Aaayyy o zaman kesin var. Hadi guzel.ciksin değerin yuppiiiii

K Katrem123 ayyy meraklı anne seni dayanamadın yaptın dimi ama sonuç güzel inşAllah devamı da güzel gider canım gözümüz aydın
Aynen canım benim tam kaldırdım testi yapmıyordum eşim yap dedi. Emin misin falan dedim o da destek çıkınca hoooppp yaptım.. ben hala kanda görmeden bişey diyemiyorum yarın kan vereyim. İnş Rabbim nasip etsin eder.

Kızlarrrr ikinci çiZgi çıktı inananmıyorum halaaaaaa hemde belirgin bi şekildeee.... Allah ım inş devam eder şoktayım şuan. İlk defa görüyorum. Allah ım şükürler olsun.
:)) Dayanamadın değil mi yaptın testi erkenden hayırlı olsun canım, tebrikler

Maşallah çok tebrik ederim gözünüz aydın bahar ayının bereket getireceğini söylemiştim herkes hamile olacak çok inanıyorum ben

Harbiden öyle maşAllah doktor içinde güzel bir haber canım sen hangi merkezde ve doktorda denemiştin, İstanbul’da mıydın?

Kızlarrrr ikinci çiZgi çıktı inananmıyorum halaaaaaa hemde belirgin bi şekildeee.... Allah ım inş devam eder şoktayım şuan. İlk defa görüyorum. Allah ım şükürler olsun.
Gözün aydın canim ınsallah kan tahlilin de güzel çıkar Rabbim anneliği hepimize nasip etsin

Cumartesi 4 yumurta ile opu ya gircem .bugun catlatma iğnesioluyorum.cok heyecanlı ve karamsarım
Merhaba canim hic kendini üzüp kafanı karıştırma Rabbim ne eylerse guzel eyler. Ben 3 yumurtayla opu ya girdim. Opu sonrası 4 yumurta toplandığını öğrendim 2'si döllendi evet biraz uzuldum o an ama buna da şükür dedim. Tam transfer günü yani 3. Gun ateşim yükseldi ve tarnsfer iptal oldu. Transfer ertelendiği icin dondurma kararı alındı ve 2 embrio dan sadece 1 tanesi 5. Güne kadar sağlam kaldi ve donduruldu. Sen de hic üzülme eger nasibimiz de varsa 1 embrio bize yeter. bu aşamaya gelebilmek bile büyük bir lütuf. Sakin canını sıkma opu ya girerken pozitif ol. Senin opu günün benim transfer günüm aynı herşey coooook guzel olacak ben ınanıyorum sen de inan ve pozitif ol.

Hele ben nasıl sevindiysem canım ayağım kaydı hafif düştüm. Sonra da öldüm öldüm dirildim bişey olmasın diye. Rabbim hepimizi korusun, güldürsün inş..

Yaaa tammmm müjdeyiii yeni okuyordummm bir de düştmmm demez miiiii heyecanlı anneee seni yaaaaa Dikkat et yiğenimeeee lütfeeeen bakkk sopaylaaa gelirimmmm haaaa

Amaaaa çokkk sevindimmmmm yaaaaa, inşaAllahhhh kan sonucunn nefisss gelecekkkkk

Ov yeeeeee bugun de harika haberlerini bekliyoruzzz ben de dayanamicam yapicam galiba.. gunduz pek birseyim yok ama geceleri uykum kaciyor guya takmiyorum diyorum demek ki icten ice şaapiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…