Ayy canım bu böyle detaylı bir şekilde ne işe yaradığını ilk defa duydum ben de kesin deneyeceğim bu şekilde Allah razı olsun baya faydası varmış transferden önce mi kullanılacak peki nar suyunun transferden sonra zararlı olacağını söylüyorlar genelde

En iyisini yaparsın o şekide canım kendini herşeye hazırla senin içinde hayırlı olan neyse ol olsun inşallah Allah razı olsun canım benim benimde buradaki herkes her zaman dualarımda. Allahım kabul etsin dualarımızı Aynen canım benim aminnn inşallah inşallahh

Evet canım öncesi benim doktorum muhtemel kimyasal olacağını anladı belki işe yarar diye iç dedi sanırım yani benim düşüncem . Şimdi narın mevsimi de geçiyor o yüzden araştırdım Dimes marka buldum nar suyu zaten üzerinde de sıkma yazıyor . Zaten kendini belli ediyor sıkma olduğu çünkü evde sıkılmış gibi acı . Aklında bulunsun

Canım benim ne iyi ettin söyledin çok teşekkür ederim bu kez şifa olur hepsi güzel sonuçlar alırız inşallah

Canım benim inş bu denemende alıp geleceksin yavrularını. Kutlayacağız burda ay hadi inşş

Canım benim paZar günü test günüm. Yarın transfer sonrası 7.günüm galiba kan testi vereceğim.
korkma cnm çok güzel olacak inşallah her şey dualarımız seninle
Benm esimde aynı bide ben bayan doktorada zor muayne oluyorum insallah dondurulmuşlarn tutar insallah baska yere gerek kalmaz canm hepimiz için dua ediyorum ben kuzum
valla doktor hala aramadı biliyo musun, dondurulmuslarla deneme yapıp yapmamakta kararsızım açıkçası.
İnşallah kendiliğinden düşer canım, öyle de gözüküyor. Bir operasyon geçirmeden vücudun kendiliğinden halleder canım. Tabi ki anne olacaksın
Çok belim ağrıyor cnm ya kanama fln başlamadı ama vücut atıyor sanırım.Ameliyat olmadım ya yatıp kalkıp şükrediyorum

cnm kullandıgımız hormonlardan benım gobegımde sıstı cok bırakınca yavas yavas ınmeye basladı ama.Yasından dolayı vücudunun şekli oturuyordur takma kafana kilo alıp verince herbirimizin bi tarafı değişiyor

Cnm lütfen kendine bu günleri zehir etme:elinden geleni yap kendine iyi bak.10 hafta evde acaba ne olacak diye kafayı yiyeceğine bence git doktora ne olacaka olsun ınsallah olumludur hersey. En azından hamıle kalabılıyorsun cnm bu öyle bir büyük lütuf ki iyi düşün iyi olsun

diyecek söz yok gercekten düşük yapıyorum doktorum 2 dk arama zahmetinde bulunmadı.Tamamen para tuzagı hepsi

ya cnm ben yakın arkadaslarım var cok ugarstılar anne olmak ıcın ben o zmn bebek dusunmuyordum hep destek oldum olacak ınanın kendınıze dıye.Tedavıler fln neyse anne oldular.Gecen bana bı tanesı e sende dene artıık ztn sıkıntı var cocugun ztn zor olacak belkı de olmaz dedı benım bır suru sıkıntı yasadıgımı da bılıyor yanı.Bende kestım artık gorsumeyı arada yazıyor musaıt degılım dıyorum napıyım.Insanoglu cıg sut emmıs dün yasadıgını bugun unutuyor.Rabbım bızı oyle kullarından yapmasın ınsallah amın.

Ben 2 ay mola verdim
Dün kontrolüm vardı
Bu ay da dinlen dedi
Nisan sonu başlatacağım tekrar

hayırlı olsun cnm ınsallah

Hadi yaa şansa bak

belkıde gormusuzdur bırbırımızı

Cnm şimdiden hayırlı olsun inşallah.Evının işi fln varsa bıtır kafan rahat olsun.Ilacları kullanırken bıraz zor oluyor hele transferden sonra evı supuremedım dıye aglıyordum iyi düşün iyi olsun cnm kendıne bedenıne Rabbıne guven.Umarım olumlu sonuc alacaksın.Allah yardımcın olsun
Güzl allaha şükür bi sıkıntım yok canım.
Şimdide perşembeyi bekler oldum inşallah kalp atisini gorurum rahatlarım biraz
kız sıkıntı olmayacak rahatla artıkk kalp atısınıda duyacaksın dogdugunu da göreceksın anne oluyorsun tadını cıkar
Kizlaaarrr 213 çıktı

Bende mayısta başlıcam ınsallah cnm 2 tane dondurulmusum var benımde ıkısını de transfer ettırmeyı dusunuyorum mantıklı mı sence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…