evet canım. ilki normal oldu. ikinci nasipse tüp bebek olacak
Benimde ilki normal gebelik ikinci için tüp bebek denedim İkizlerim düşük kanaması sonucu gitti sonrasinda doğal olarak gebe kaldım hayırlısı ile sende emeğinin karşılığını alırsın inşallah

Benimde 13 haftada erkek dendi ve 17. Haftada kesinleşti hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim

Haahahjjahhhaa 8 haftalikken 5 aylık hamile arkadaşımla gobegim aynıydı herkes sok oluyordu

Benden biri daha varmış yaşasın. 18 haftada 7 aylık gibi karnım şu an :) Sabah birazcık iniyor ama akşam gaz da eklenince bomba gibi valla

Ben hiçbir zaman kimseye hamileyim deneme gerek kalmadan göbek çıkıyor benimde gobus büyük oğlumda da bunda da büyük dün hastanede 28 haftalık bayanın karnı benden küçüktü ben 24 haftalığım oysa
Büyük oğlumda eşim benden korkuyordu son ay patlayacagim sanıyordu :))) kinalikadin

Sağlıkla kavuşun inşallah bu dünyadaki en güzel günü yaşıyorsun anne oluyorsun Allah'ın izniyle

Çok geçmiş olsun canım bebisler iyi ise korkma bunlarda gececek benimde ciddi iki kanamam oldu bu gebelikte iki kere hastanede yattım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah kuzuları

Sağol canım, dün iyilerdi inşallah bugünde iyi olduklarını duyarız. Evet bu kanama olup sağlıkla devam eden çok gebelik var benim kalp atışı dün bir düşüğüm var aslında onun tedirginliği bu haftaya kadar bir şey olmamıştı biraz da ondan tedirgin durumdayım hiç leke olmadı birden bu kadar kanama korkuttu. Geçecek inşallah.
Senin de doğum iyice yaklasti Rabbim sağlıkla doğurmayi nasip etsin inşallah zamaninda.

Bende bir tek ben mi böyle erkenden göbeklendim diyordum:) demek baya çokmuşuz

amin canim guzel dualarin icin allah razinolsun 2 de minigine kavusacaksin gozlerim doluyir bu mesajlari okuyunca
allah yardım etsin inşallah . her ikinizde saglikla kavusun kokusunu benim icinde cek icine canim.

Canım geçmiş olsun inşallah bir daha yaşamazsın çok üzüldüm ikiz olması sanırım buna sebep rabbim korusun meleklerini inşallah Dikkat et kendine iş yapma rabbim her daim yardımcın olsun bize iyi olduğunu yaz habersiz bırakma

amin canım allah razı.olsun sende sağlıcakla geçir hamileligini saglik la gelsin inşallah bebeğin

becidina canim gecmiz olsun allah acil sifa versin yardimcin olsun. kendine sikinti yaoma zor bulduk bebeklerimizi oyuzden hep tedirginlik devam ediyor allahin izni ile atkatacaksin dinlen yat kafana takma uzulup icini sikintiya sokma. bebeklerin icin. bol su ic. dua et bende ediyorum herbirimiz icin. benimde 14.haftada kanamam olmustu normale dondu. insallah sende bu sureci tamamlayacaksin.saglikla kucagina alacaksin.bende c.tesi neler yasadim neler allah beterinden korusun. hamilleigin son zamanlari en stresli kaygili zamanlarmis gercekten.allah bizlere bagislasin

tugken nasıl oldun canım? dün senin anlattıklarından öyle etkilenmişim ki gece yüz defa uyanıp karnım sertleşti mi diye kontrol ettim. Çünkü benim de çok sık sertleşiyor. Bebek bir tarafta toplanıyor ve bazen canımı acıtıyor. Bu kasılma mı oluyor bilmiyorum. Doktoruma soruyorum normal diyor. Benim bebeğin kafası aşağıda olduğu için o sertlik sırtı yada ayaklarıdır diyor. Sen tarif edebilir misin kasılma ne şekilde oluyor?

Evet aynen ben sehpa olarak kullanıyorum uzun zamandir

Çok sağol canım benim okudum geçmiş olsun Rabbim şifa versin Allah'tan dr un hemen görmüş çözüm bulmuş sen de dikkat et az kaldı doğuma ne kadar kalırsa minik içerde dışarıda o kadar rahat eder.
İnşallah kanama geçecek azaldı ama yine de malum biz tedirgin okuyoruz hakli olarak Rabbim hepimizin evlatlarını bizi korusun, isteyen kardeşlerimize de tez vakitte sağlıkla hayırla nasip etsin Rabbim. Bu zamana kadar hiç leke falan gelmeyince birden korktum senin de oldu demek, geçiyor işte evham yaptığımizla kalıyoruz.

Allah razı olsun canım benim, evet ikiz olması riski artırıyor. Hiç iş güç yapmadim gebelik başladığından beri çok dikkat ediyoruz ama yine de olacağı varsa oluyor. Rabbim hepimize yardım etsin zorlukları darllikları gidersin inşallah.

Çok geçmiş olsun canım, içini ferah tut Allah'ın izniyle sağlıkla dünyaya gelecekler. Dualarım seninle

cok sukur iyiyim canim aslinda etkilenmemeniz icin yazmayacaktim yasadiklarimi ama bu tarz biseyler oldugundaa mutlaka dr.a gitmeniz daha faydali diye yazmak istedim.
kasilmalar sanki bebek bir tarafa top gibi toparlaniyor orayi acayip kasiyor ve can yakiyor elinle karnina dokununca tas gibi sert oluyor o bolge . sonra kendiliginden aciliyor . bu hep oluyordu bende . hep normal denmisti diger dr.um. artik olur yalanci kasilma kendini hazirliyor rahim , benimde bebek normal dogum pozisyonunda uzun zmandir bebegin kafasi asagida falan diye gecirmistik.ama o gun art arda oldu toparlanma kasilma. pozisyon degistirdim azicik yurudum evde falan hala her 3 -5 dk yada biraz daha uzin ara ile olmaya devam etti.. ve normal vajinaya igne batmasi gibi degil sanki bicak saplanmasi gibi acilar oldu. hemen gel dedi dr. gidince nst de duzenli kasilma cikti. cok yuksek degerlerde. allahtan erken farkedip tedavi uygulandi. insallah sikinti olmaz hicbirimize.
senden ricam dr.a gidince artik can acittigini nts ye girmek istedigini soyle. bakilsin.sonucta okadar emek harcadik bi yarim saatlik nst bunu belirleyen seyse neden ihmal edilsinki. mutlaka ilet . cunku ne olacagi belli degil. ben ogun diger gunler hic is yapmamistim bir anda oldu.

amin canim atlatacaksin insallah. atlattinda zaten. olmazmi hemde ne lekeler. keseyi gordugum gun basladi:) herkes 3 ay bitsin gecee dedi. ama benim 3 aydan sonrada oldu.
hic tam ohh diyemedik kucagimiza alinca diyecegiz insallah. olsun yeterki o mis kokularini saglikla kucagimiza alip cekip ohhhhhh deriz. varsin bizimkide sorunlu gecsin. sonu guzel olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…