çünkü biz anneler çok güçlüyüz. Hiç yorma kendini bol bol dinlen.

Maşallah Allah korusun saolasın. İnşallah sağlıkla çıkarsın hastaneden çok geçmiş olsun..

Çok geçmiş olsun canım. Rabbim bebeklerini senden ayirmasin. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Amin kızlar amin Rabbim hepimizi bu yolda muvaffak eylesin, güçlüyüz ne zorluklar yaşadık inşallah bunu da atlatacagiz. Allah hepinizden razı olsun.

canım çok geçmiş olsun. Kanama yaşayıp gebeliği sağlıkla devam eden çok arkadaşımız oldu burada biliyorsun. Ben de tam 12. haftayı bitirdim daha rahatım derken 2 hafta üstüste çok yoğun kanamalar yaşadım. Bebeklerin sağlıklı olduğu sürece kanama için üzülme. Özellikle ikiz gebeliklerde çok yaşanıyor. Benim arkadaşım da tüp bebekle ikizlere hamile kaldı ve neredeyse hamileliğinin sonuna kadar kanamalar yaşadı. 38.haftada çok sağlıklı iki bebiş dünyaya getirdi. İnşallah senin için de hepsi geçecek sağlıkla bebeklerini kucağına alacaksın

Evet tedirgin okuyoruz ama sağlam durmamız gerekiyor stres bebeklere zararlı. İnşallah atlatacagiz canım Allah razı olsun.
Allah razı olsun canım benim evet senin de kanaman olmuştu hatırlıyorum konuşmuştuk hatta benim 12. Haftada düşüğüm var diye çok şükür bak büyüdü sağlıkla bebeğin inşallah sağlıkla doğacak. Böyle haberler duydukça için rahatloyor inşallah biz de dakika devam edeceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…