Merhabalar kızlar bende tüp bebek heycanını tatanlardanım ne kadar zor ne kadar yorucu olduğunu biliyorum ama sonu o kadar güzel olmadı ama hamile kaldığımı biliyorum . 5 seneden gün aldık yeni . 4 senedir bebeğimiz yok .ilk sene istemedik korunduk olmadı ama daha sonra 2. ve 3. senemiz de anne olmaya o kadar arzuluyor çok istiyordum tabi ki hayla öyle ama bilmiyordum neler yaşıcağımızı .tabi ilk kadın doğum muaynesi derken git geller sonuç alamadık ama bişeler ters gidiyor biliyordum daha sonra cehrappaşa tıp fakültesinde gidip geldim benden dolayı hiçbişey çıkmıyordu ama bebek sahibi olamıyorduk daha sonra eşim cehrahpaşa da üroloji doktoru kadir beyle tanıştık çok iyi anlayışlı gençç bir doktor olmasına rağmen hep bekleyelim ümitlinizi kaybetmeyin diyordu tabi eşimde sprem kalitesin de düşüklük tespit edildi ilaçlar ,kürler herşey dendi taaa ki o güne kadar artık olmuyor doktor zorlamanın bir anlamı yükselmiyor dedi. tüp bebek yapmanız gerektiğini söylerken bizimle üzülüp gözlerinin dolduğunu hayla unutamam
.tabi o an odadan çıkınca ağlamamak için zor tutuyordum neyse teyzem orada çalıştığı için yanına gittik ve o an Allah tarafından biri bize bu yolda yardım elli uzattı ve bizde tüp bebek yoluna çıkmış olduk ve onunda daha önce çalışıtığı bir yerdi Şişli memorial ön görüşme yapıldı herşey olumlu gitti rahim filmi istendi temiz çıktı bursa da yaşadığım için ailem istanbul da olduğu için fazla yer bakımından zor olmadı v.s yumurta toplama işlemi biraz üzdü ama 3 yumurtam oldu 2 tane si dölendi 1tanesi 5 güne geldi gelişimi bozuk olduğundan dolayı olmadı . ve 2 ay içinde transfer oldum agustos 8 de)... büyük gün gelmişti ve hamile kaldım ama hep üzüntüyle geçti desem 32 beta hcg ile başladık 38 72 düzensiz arttmaya devam etti tabi bu arada hep kan verme gidip gelme 698 çıktık ama içim hep buruktu hatırlamak bile istemiyorum ama eylül 11 bebeğimi kaybettim . düşürmüş olmak cabası 4 sene sonra kalmak hamile çok üzdü beni isyan etmedim tabiki ama ilk defa hamile kalmıştım ve onu göremeden kokusunu alamadan kavuşamadım . şükür 1 embriyom daha var orda oda 5 aa kalitesinde ama korkum pgt yapmamızı istemediler maliyetli olduğu için ve yaşımızın genç olmasından dolayı ama bu kaybımızın nedeni ise kromozom bozukluğu bebek için denildi bizden kromozon analizi istemişlerdi ve 46 çıkmıştı olumluydu ama bu kaybımız bebektenmiş .çok uzattım çok özür dilerim ama sizcede diğer embriyomunda olma olasığı olabilirmi ? tabi bunları düşünmek istemesemde ona kavuşmak için elimden ne geliyorsa yapmaya hazırım yeterki hayırlı bir evlat sahibi olmayı nasip etsin Allahım çok uzattım çok özür dilerim .