O ne biçim birşey yaa olur mu öyle şey kafa mı buluyor , eşin sen tedavi de ısrarcı olma diye gitmediği halde öyle demiş olamaz değil mi? Canım öyle bir yöntem duydum bende evet ama çok uzun bir süreç yapan doktoru ve merkezi bulmak lazım, sende yumurta gelişmişti ama döllenme çok olmamıştı diye hatırlıyorum. Havuzdan ziyade erkeğe yönelik mikrochip falan denenmesi daha mantıklı olur diye düşünüyorum.
Bence sen 2 dondurulmuşunu da Egehanezra nın dediği yere transfer edip orda dene. Zaten bu merkezinden memnun kalmadın en azından bunu yeni bi yerde deneyerek orayı test etmiş olursun hazır evine de yakınken . İkisini de yaptır bence orta kaliteymiş madem. İyi kalite demiş olsalar 1 er 1 er dene embriyoyu riske etme derim ama orta kalitedeyse ikisinin birlikte transfer olması ihtimali daha da artırabilir inşAllah. Başka da merkez aramana inşAllah gerek kalmaz canım. Doktora acil durumlarda ulaşmak önemli oradan kurtul sen.

Canım iki tanesini koydur inşallahta tutar başka hastane dr.arayisina girmezsin umarım.eger olmazsa da havuz sistemi yapan çok kişi vardı. Seni o topikte etiketlerim yardımcı olan olacaktır mutlaka . DOktorda neden dönmedi hala tekrar tekrar ara .

Canım tabii ki İkisini birlikte koydurman en mantıklısı zaten birlikte dondurulduktan birlikte cozdürülecek çözdürüp tekrar dondurulması gereksiz ikisi için söyle ikisini de transfer ettir diğer hususa gelince havuz yöntemi genelde embriyo sayısı arttırmak için genetik test yaptıracak olan hastalara öneriliyor şöyle anlatayım yani DNA hasarı ya da kadının yumurta kalitesindeki yetersizlikler çok düşük yapmış kadinlar bunu düşünebilirler Bahçeci de bu yapılıyor Öncelikle iki üç defada toplama işlemi yapılıyor toplanan embriyolar 5 güne götürülüyor 5 günden örnekler alınıp bunlara ngs ya da pgt uygulanıyor Bun embriyolardan sağlıklı gelenler transfer ediliyor Tabii ki ngs ve pgt uygulanıp ya da negatif alan arkadaşlar da duyuyorum bahçecide İlla bunları yaptırdın diye olumlu sonuç alacaksın diye bir şey yok ama en azından kafanda her şeyi denemiş vicdanen rahat ve huzurlu olacaksın kesin

Buraya her an yazamasamda hep takip ediyorum hamile arkadaşlarıda tebrik ediyorum inşAllah sağlık hamilelikleri geçirirler. o kadar mutlu oluyorum ki birisi hamileyim yazınca yada birinin kan sonucunu beklerken falan kendimin gibi heyecanlanıyorum yaa ne güzel insanlarsınız siz geleceğin yüreği güzel anneleri Hepiniz çok iyi bir anne olacaksınız eminim bundan Canlarımm

Amin allah size de nasip etsin insallah. Kızlar bu arada şu ananas mevzusu vardı. Ben iki transferimde de yedim. Ilk 3 gun bir ince dilim
Cok sevindiiiiiimm 2 gun sonra 400-500-600ler ciksin cok cok ciksin insallah arkadasiiim
Boylelikle ananas tezini curuttuk yiyin gaaariii

Kizlaaar bugun transfer sonrasi 7.gunum bu agrilar iyiden iyiye artti adet sancisi gibi ama tam degil sanki gobegimiz ortasindan genital bolgeye dogru gecen bir ip var onu cekiyolarmis gibi bi aci ve sok dalgasi gibi agri nefesimi kesip geciyo.. yatarken olmazdi hic simdi yatarken bile oluyor.. unutmadan su icme durumunuzu soracagim gunde kac lt iciyorsunuz?

3 litre içiyorum ben kendimi tup bebek öncesi alıştırdım halada devam ediyorum

Ya inş canım benim:))

Canım hiç takılma onlara bendede çok olmuştu ama anlıkdı bi uğrayıp gidiyordu yani korkma hiç su konusunda da günlük 2.5 lt içilmesi gerek canım ben 3lt. falan içmeye çalışıyordum valla o yüzden de balon gibi oluyordu karnım ama içmemiz gerekiyor fazla fazla

Aaaaaa öylemi erken ama biliyorsun az kaldı zaten az daha sabretsen . Ozman cumartesi anneveoglusundan pazarda senden güzel haber alacağız Allah'ın izni ileeee çok heyecanli
Ya bakalıö bekleyebilirsem bekleyeceğim olmazsa yarın biara gözümü kapatıp testi vereceğim gibi ya adet ağrılarım var canım kasıklarda. . Birde adet oldummu sanıp lavaboya gidiyorum Allah tan leke falan yok. Çok korktuyor o beni oluyor muydu snde de?

Bu kadar nefes kesecek kadar ağrım olmadı benim ben en az 2 lt su içiyorum canim

Adet ağrısı bende de var canım ara ara kaç gün oldu senin

Cok sevindiiiiiimm 2 gun sonra 400-500-600ler ciksin cok cok ciksin insallah arkadasiiim
Boylelikle ananas tezini curuttuk yiyin gaaariii
Aynen aynen

Kuzum inşAllah yerleşmeden dolayı öyle hissediyorsundur yaa 2 gün daha sık dişini olumlu haber alırız inşAllah da ipi nerenden çekerlerse çeksinler çek dicem yeter ki yerleşmeden olsun inşAllah

Cok oldu canim halada devam ediyor o adet agrilari hic korkma normal seyler . Leke olmasın inşallah tutunmuştur. Suyunu bol bol iç

Kızlar tedaviye istediğimiz zaman başlayabiliyormuyuz? Mesela bu adetimle değil de bidahaki adetimle

Tabikide canım benim ne zaman kendinizi hazır hissediyorsan o zaman başlayabilirsin ama bu adetinle bi git muayene ol derim yinede vitamin falan da verir hem sana kontrol eder rahmin durumunuda

Kizceler ben hepinize ayri ayri yazamadim ama icimi rahatlattiniz
Bu kadar cok olunca bir tirstim
Suyu cok icmiyormusum gunde 1.5 lt anca bitirebiliyorum lökür lökür icicez artik baska care yok.. reflulu insana da su kufur gibi geliyür

Ayyyyy hamileee misinnnnn kaçırmışımmm o mesajlarıııı Rabbimmm hayırlaa doğum nasip etsinnn inşaAllahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…