Hoş geldin amin canım sırayla bekliyoruz günümüzü hergun yeni heyecan yaşanıyor destek oluyoruz birbirimize zorlu süreci birlikte atlatıyoruz

Hoşgeldin aramıza anne adayı sana kolay bir süreç ve pozitif sonuç diliyorum

Hoşgeldin canım Hadi gözün aydın hayırlı olsun pozitifle sonuçlansın inşAllah tedavin

Güzl allaha şükür bi sıkıntım yok canım.
Şimdide perşembeyi bekler oldum inşallah kalp atisini gorurum rahatlarım biraz

Ayy hadi bakalım inşAllah duyacaksın da göreceksin de kuzum, Rabb im hayırlısıyla tamamına erdirsin kucağında göstersin yavrularını

Dlk2606 canım olsun , Nisanda ki denemeyle olacak inşAllah ben çok inanıyorum , idrar testini keyfi yapıp atacaksın bize görüntüyü

Korbaykus canım inşAllah müjdeni bekliyoruz

Hayırlısı olsun canım benim Nisan bize uğurlu gelecek inanıyorum buna

Amin caniiimmmm inşallah allah razı olsun

Teşekkürler canım özellikle senin bu pozitif yorumlara bayıldım desem Aminn inşallah Bizde 2 senedir uğraşıyoruz normal yoldan gebelik oluşmadı 1. yılı doldurduğumuzda doktora gittik eşimde morfoloji ve ileri hız sıfır çıktı maalesef o yüzden aşılama vs denemedik hiç. 1 senedir de doktorlara gidiyoruz takviyeler kullandık ayrıca keçiboynuzu arı sütü kullanıyor eşim. Pazartesi günü de Bülent Hocada ilk randevmuz var heyecandan geçmiyor günler şimdiden böyleysem ben tedavi süresine nasıl olurum bilemiyorum Senin en son şubatta kimyasal olmuştu sanırım takipteydm sizi o zaman şimdi tedavi aşamasındamısınz canm

Ayy canım benim Allah razı olsun inşallah inşallah ya sabırsızlıkla bekliyorum inşallah Nisan da da böyle gecikmezde biran önce başlarım hayırlısı olsun inşallah, hepimiz buraya pozitif idrar testleriyle dolduralım inşallah

Hoşgeldin kuzucuk aramıza inşallah herşey yolunda gider sende anneliği tadarsın aklına takılan olursa yaz elimizden geldiğince cevaplarız hepimiz aynı süreçleri yaşıyoruz birbirimize destek olacağız
Çok teşekkür ederim canım sizler sayesinde bu evreyi kolayla atlatırm bende inşallah ve hayırlısyla evladıma kavuşurm Sen tedavi görüyor musun canm ?

Hoşgeldin canım aramıza hayırlı olsun tedavin bol şans şimdiden

Hayırlısı olsun canım benim Nisan bize uğurlu gelecek inanıyorum buna

Ayy inşallah canım benim üzülmek yok zaten yola devam Nisan ayı bizim için çok güzel bir ay olsun inşallah hepimiz sırayla güzel haberler verelim Allahın izniyle

Ayy ayağımın tozuyla güzel haberle karşılaştım yaaa maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canmmm
Amin allah size de nasip etsin insallah. Kızlar bu arada şu ananas mevzusu vardı. Ben iki transferimde de yedim. Ilk 3 gun bir ince dilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…