Bebiş için katlanacağı canım benim

Anladım canım evet senin için daha iyi olur sakince geçirirsin tedavini evet başlarken huzur doluyor valla insanın içi Rabbim sanada yaşatsın dertsiz sıkıntısız geçirirsin tedavini inşallah ve bize güzel haberler verirsin mayısta Allahın izniyle

İnşallah tatlım inşallah pazartesi olsun hemen :) Rüyamda sürekli Bülent Tıraş la uğraşıyorum

cnm cevabın için çok teşekkür ederim allah razı olsun.Yumurta rezervim çok düşük eşiminde bütün değerleri kötü.Yanlış hatırlamıyorsam pzartesi günü genetik sonurclarımız çıkacak.İlaçlarla bende 17 ymurta elde edildi ama 10 tanesi kullanılabilir düzeydeydi ve 4 tanesi anca döllendi spremlerimiz çok kötü çünkü.Yumurtaların da kalitesi iyi değil. Belki böyle bi işlem yaptırırsam şansın daha cok olur.O kadar ilaç kullandım 3 yumurt anca dollendı.Iyı kalıtede degıl hıcbırıŞu dusugu bı atlatayım allahın ıznıyle bahcecıyle gorusmeye gıdecegım sanırım baska yerde yapıldıgını hıc duymadım bu ıslemlerın.

valla cnm ıkız olmasını ne kdr ıstedıgımı sana anlatamam rabbım keske nasıp etse.Bu sefer 2 sını de transfer ettırıcem sansımı denıcem.

Sorma cnm ya prof bi de.2 sını de transfer ettıcegım inşallah olumlu olur olmazsa baka bır merkez arastıracagım mecbur dolllenmede sıkıntı yasadıgımız ıcın belkı bıze baska yontemler onerırler.Once bı urulog bulayımda bı yerden baslıcaz artık.Hayırlısı cnm valla Rabbşm hepimizin gönlüne göre versin hepimizi uğrasıyoruz didiniyoru değer inşallah

Nrdeki doktora gtmis cnm aynı yerdeyz bilirim ben bide tipe bakıp senn çocuğun olcak diyen doktorusa ilk defa duydum bizede baksnlar ooyleleri senn ccugn olcak onca ilacı kullnmayn alahm yarabbm ya medicine hosppital var biliyomusun gneşlide bnm esim oraya gtti gderim dersn ismmini fan bulup mesj atarm sana

Aminn inşallah canım inşallah değecek bak unutacaksın bu yaşadıklarını evladını kucağına alınca inşallahh

Benim gttim hastane doktorum ilgi çok gzel sagolsun dktorum hemsirelerim surekli aradilar tedavide bende arayabildim bii sorunda n embiryolog bile ariyo test günü sanki arkadasm mış gbi nasılsın sonuc ne falan diye sordu sinem istesn ben ona yrdimcida olurum hem bilgiisi olup gder

Rum hastanesini duymadm hayret nasl duymamişim hahaha ben eşimin sonuçlarını buluym sana mesj atarm gitsin bakalm ilgilendi baya sagolsunlar. Sende imkan olursa memnun degilse gel benle canm )))))

Rum hastanesini duymadm hayret nasl duymamişim hahaha ben eşimin sonuçlarını buluym sana mesj atarm gitsin bakalm ilgilendi baya sagolsunlar. Sende imkan olursa memnun degilse gel benle canm )))))
cok bılınen bı yer degıl sanırım o hastane.tmm cnm cok sagol valla cnm adet olayı beklıyorum ıste bu arada da arastırma yapıyorum ne yapabılırız dıye.Doktor aramadı dıye esım cok kızdı bakalım belkı embırıyoları senın hastaneye aktarabılırız beklemedıyım su anda.Iyı bı doktor lazım bıze degerler cok kotu cunku

Kız zatn bizimm bursaki hastaneler fost cktı hele avrupa battı )) ben netyen arastril dr sana yazcm negzel olur tek oldugumuzda beraber gdip gelirz

Canımcım doçent doktr mehmet nuri bodakçi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…