- 27 Mart 2018
- 51
- 102
- 93
- 47
- Konu Sahibi kinalikadin
-
- #5.561
Aynen aynen
Kuzum inşAllah yerleşmeden dolayı öyle hissediyorsundur yaa 2 gün daha sık dişini olumlu haber alırız inşAllah da ipi nerenden çekerlerse çeksinler çek dicem yeter ki yerleşmeden olsun inşAllah
Kizceler ben hepinize ayri ayri yazamadim ama icimi rahatlattiniz
Bu kadar cok olunca bir tirstim
Suyu cok icmiyormusum gunde 1.5 lt anca bitirebiliyorum lökür lökür icicez artik baska care yok.. reflulu insana da su kufur gibi geliyür
Tabikide canım benim ne zaman kendinizi hazır hissediyorsan o zaman başlayabilirsin ama bu adetinle bi git muayene ol derim yinede vitamin falan da verir hem sana kontrol eder rahmin durumunuda[/QUOTE
Gidicem kuzum gidicem :) kardeşimin düğünü var nisanda o bitsin öyle başlıcam inşallah yani mayıs gibi hemen de başlamak istiyorum aslında off ne sabırsızımmm
İnşallah tatlım inşallah pazartesi olsun hemen :) Rüyamda sürekli Bülent Tıraş la uğraşıyorumAnladım canım evet senin için daha iyi olur sakince geçirirsin tedavini evet başlarken huzur doluyor valla insanın içi Rabbim sanada yaşatsın dertsiz sıkıntısız geçirirsin tedavini inşallah ve bize güzel haberler verirsin mayısta Allahın izniyle
İnşallah tatlım inşallah pazartesi olsun hemen :) Rüyamda sürekli Bülent Tıraş la uğraşıyorum
inş canım ne zaman test gününYok canım 1 tane 5. Gün embriyosu 6ab. İnş tutunmuştur ama çok dua ettim. İnş benimle kalır..
Eşim diyor zaten iyice kafayı yedinBu tedaviler hepimizin bilinç altına işliyor gerçekten
Canım tabii ki İkisini birlikte koydurman en mantıklısı zaten birlikte dondurulduktan birlikte cozdürülecek çözdürüp tekrar dondurulması gereksiz ikisi için söyle ikisini de transfer ettir diğer hususa gelince havuz yöntemi genelde embriyo sayısı arttırmak için genetik test yaptıracak olan hastalara öneriliyor şöyle anlatayım yani DNA hasarı ya da kadının yumurta kalitesindeki yetersizlikler çok düşük yapmış kadinlar bunu düşünebilirler Bahçeci de bu yapılıyor Öncelikle iki üç defada toplama işlemi yapılıyor toplanan embriyolar 5 güne götürülüyor 5 günden örnekler alınıp bunlara ngs ya da pgt uygulanıyor Bun embriyolardan sağlıklı gelenler transfer ediliyor Tabii ki ngs ve pgt uygulanıp ya da negatif alan arkadaşlar da duyuyorum bahçecide İlla bunları yaptırdın diye olumlu sonuç alacaksın diye bir şey yok ama en azından kafanda her şeyi denemiş vicdanen rahat ve huzurlu olacaksın kesin
Canım bence iki tane transfer ettir Rabbim bilir tabi ama tutma olasılığı daha fazla diye duydum hep benim doktorumda direk 2 tane transfer etti ben olsam 2 yaptırırdım birde ikiz olmasını çok istiyordum ben zaten inşallah Rabbim hepimze nasip eder bu kez hayırlısıyla
Allah allah ne değişik doktorlar varya tipe göre yapılsaydı bizimkinede aynı şeyleri söylerlerdi o zamanBen istanbulda değilim canım yardımcı olmayı çok isterdim pek bilmiyorum oradaki hastaneler doktorları vs. Havuz yöntemi de
embriyo transferi yapmadan iki yada daha çok sayıda yumurta toplama işlemi yapılıyor canım elde edilen embriyolarıda donduruyorlar. Daha sonra embriyolar hep birlikte çözülüyor doğal yolla ya da ilaçla rahim hazırlandıktan sonra transfer oluyor diye biliyorum. Ama ben hep iki embriyodan yanayım canım birde merkezini değiştireceksen 2 transfer ettir derim. Hayırlısı olur hakkın da inşallah canım benim. Rabbim çektiğin zorlukları kısa zamnda mükafatlandırır inşallah
2 embriyon da aynı tupte dondurulsuysa ikisi de cozunucek. E ikisi de cozulmusken ikisini transfer ettirmek mantikli. Havuz sistemi iyi ama uzun bi süreç. Her hastane her doktor yapıyor mı bilmiyirum
Bana smdı tedavı oldugum hastanede hıc oyle havuz sıztemı var fln denmedı.Dondurulmuslar aynı tuptemı onu da bılmıyorum ılk defa denedıgımız ıcın hıcbırseyden haberımız yok ne yazık kıZtn dondurulmuslarla deneme negatıf olursa en erken eylule anca baslayabılırım tedavıye o da bellı degıl esımın tedavısı cok uzun surebılırmıs
O ne biçim birşey yaa olur mu öyle şey kafa mı buluyor , eşin sen tedavi de ısrarcı olma diye gitmediği halde öyle demiş olamaz değil mi? Canım öyle bir yöntem duydum bende evet ama çok uzun bir süreç yapan doktoru ve merkezi bulmak lazım, sende yumurta gelişmişti ama döllenme çok olmamıştı diye hatırlıyorum. Havuzdan ziyade erkeğe yönelik mikrochip falan denenmesi daha mantıklı olur diye düşünüyorum.
Bence sen 2 dondurulmuşunu daEgehanezra nın dediği yere transfer edip orda dene. Zaten bu merkezinden memnun kalmadın en azından bunu yeni bi yerde deneyerek orayı test etmiş olursun hazır evine de yakınken . İkisini de yaptır bence orta kaliteymiş madem. İyi kalite demiş olsalar 1 er 1 er dene embriyoyu riske etme derim ama orta kalitedeyse ikisinin birlikte transfer olması ihtimali daha da artırabilir inşAllah. Başka da merkez aramana inşAllah gerek kalmaz canım. Doktora acil durumlarda ulaşmak önemli oradan kurtul sen.
masallah cnm hafızan mükemmel tebrık ederımaynen dedıgın gıbı dollenmede sıkıntı var.Mıkrochıp ne onu da bılmıyorum ay hıcbısey bılmıyorum ben yaa Bu doktora esımın yakın arkadası onerdı cnm aıle olarak erkeklerde problem varmıs onlarda kadınlarıda problem yok ama senelrce cocukları olmamıs sonra olmus.Bızım olayımız farklı ama bende de sorun var cunku, bıze uygun bı doktor degıl.Tedavı olmıyım dıye bı derdı yok cnm esımın onu hep durtmek gerekır her ıste oyle.doktorla alakalı olaylarda ne yapacagını bılemez gerılır ama yalan soyleyemez kızarır heme ztn cok kızdım ona da bayagı patladım doktor boyle boyle dedı dıyınce. Sanırım önce bi ürülo bulup ne yapmamız lazım onu ogrenmemız gerek.Sonra artık merkez arastırmam lazım.Yardımların ıcın cok tesekkur ederım cnm benım
ayy kızlar bılen varsa nolur yardım edın bana ıstanbulda yaptıran var mı acaba.
Nrdeki doktora gtmis cnm aynı yerdeyz bilirim ben bide tipe bakıp senn çocuğun olcak diyen doktorusa ilk defa duydum bizede baksnlar ooyleleri senn ccugn olcak onca ilacı kullnmayn alahm yarabbm yakızlar size bişey danısmak ıstıyorum.Şimdi düşük yapıyorum doktorum aramadı hala konusmadıgım ıcın sıze sormak ıstedım.neyse 2 dondurulmusum var 2 tanesı de orta kalıte eger denersem 2 sı de konsun ıstıyorum acıkcası sızce mantıklı mı.Bu denemede olmazsa baska bır yerde deneme yapmak ıstıyorum.Havız sıstemı dıye bır sey varmıs bunu duydunuz mu hiç.Bilgisi olan varsa yazarsa cok memnun olurum.Bir de istanbulda iyi ürolog arıyorum.İyi denılen bır doktora gıttı esım. Doktor esıme senın masallahın var degerlerıne bakma senın cocugun olur demıs yollamıs bızımkı de ınanmıs.Bıraz ırı yarı bır adamdır tıpıne bakıpta senın cocugun olur dıyen doktoru ılk defa duydum.Delı ettı benı sprem yok nerdeyse esımde gazlayıp yollamıs ya doktor.
cnm cevabın için çok teşekkür ederim allah razı olsun.Yumurta rezervim çok düşük eşiminde bütün değerleri kötü.Yanlış hatırlamıyorsam pzartesi günü genetik sonurclarımız çıkacak.İlaçlarla bende 17 ymurta elde edildi ama 10 tanesi kullanılabilir düzeydeydi ve 4 tanesi anca döllendi spremlerimiz çok kötü çünkü.Yumurtaların da kalitesi iyi değil. Belki böyle bi işlem yaptırırsam şansın daha cok olur.O kadar ilaç kullandım 3 yumurt anca dollendı.Iyı kalıtede degıl hıcbırıŞu dusugu bı atlatayım allahın ıznıyle bahcecıyle gorusmeye gıdecegım sanırım baska yerde yapıldıgını hıc duymadım bu ıslemlerın.
valla cnm ıkız olmasını ne kdr ıstedıgımı sana anlatamam rabbım keske nasıp etse.Bu sefer 2 sını de transfer ettırıcem sansımı denıcem.
Sorma cnm ya prof bi de.2 sını de transfer ettıcegım inşallah olumlu olur olmazsa baka bır merkez arastıracagım mecbur dolllenmede sıkıntı yasadıgımız ıcın belkı bıze baska yontemler onerırler.Once bı urulog bulayımda bı yerden baslıcaz artık.Hayırlısı cnm valla Rabbşm hepimizin gönlüne göre versin hepimizi uğrasıyoruz didiniyoru değer inşallah
Benim gttim hastane doktorum ilgi çok gzel sagolsun dktorum hemsirelerim surekli aradilar tedavide bende arayabildim bii sorunda n embiryolog bile ariyo test günü sanki arkadasm mış gbi nasılsın sonuc ne falan diye sordu sinem istesn ben ona yrdimcida olurum hem bilgiisi olup gderO ne biçim birşey yaa olur mu öyle şey kafa mı buluyor , eşin sen tedavi de ısrarcı olma diye gitmediği halde öyle demiş olamaz değil mi? Canım öyle bir yöntem duydum bende evet ama çok uzun bir süreç yapan doktoru ve merkezi bulmak lazım, sende yumurta gelişmişti ama döllenme çok olmamıştı diye hatırlıyorum. Havuzdan ziyade erkeğe yönelik mikrochip falan denenmesi daha mantıklı olur diye düşünüyorum.
Bence sen 2 dondurulmuşunu daEgehanezra nın dediği yere transfer edip orda dene. Zaten bu merkezinden memnun kalmadın en azından bunu yeni bi yerde deneyerek orayı test etmiş olursun hazır evine de yakınken . İkisini de yaptır bence orta kaliteymiş madem. İyi kalite demiş olsalar 1 er 1 er dene embriyoyu riske etme derim ama orta kalitedeyse ikisinin birlikte transfer olması ihtimali daha da artırabilir inşAllah. Başka da merkez aramana inşAllah gerek kalmaz canım. Doktora acil durumlarda ulaşmak önemli oradan kurtul sen.
Nrdeki doktora gtmis cnm aynı yerdeyz bilirim ben bide tipe bakıp senn çocuğun olcak diyen doktorusa ilk defa duydum bizede baksnlar ooyleleri senn ccugn olcak onca ilacı kullnmayn alahm yarabbm yamedicine hosppital var biliyomusun gneşlide bnm esim oraya gtti gderim dersn ismmini fan bulup mesj atarm sana[/QUOT
Cnm rum hastanesıydı sanırım ama adını hatırlamıyorum doktorun öğrenınce yazarım.Kız nasıl cemkırdım esıme sankı dedım cıncı hocaya gıttık ya bı de muska yazaydı.Bılıyorum kız medıcıne ı bılmez mıyım.Ilk dıs gebelıgımde oraya gıttım Ayse hoca var orda beyaz tenlı o teshıs ettı benı ama orda amelıyat olmadım.Valla ogrensene cnm sana zahmet belkı uygun olursa oraya gıder esım bı gorunur en azından.
cok bılınen bı yer degıl sanırım o hastane.Rum hastanesini duymadm hayret nasl duymamişimhahaha ben eşimin sonuçlarını buluym sana mesj atarm gitsin bakalm ilgilendi baya sagolsunlar. Sende imkan olursa memnun degilse gel benle canm )))))
Kız zatn bizimm bursaki hastaneler fost cktı hele avrupa battıcok bılınen bı yer degıl sanırım o hastane.tmm cnm cok sagol valla cnm adet olayı beklıyorum ıste bu arada da arastırma yapıyorum ne yapabılırız dıye.Doktor aramadı dıye esım cok kızdı bakalım belkı embırıyoları senın hastaneye aktarabılırız beklemedıyım su anda.Iyı bı doktor lazım bıze degerler cok kotu cunku
Canımcım doçent doktr mehmet nuri bodakçicok bılınen bı yer degıl sanırım o hastane.tmm cnm cok sagol valla cnm adet olayı beklıyorum ıste bu arada da arastırma yapıyorum ne yapabılırız dıye.Doktor aramadı dıye esım cok kızdı bakalım belkı embırıyoları senın hastaneye aktarabılırız beklemedıyım su anda.Iyı bı doktor lazım bıze degerler cok kotu cunku
Evet ananasi rahat rahat yiyinCok sevindiiiiiimm 2 gun sonra 400-500-600ler ciksin cok cok ciksin insallah arkadasiiim
Boylelikle ananas tezini curuttuk yiyin gaaariii
Bakayım bı cnm esımle konusayım randevu alayım olmadı ona cok sagol cnmCanımcım doçent doktr mehmet nuri bodakçi
nedemek canm bsey srcm medipollde yapmadılrmıBakayım bı cnm esımle konusayım randevu alayım olmadı ona cok sagol cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?