Kız zatn bizimm bursaki hastaneler fost cktı hele avrupa battı )) ben netyen arastril dr sana yazcm negzel olur tek oldugumuzda beraber gdip gelirz
valla ıyı olurdu cnm ya bakalım bısey dıyemıyorum su andabızım burda hastane yok kı ztn hersey uzak bıze. esımde bende ızın alma sıkıntısı yasıyoruz cocuk yapacaz dıye ısten olacaz.Benım adetım olsun bıtsın ondan sonra bakıcaz sanırım aksam konuscaz artık.

medipolde bi ürologa gıttık benım doktorum oraya yonlendırdı o da test ıstedı ayrıca hormon testlerı fln onlarda bısey cıkmadı.Bıze tup bebegı de bılen bi ürolog lazım sıkıntı orda.
Canım ya eşinin sonucu elindeyse bu süreç içinde kaan aydosa bi göndersene uzaktan ilgileniyor. Çok iyi bir hoca erkek infertilitesinde.mutlaka cevap verir mesajına 15 güne kadar falan .

Canım ya eşinin sonucu elindeyse bu süreç içinde kaan aydosa bi göndersene uzaktan ilgileniyor. Çok iyi bir hoca erkek infertilitesinde.mutlaka cevap verir mesajına 15 güne kadar falan .
göndereyim bari cnm ama genetık sonuclar cıkacak onlar da cıksın hepsını beraber gondereyım barı belkı bırını onerır burda.Cok sagol cnm benım

göndereyim bari cnm ama genetık sonuclar cıkacak onlar da cıksın hepsını beraber gondereyım barı belkı bırını onerır burda.Cok sagol cnm benım
Tamam canım cevapsız bırakmıyor hic bir mesajı .hadi hayırlısı inşallah bu süreçte yardımcı olur sana

medipolde bi ürologa gıttık benım doktorum oraya yonlendırdı o da test ıstedı ayrıca hormon testlerı fln onlarda bısey cıkmadı.Bıze tup bebegı de bılen bi ürolog lazım sıkıntı orda.

Tmm canm artk haber verrsn bize

Yaaaa canımmm. Bende şimdi baktım bu doktoraa. Ama kayıt yerini bulamadım yaa soru sormak içinn. Doktor ne güzel yazmışş hiç spermi olmayanlara bile tedavisi var diyee. Bizim doktorda sağolsunn eşimin azda olsa spermi olmasına rağmen sen öl ya bu ne hal diye ilk zamanlar psikolojisini bozmuştu ve tüp bebek dedi direk. Bu doktor ise hiç sperm yoksa azospermdir diyo. Bize nasıl azosperm deniyoo o zaman yaa deli oluyorumm valla

Canım doktor muhteşem süper biri okadar çok kişiye umut olmuş ki anlatamam.cok bilgili ve ilgili çok yoğun ben gitmedim hiç ama gidenleri çok duydum hepside uğraşına erdi erkek sorunlu olanlar. Siteye kayıt yapıyorsun sonra gönderiyorsun dosyayı 15 güne falan cevap yazıyor hemde uzun uzun turkiyede 1 numaralardan diyebiliriz.sizlerede umut olur yol gösterir denemekte fayda var

bi anlasam cnm bende

Allah razı olsunn bilgilerinn içinnn canımm benimmm. Ama sitede kayıt yeri bulamadım yaa sadece giriş ve şifremi unuttum var

Allah razı olsunn bilgilerinn içinnn canımm benimmm. Ama sitede kayıt yeri bulamadım yaa sadece giriş ve şifremi unuttum var
Sende allah razi olsun canım baktım şimdi kayıt bölümü yok face kullanıyorsan ordan bi ulaş.niye böle olmuş acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…