- 14 Mart 2017
- 1.158
- 2.196
- 133
- 38
- Konu Sahibi kinalikadin
-
- #5.541
O ne biçim birşey yaa olur mu öyle şey kafa mı buluyor , eşin sen tedavi de ısrarcı olma diye gitmediği halde öyle demiş olamaz değil mi? Canım öyle bir yöntem duydum bende evet ama çok uzun bir süreç yapan doktoru ve merkezi bulmak lazım, sende yumurta gelişmişti ama döllenme çok olmamıştı diye hatırlıyorum. Havuzdan ziyade erkeğe yönelik mikrochip falan denenmesi daha mantıklı olur diye düşünüyorum.kızlar size bişey danısmak ıstıyorum.Şimdi düşük yapıyorum doktorum aramadı hala konusmadıgım ıcın sıze sormak ıstedım.neyse 2 dondurulmusum var 2 tanesı de orta kalıte eger denersem 2 sı de konsun ıstıyorum acıkcası sızce mantıklı mı.Bu denemede olmazsa baska bır yerde deneme yapmak ıstıyorum.Havız sıstemı dıye bır sey varmıs bunu duydunuz mu hiç.Bilgisi olan varsa yazarsa cok memnun olurum.Bir de istanbulda iyi ürolog arıyorum.İyi denılen bır doktora gıttı esım. Doktor esıme senın masallahın var degerlerıne bakma senın cocugun olur demıs yollamıs bızımkı de ınanmıs.Bıraz ırı yarı bır adamdır tıpıne bakıpta senın cocugun olur dıyen doktoru ılk defa duydum.Delı ettı benı sprem yok nerdeyse esımde gazlayıp yollamıs ya doktor.
Canım iki tanesini koydur inşallahta tutar başka hastane dr.arayisina girmezsin umarım.eger olmazsa da havuz sistemi yapan çok kişi vardı. Seni o topikte etiketlerim yardımcı olan olacaktır mutlaka . DOktorda neden dönmedi hala tekrar tekrar ara .kızlar size bişey danısmak ıstıyorum.Şimdi düşük yapıyorum doktorum aramadı hala konusmadıgım ıcın sıze sormak ıstedım.neyse 2 dondurulmusum var 2 tanesı de orta kalıte eger denersem 2 sı de konsun ıstıyorum acıkcası sızce mantıklı mı.Bu denemede olmazsa baska bır yerde deneme yapmak ıstıyorum.Havız sıstemı dıye bır sey varmıs bunu duydunuz mu hiç.Bilgisi olan varsa yazarsa cok memnun olurum.Bir de istanbulda iyi ürolog arıyorum.İyi denılen bır doktora gıttı esım. Doktor esıme senın masallahın var degerlerıne bakma senın cocugun olur demıs yollamıs bızımkı de ınanmıs.Bıraz ırı yarı bır adamdır tıpıne bakıpta senın cocugun olur dıyen doktoru ılk defa duydum.Delı ettı benı sprem yok nerdeyse esımde gazlayıp yollamıs ya doktor.
Canım tabii ki İkisini birlikte koydurman en mantıklısı zaten birlikte dondurulduktan birlikte cozdürülecek çözdürüp tekrar dondurulması gereksiz ikisi için söyle ikisini de transfer ettir diğer hususa gelince havuz yöntemi genelde embriyo sayısı arttırmak için genetik test yaptıracak olan hastalara öneriliyor şöyle anlatayım yani DNA hasarı ya da kadının yumurta kalitesindeki yetersizlikler çok düşük yapmış kadinlar bunu düşünebilirler Bahçeci de bu yapılıyor Öncelikle iki üç defada toplama işlemi yapılıyor toplanan embriyolar 5 güne götürülüyor 5 günden örnekler alınıp bunlara ngs ya da pgt uygulanıyor Bun embriyolardan sağlıklı gelenler transfer ediliyor Tabii ki ngs ve pgt uygulanıp ya da negatif alan arkadaşlar da duyuyorum bahçecide İlla bunları yaptırdın diye olumlu sonuç alacaksın diye bir şey yok ama en azından kafanda her şeyi denemiş vicdanen rahat ve huzurlu olacaksın kesinkızlar size bişey danısmak ıstıyorum.Şimdi düşük yapıyorum doktorum aramadı hala konusmadıgım ıcın sıze sormak ıstedım.neyse 2 dondurulmusum var 2 tanesı de orta kalıte eger denersem 2 sı de konsun ıstıyorum acıkcası sızce mantıklı mı.Bu denemede olmazsa baska bır yerde deneme yapmak ıstıyorum.Havız sıstemı dıye bır sey varmıs bunu duydunuz mu hiç.Bilgisi olan varsa yazarsa cok memnun olurum.Bir de istanbulda iyi ürolog arıyorum.İyi denılen bır doktora gıttı esım. Doktor esıme senın masallahın var degerlerıne bakma senın cocugun olur demıs yollamıs bızımkı de ınanmıs.Bıraz ırı yarı bır adamdır tıpıne bakıpta senın cocugun olur dıyen doktoru ılk defa duydum.Delı ettı benı sprem yok nerdeyse esımde gazlayıp yollamıs ya doktor.
Cok sevindiiiiiimm 2 gun sonra 400-500-600ler ciksin cok cok ciksin insallah arkadasiiimAmin allah size de nasip etsin insallah. Kızlar bu arada şu ananas mevzusu vardı. Ben iki transferimde de yedim. Ilk 3 gun bir ince dilim
Yok canım 1 tane 5. Gün embriyosu 6ab. İnş tutunmuştur ama çok dua ettim. İnş benimle kalır..canım 2 tane miydi transferin bi de kaliteleri neydi
3 litre içiyorum ben kendimi tup bebek öncesi alıştırdım halada devam ediyorumKizlaaar bugun transfer sonrasi 7.gunum bu agrilar iyiden iyiye artti adet sancisi gibi ama tam degil sanki gobegimiz ortasindan genital bolgeye dogru gecen bir ip var onu cekiyolarmis gibi bi aci ve sok dalgasi gibi agri nefesimi kesip geciyo.. yatarken olmazdi hic simdi yatarken bile oluyor.. unutmadan su icme durumunuzu soracagim gunde kac lt iciyorsunuz?
Ya inş canım benim:))korkma cnm çok güzel olacak inşallah her şey dualarımız seninle
valla doktor hala aramadı biliyo musun, dondurulmuslarla deneme yapıp yapmamakta kararsızım açıkçası.
Çok belim ağrıyor cnm ya kanama fln başlamadı ama vücut atıyor sanırım.Ameliyat olmadım ya yatıp kalkıp şükrediyorum
cnm kullandıgımız hormonlardan benım gobegımde sıstı cok bırakınca yavas yavas ınmeye basladı ama.Yasından dolayı vücudunun şekli oturuyordur takma kafana kilo alıp verince herbirimizin bi tarafı değişiyor
Cnm lütfen kendine bu günleri zehir etme:elinden geleni yap kendine iyi bak.10 hafta evde acaba ne olacak diye kafayı yiyeceğine bence git doktora ne olacaka olsun ınsallah olumludur hersey. En azından hamıle kalabılıyorsun cnm bu öyle bir büyük lütuf kiiyi düşün iyi olsun
diyecek söz yok gercekten düşük yapıyorum doktorum 2 dk arama zahmetinde bulunmadı.Tamamen para tuzagı hepsi
ya cnm ben yakın arkadaslarım var cok ugarstılar anne olmak ıcın ben o zmn bebek dusunmuyordum hep destek oldum olacak ınanın kendınıze dıye.Tedavıler fln neyse anne oldular.Gecen bana bı tanesı e sende dene artıık ztn sıkıntı var cocugun ztn zor olacak belkı de olmaz dedıbenım bır suru sıkıntı yasadıgımı da bılıyor yanı.Bende kestım artık gorsumeyı arada yazıyor musaıt degılım dıyorum napıyım.Insanoglu cıg sut emmıs dün yasadıgını bugun unutuyor.Rabbım bızı oyle kullarından yapmasın ınsallah amın.
hayırlı olsun cnm ınsallah
belkıde gormusuzdur bırbırımızı
Cnm şimdiden hayırlı olsun inşallah.Evının işi fln varsa bıtır kafan rahat olsun.Ilacları kullanırken bıraz zor oluyor hele transferden sonra evı supuremedım dıye aglıyordumiyi düşün iyi olsun cnm kendıne bedenıne Rabbıne guven.Umarım olumlu sonuc alacaksın.Allah yardımcın olsun
kız sıkıntı olmayacak rahatla artıkkkalp atısınıda duyacaksın dogdugunu da göreceksın anne oluyorsun tadını cıkar
Bende mayısta başlıcam ınsallah cnm 2 tane dondurulmusum var benımde ıkısını de transfer ettırmeyı dusunuyorum mantıklı mı sence.
Kizlaaar bugun transfer sonrasi 7.gunum bu agrilar iyiden iyiye artti adet sancisi gibi ama tam degil sanki gobegimiz ortasindan genital bolgeye dogru gecen bir ip var onu cekiyolarmis gibi bi aci ve sok dalgasi gibi agri nefesimi kesip geciyo.. yatarken olmazdi hic simdi yatarken bile oluyor.. unutmadan su icme durumunuzu soracagim gunde kac lt iciyorsunuz?
Ya bakalıö bekleyebilirsem bekleyeceğim olmazsa yarın biara gözümü kapatıp testi vereceğim gibiAaaaaa öylemi erken ama biliyorsun az kaldı zaten az daha sabretsen . Ozman cumartesi anneveoglusundan pazarda senden güzel haber alacağız Allah'ın izni ileeee çok heyecanli
Bu kadar nefes kesecek kadar ağrım olmadı benim ben en az 2 lt su içiyorum canimKizlaaar bugun transfer sonrasi 7.gunum bu agrilar iyiden iyiye artti adet sancisi gibi ama tam degil sanki gobegimiz ortasindan genital bolgeye dogru gecen bir ip var onu cekiyolarmis gibi bi aci ve sok dalgasi gibi agri nefesimi kesip geciyo.. yatarken olmazdi hic simdi yatarken bile oluyor.. unutmadan su icme durumunuzu soracagim gunde kac lt iciyorsunuz?
Adet ağrısı bende de var canım ara ara kaç gün oldu seninYa bakalıö bekleyebilirsem bekleyeceğim olmazsa yarın biara gözümü kapatıp testi vereceğim gibiya adet ağrılarım var canım kasıklarda. . Birde adet oldummu sanıp lavaboya gidiyorum Allah tan leke falan yok. Çok korktuyor o beni oluyor muydu snde de?
Aynen aynenCok sevindiiiiiimm 2 gun sonra 400-500-600ler ciksin cok cok ciksin insallah arkadasiiim
Boylelikle ananas tezini curuttuk yiyin gaaariii
Kuzum inşAllah yerleşmeden dolayı öyle hissediyorsundur yaa 2 gün daha sık dişini olumlu haber alırız inşAllah da ipi nerenden çekerlerse çeksinler çek dicem yeter ki yerleşmeden olsun inşAllahKizlaaar bugun transfer sonrasi 7.gunum bu agrilar iyiden iyiye artti adet sancisi gibi ama tam degil sanki gobegimiz ortasindan genital bolgeye dogru gecen bir ip var onu cekiyolarmis gibi bi aci ve sok dalgasi gibi agri nefesimi kesip geciyo.. yatarken olmazdi hic simdi yatarken bile oluyor.. unutmadan su icme durumunuzu soracagim gunde kac lt iciyorsunuz?
Transfer hariç 6.gün canım bugün. Pozitif ise 7. Gün düşükte olsa kanda belli olur diye düşündüm. Adet ağrısı yüzünden her an adet olmaktan korkuyorumAdet ağrısı bende de var canım ara ara kaç gün oldu senin
Cok oldu canim halada devam ediyor o adet agrilari hic korkma normal seyler . Leke olmasın inşallah tutunmuştur. Suyunu bol bol içYa bakalıö bekleyebilirsem bekleyeceğim olmazsa yarın biara gözümü kapatıp testi vereceğim gibiya adet ağrılarım var canım kasıklarda. . Birde adet oldummu sanıp lavaboya gidiyorum Allah tan leke falan yok. Çok korktuyor o beni oluyor muydu snde de?
Kızlar tedaviye istediğimiz zaman başlayabiliyormuyuz? Mesela bu adetimle değil de bidahaki adetimle
2 embriyon da aynı tupte dondurulsuysa ikisi de cozunucek. E ikisi de cozulmusken ikisini transfer ettirmek mantikli. Havuz sistemi iyi ama uzun bi süreç. Her hastane her doktor yapıyor mı bilmiyirum
Son iki gün neredeyse emin oldum. Eğilince resmen bi dolgunluk hissediyorum. Adet sancısı gibi sancı hep var zaten. Ara ara bel ağrısı. Ilk gebeligimde de hissetmiştim ama onda daha erken hissettim. Bu dondurulmus olunca öyle oldu herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?