Amin canım çok sağol.Hepimiz kendimize göre sıkıntı çekiyoruz, bizim biraz burnumuzdan geldi sanırım farkımız bu
Bu devirde kimse kimsenin yanında olmuyor zaten anne baba diyorsun ama kimsenin umrunda değil.Eşimin ailesinin umrunda bile değil destek olmalarını çok bekledim ne yalan söyleyeyim babam öldü gitti.Kayınpederimden çok bekledim bana babalık yapsın sevsin diye ama olmadı.Kayınvalidem de keza öyle.Kendi oğullarına değer vermiyorlar ki bana versinler. 2 tane kayıp yasadım bi geçmiş olsun bile demediler ki ben 2 ay k.pederım ameliyat oldıgunda kendı evıme aldım ıkısıne de baktım kendı babama bakmamısımdır o kdr ama bosunaymıs o yüzden içim cok rahat ben elımden gelen her şeyi yaptım ama olmayınca olmuyor. Sen de önüne bak canım sen cok sabrettın çok sıkıntı cektın ama allah mükafatını verdi bundan sonra da sana destek olmayan uzak olsun ztn iyi gününde yanına olsalar ne olur.Ne dolmusum yalnız patlayıverdım
Rabbım agzımının tadını bozmasın onemlı olan o bı de ben gebe olayım artık fenalık geldi beklemekten