KoncuyUmay çok teşekkür ederim canmm

Çok teşekkür ederim canım benim olumsuz olmayalım hiçbirimiz hiçbir zaman her halimize şükürler olsun inşallah sırayla pozitif haberlerle dolduracağız burayı

Ayy canım benim resmen kendi yaşadıklarımı okudum sanki bizde 2 buçuk yıldır denedik tesadüfen eşimin sperm sayısında azlık ve morfoloji sıkıntısı olduğunu öğrendik bizde hiç aşılama denemeden direk tüp bebeğe başladık. İlki olmadı nasip değilmiş demekki vardır Allahın yazdığı bir vakit diyoruz ve bekliyoruz bakalım hayırlısı olsun hepimizin hakkında eşinin onları kullanması da iyi olmuş Pazartesi günü görüşmeniz çok çok güzel geçer inşallah Allahın izniyle

Ben şimdi dinlenmedeyim canım 2 ay dinlenmemi istedi doktor, nisan'ın sonuna doğru tekrar başlayacağız 2 tane dondurulmuş olan yavrularımı alacağım inşallah Rabbim bu kez nasip eder yüzümü güldürür inşallah. Hakkımızda hayırlısı

Hoş geldin amin canım sırayla bekliyoruz günümüzü hergun yeni heyecan yaşanıyor destek oluyoruz birbirimize zorlu süreci birlikte atlatıyoruz
İnşallah inşallah sizler gibi pozitif arkadaşlarım olduğu sürece bu süreçten korkmadan stressiz atlatrm bende inşallah canmm

Kizlaaarrr 213 çıktı

Ayyy süper bir haber bu ya Allahım çok şükür tebrik ederim canım benim Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin evlatlarını sana bağışlasın Allahım. Yaa iyice güzel annelerle doldu burası ya ne güzel hep böyle herkezden güzel haberler alırız inşallah

Oyyy kıyamam yaa ben bu süreçte kendimi olumlu olumsuz iki olayada hazır başlıcam canımm hep dua ediyorum Rabbim hayırlıs sağlıklı nasip et diye Hepinize de edeceğim ayrıca. Oooo süper dondurulmuşlar da var haydi bakalım buralar pozitif sonuçlarla dolur taşar inşallahhh

Allah size de nasip etsin insallah. Heyecandan ölüyorum.

Gunaydn canm hoşgeldin
Nedemek aranıza alırmısın biz hepimiz biriz canm benim tedavin hayırlı ollsun insallah poziifleri görürsün ne sormaak istersen biz herzaman burdayz

Güzl allaha şükür bi sıkıntım yok canım.
Şimdide perşembeyi bekler oldum inşallah kalp atisini gorurum rahatlarım biraz
Rabbim sonunda yüzünü güldürdü canm sag saglm kalp atislarinida gör gzel anne artk ultrasyon resmini buraya atarsn minnagınnnnn

Ben ilk deneme de yemiştim canım doktorum en son nar suyunu söylemişti. Bu sefer transfer öncesi başlarım ben

Evet canım bende yedim ilk denemem de ama sonradan yenmemesi gerek falan dedi burada bi emin olamadım ama yine yiyeceğim Nar suyu rahim kalınlaşması için mi dedi canım

Gunaydn canm hoşgeldin
Nedemek aranıza alırmısın biz hepimiz biriz canm benim tedavin hayırlı ollsun insallah poziifleri görürsün ne sormaak istersen biz herzaman burdayz
Teşekkürler canım inşallah Rabbim hepimize pozitif sevinçlerini yaşatsın inşallahhh

Evet canım bende yedim ilk denemem de ama sonradan yenmemesi gerek falan dedi burada bi emin olamadım ama yine yiyeceğim Nar suyu rahim kalınlaşması için mi dedi canım
Evet canım transferden sonra demişti .

Nar rahimde kan akışını arttırarak ve rahim astarını kalınlaştırarak kadınlarda doğurganlığı arttırır. Hatta fetusun sağlıklı gelişmesine yardımcı olur. Buna ek olarak, erkeklerde sperm kalitesini de arttırmaya faydası olur. Nar taneleri ve kabuğu ince tozlar halinde ezilir. Bunlar eşit miktarlarda karıştırılır ve hava geçirmez kavanozda saklanır. Doğurganlık düzeyi artırmak için birkaç hafta boyunca günde iki kez ılık bir bardak su ile bu karışımdan ½ tatlı kaşığı alınır. Ayrıca, günlük bir su bardağı nar suyu içilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…