Canım bence iki tane transfer ettir Rabbim bilir tabi ama tutma olasılığı daha fazla diye duydum hep benim doktorumda direk 2 tane transfer etti ben olsam 2 yaptırırdım birde ikiz olmasını çok istiyordum ben zaten inşallah Rabbim hepimze nasip eder bu kez hayırlısıyla

kızlar size bişey danısmak ıstıyorum.Şimdi düşük yapıyorum doktorum aramadı hala konusmadıgım ıcın sıze sormak ıstedım.neyse 2 dondurulmusum var 2 tanesı de orta kalıte eger denersem 2 sı de konsun ıstıyorum acıkcası sızce mantıklı mı.Bu denemede olmazsa baska bır yerde deneme yapmak ıstıyorum.Havız sıstemı dıye bır sey varmıs bunu duydunuz mu hiç.Bilgisi olan varsa yazarsa cok memnun olurum.Bir de istanbulda iyi ürolog arıyorum.İyi denılen bır doktora gıttı esım. Doktor esıme senın masallahın var degerlerıne bakma senın cocugun olur demıs yollamıs bızımkı de ınanmıs.Bıraz ırı yarı bır adamdır tıpıne bakıpta senın cocugun olur dıyen doktoru ılk defa duydum.Delı ettı benı sprem yok nerdeyse esımde gazlayıp yollamıs ya doktor.

Allah allah ne değişik doktorlar varya tipe göre yapılsaydı bizimkinede aynı şeyleri söylerlerdi o zaman Ben istanbulda değilim canım yardımcı olmayı çok isterdim pek bilmiyorum oradaki hastaneler doktorları vs. Havuz yöntemi de
embriyo transferi yapmadan iki yada daha çok sayıda yumurta toplama işlemi yapılıyor canım elde edilen embriyolarıda donduruyorlar. Daha sonra embriyolar hep birlikte çözülüyor doğal yolla ya da ilaçla rahim hazırlandıktan sonra transfer oluyor diye biliyorum. Ama ben hep iki embriyodan yanayım canım birde merkezini değiştireceksen 2 transfer ettir derim. Hayırlısı olur hakkın da inşallah canım benim. Rabbim çektiğin zorlukları kısa zamnda mükafatlandırır inşallah

Yaptım canım benim tek çizgi yine her zamanki gibi üzülmedim ama hayırlısı olur inşallah Nisan da tedaviye devam Allahın izniyle inşallah

Hayırlısı olsunn inşaAllah canımmm benimmm yaaa. Nisanda hepimiz hamile kalacağız inşaAllahhhhhh. Ayyy biton test yapalım çift çizgi koleksiyonu yapalımmmmm

Hayırlısı olsunn inşaAllah canımmm benimmm yaaa. Nisanda hepimiz hamile kalacağız inşaAllahhhhhh. Ayyy biton test yapalım çift çizgi koleksiyonu yapalımmmmm

Aminn canım benim aminn inşallah Ypacam ben zaten 1. ay testi 2. ay testi 3. ay testi sonra büyünce gösterecem hepsini ona kızıcam

Kızlar günaydın ben heyecandan uyuyamadim. Kızımın uyarmasını bekliyorum o kalkınca gidip hemen kan vericez. 2 saate çıkıyormuş sonuç
. Rüyamda sabaha kadar kan verdim

Ayyy hadi inşaAllahhhh yaaa, sizlerin heyecanıyla kendimi unutuyorummm canlarım yaaa

2 embriyon da aynı tupte dondurulsuysa ikisi de cozunucek. E ikisi de cozulmusken ikisini transfer ettirmek mantikli. Havuz sistemi iyi ama uzun bi süreç. Her hastane her doktor yapıyor mı bilmiyirum
Canım yaaa çok mutlu oldum çok şükür gözün aydın anlatır mısın son iki gün neler hissettin
Allah tamamına erdirsin inşallah
Son iki gün neredeyse emin oldum. Eğilince resmen bi dolgunluk hissediyorum. Adet sancısı gibi sancı hep var zaten. Ara ara bel ağrısı. Ilk gebeligimde de hissetmiştim ama onda daha erken hissettim. Bu dondurulmus olunca öyle oldu herhalde

Canım benim paZar günü test günüm. Yarın transfer sonrası 7.günüm galiba kan testi vereceğim.
Aaaaaa öylemi erken ama biliyorsun az kaldı zaten az daha sabretsen . Ozman cumartesi anneveoglusundan pazarda senden güzel haber alacağız Allah'ın izni ileeee çok heyecanli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…