Canım dur bakalım daha hemen çıkmaz bı bekle bakalım hemen umutsuzlanmak yok hem kaçıncı gün bugun

kuzummmmm senn idrara aldanmaa yaaaa net sonuç vermezkiii. İdrarda çıkmayıp kanda hamile çıkan çok var biliyorsunnn. Bozma ümidiniii. Moralini düşürürsen bebişine zarar verirsin Allah korusunnn
Kan verdim çıkar 2 saate canımm saolasın ama ümidim yok

Canım merhaba Allahım anneli babalı büyütsün kızını maşallah inşallah kısa zamanda bir kardeşi de olur sgk hepsini karşılamıyor maalesef canım yani yine bi 5000 ile 6000 tl arası fiyatı gözden çıkarmanız gerekiyor devlette yaptiracaksin sanırım

Keşke be canım ama sanmıyorum saol iyi ki varsın canm arkadaşım

Keşke be canım ama sanmıyorum saol iyi ki varsın canm arkadaşım

Kuzum sende iyiki varsın üzülmek yok buz çok güçlü insanlarız hele de sen çok çok güçlü bir insansın yüreği güzel gönlü güzel arkadaşım benim Allahım inşallah hakkında en hayırlısını en güzelini versin. Aglatacaksada sevinçten aglatsin inşallah. Aminn

Anladım cnm. Evet bnm 8 günde büyüdü 10.gün toplandı. Sanırım kişiye göre veriliyor.hakkımızda hayırlısı olsun. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarması inş. Bende okuldaydim şimdi girebildim burası cosmus ben yokken .

10. Günde idrarda hemen çıkar mı balım seninki 3. Gun embriyosuydu bide hiç çıkmaz dua et bende şimdi ettim senin için bakarsın bu gece çok güzel bi gecedir
Allah razı olsun canım ağlamaktan mahvoldum saol dua ettiğin için. Eşim ısrar etti işte neyse artıl belli olacak zaten kanda çıkar nasılsa inş senin olumlu olur birtanem görşrz

Doktorun bana verdiği kâğıtta yazıyordu. En az 2 gün duş almayın diye o yüzden söyledim. Mutlaka önlem amaçlıdır zaten insan sağdan sola dönerken bile tedirgin oluyor bisey olur diye. Ben 4 gün sonra duş almıştım. Sizede bol şanslar. Allah gönlünüze göre versin ,;-)

Olumlu
düşün lütfen neden idrar yaptın onda cıkmaz allahın izniyle güzel haber alacaksın bebişin seninle

Sonuç 0 kuzlar yine olmadı Allaha emanet olun..inş sizler pozitif haber alırsınız
Canımmmm söylemek kolay biliyorum ama şuan canını sıkmamaya çalış. Test gününü bir bekle 12.gün tekrar yaptır. Hiç belli olmuyor bazen geç tutunuyor. Günlerdir transfer sonrası betahcg değerimizi paylaşalım isimli konuyu okuyorum. 10-11.gün sıfır çıkıp sonradan yükselmeye başlayan bir çok arkadaş var. Alahtan ümit kesilmez. Kaldı ki negatifse bile hiçbirşeyin sonu değil. Allah senin temiz kalbinin dileğini elbet bir gün gerekleştirecektir.

Aminnn canımm benimmm. Bugün 5.gün iğne kullanalı. 150 den 187 ye arttırıldı gonal f dozu. Ve koldan vurulan iğne verildi. Onuda vurdum bu akşam. 12 cm olmuş en büyüğü yumurtamın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…