Bugün 6. Gün transferden sonra. Ne bileyim ya erken ama gidip geliyorum

Canım benim sabret biraz daha bak sonra acaba kanda çıkacak mı acaba kaç çıkacak sonra değer artacak mi gibi düşüncelerle kendine stres yapıp belkide bebeğin iyice yerleşmesine engel olacaksın biliyorsun bu süreçte stres çok önemli en iyisi gününü bekle yada gününden 1 gün önce falan yap canını sıkma canım benim negatif çıksada dert pozitif çıksada annesi üzme bebeğini de kendinide seninle şuan o inşallah

Cumartesi 4 yumurta ile opu ya gircem .bugun catlatma iğnesioluyorum.cok heyecanlı ve karamsarım

Canım neden karamsarsin hiç karamsar olma sayı hic önemli değil 1 tane olsun senin olsun kaliteli olsun sana sımsıkı tutunsun inşallah mutlu ve rahat ol bol bol dua et canım

Kızlarrrr ikinci çiZgi çıktı inananmıyorum halaaaaaa hemde belirgin bi şekildeee.... Allah ım inş devam eder şoktayım şuan. İlk defa görüyorum. Allah ım şükürler olsun.

Canım bu çok güzel bir haber dayanamadın yaptın çok mutlu oldum Rabbim devamınıza getirsin insalah canım benim ohh yaşadım burası pozitif haberle doluyor iyice

Kızlar bana da yardımcı olur musunuz bende bu ay ilk defa tüp bebeğe başladım doktor bana lucrin yazmıştı on gündür lucrin kullanıyordum yalnız bugün gittiğimde bana gonal f iğne verdi benim bildiğim bu tür iğnelere adetin üçüncü günü başlanıyor benim adetim biteli on gün oldu kafam karıştı açıkçası bana yardımcı olur musunuz

Canım sen korkma güven doktoruna vardır bir bildiği uzun protokol mu olacaktı senin çünkü uzun protokollerde illa adetin 2. 3. Günü başlanmak gerekmiyor diye biliyorum gonal f ye

Merak etme canım benim hiç birşey olmaz allahım değerlerini de güzel çıkartsın inşallah çok sevindim ya
Canım benim Allah sizden razı olsun. İnş hepimiz güzel haberler alalım. İnş değerlerde güzel çıkar. Rabbim tamamına erdirir. Buradaki tüm arkadaşlarım için en iyisini istiyorum. Rabbim bizi güldürsün.

Amin canım benim aminn inşallah belirgin çıkması değerlerininde güzel çıkacağına işaret bence Allahım kucağına alacağım günleride göstersin inşallah senden de Allah razı olsun canım benim akşam akşam çok sevindirdin vallahi

Canım sen korkma güven doktoruna vardır bir bildiği uzun protokol mu olacaktı senin çünkü uzun protokollerde illa adetin 2. 3. Günü başlanmak gerekmiyor diye biliyorum gonal f ye
Bilmiyorum uzun protokol falan söylemedi ama uzun protokol anladığım kadarıyla bide uzun protokol ile kısa protokol arasındaki fark ne acaba bide cevabınız için teşekkür ederim içimi rahatlattınız

Kızlarrrr ikinci çiZgi çıktı inananmıyorum halaaaaaa hemde belirgin bi şekildeee.... Allah ım inş devam eder şoktayım şuan. İlk defa görüyorum. Allah ım şükürler olsun.
Canım taze embriyo değil ama catlatma iğnesi olmadin di mi ? O idrar testlerini yanıltıyormus. Çoook sevindim ben hala öyle kocaman çift çizgi görmedim gerçi 2 yıldır yapmıyorum

Canım taze embriyo değil ama catlatma iğnesi olmadin di mi ? O idrar testlerini yanıltıyormus. Çoook sevindim ben hala öyle kocaman çift çizgi görmedim gerçi 2 yıldır yapmıyorum
Dondurulmuştu canım ben çatlatma iğnesi olmadım Yumurta çatlamayı kendiliğinden takip etti doktorum ondan sonra direk transfer oldu. Yarın kan vereyim diyorum bide. Bakalım orada da inş.. bende Zaten hala inanamıyorum canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…