Dikkat edeceğim etmez miyim canım heyecandan hareketlerim şaştı. Eşimde diyor nasıl düştün anlamadım birden kanı vereyim diyorum bugün bi bakalm. Sabahtan hallederim.

Ov yeeeeee bugun de harika haberlerini bekliyoruzzz ben de dayanamicam yapicam galiba.. gunduz pek birseyim yok ama geceleri uykum kaciyor guya takmiyorum diyorum demek ki icten ice şaapiyorum..
İnş inş canım çok teşekkür ederim. Senden de güzel haber gelecek inanıyorum. Burası pozitif dolacak. Rabbim hepimize tamamına erdirmeyi nasip etsin cnm,

Akşam jeli sürdüm sabah kalktım kahverengi jöle gibi gelmiş ve içinde minik minik parçalar vardı
Ben bu jeli hala kullanıyorum. ilk 12 hafta sabah akşam kullandım, şimdi sadece sabahları. Doktorum uyguladıktan sonra mutlaka 15 dk ayakta kalmam ve dolaşmam gerektiğini söylemişti, yoksa tortu olarak geri geleceği bilgisini vermişti. Rahim ağzında eriyebilmesi için hareket şartmış.
Onun dışında korkacak bir durum yok. Zaman zaman bende de bazen kahverengi, bazen pembe geldi, kırmızı aktif kanama olmadığı sürece rahat olacağız

Kızlarrrr ikinci çiZgi çıktı inananmıyorum halaaaaaa hemde belirgin bi şekildeee.... Allah ım inş devam eder şoktayım şuan. İlk defa görüyorum. Allah ım şükürler olsun.
Ayyy canm çok sevindim kanda artışınıda görürsün insallah rabbim bizlerede naasipp etsin

Tedavin hayırlı olsun canm bol pozitifli olur inşallah bende adetn3gunu gonal f basladm opu olana kasr kullandm vaardr dr bildigi bisey skma canını

Günaydın kızlar hayrlı cumalar nasılsınız canyoldaşlrımz birbir pozitifi yazıyor insallah bizde yazarız birgün onlar yazdıkça ben burda çok seviniyoorum. Rabbim bizede nasip etsn Dlk2606 kinalikadin @Esrarengsiz1016 papatya sinem Eneaciz daha ismi aklima gelmeyenler k.bakmayn kuzucuklar ama siz anladniz cnlarm

Günaydınn canm benimmm Hayırlı cumalar Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallahhh

Günaydın cnm hayırlı cumalar hepimizeRabbim bize de nasip edecektir ben inanıyorum hepimiz anne olacağız.Hepinizi öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…