5. gün embriyosu, 10. günümdü canım.

Büyük ihtimal kimyasal gözüyor canım benim de aynı şekildeydi 10. günde 12 çıkmıştı 12. gün 8 e düştü üzülme ama Rabbim böylesini hayırlı görmüş demekki allahtan ümit kesilmezki hem bakarsın artıverir 2 katına dondurulmuşların var mıydı kuzum

Her şeyin hayırlısı. Maalesef dondurulmuşum yoktu.

Sağol canım, umudum pek yok ama rabbim büyük. İnşallah sen güzel haberler alırsın.
Bende olumlu hissetmiyorum kendim için canım sürekli olumsuz sonuç almaya alıştığımdan belki de bilmiyorum ya. Nasıl toparlanacam onu da bilemiyorum ama elden bir şey gelmiyor işte. İnşallah bir gün nasip olur hemize. Hem bak senin 5. Güne gelmiş demekki kaliteli yumurtaların bu önemli maşallah

Her şeyin hayırlısı. Maalesef dondurulmuşum yoktu.

Olsun canım üzülme desemde üzüleceksin evet ama pes etmek yok sonuna kadar devam edeceğiz Allah güç verdikçe yeterki sağlıklı ol huzurlu mutlu ol hepsi gelir zamanla evlatda gelecek bak göreceksin inşallah

Daha önceki olumsuz sonuçlar karamsar düşünmemize sebep oluyor. Bugün ben de olmayacağından emin olarak gitmiştim teste. Allah hakkımızda hayırlı olanı versin canım. Zor biliyorum ama sen yine de olumlu düşünmeye çalış.

Nedense insan hissediyor sanırım..elimden geleni yapıyorum olumlu olmak adına anca bu kadar oluyor maalesefsenin kaçıncı denemeydi

Nedense insan hissediyor sanırım..elimden geleni yapıyorum olumlu olmak adına anca bu kadar oluyor maalesefsenin kaçıncı denemeydi
Insan hissettiğinden değil olumlu düşü meye korkuyor canım ondan hepimiz Öyleyiz baştan olumsuz alıştırmalar çalışıyoruz ki toparlanması kolay olsun diye insan psikolojisi öyle birşey işte bir de kaybeteri tecrübe edince insan hep korkuyor

Canım ya inşallah olumlu olacak, bende sürekli düşünmekten o kadar olumsuzdum ki hatta tutacağı varsa da tutmaz diyordum bu stresle. Stresin de olumsuz düşünmende normal çünkü zor bir süreç insan çok korkuyor. Ama inanıyorum senin olumlu olacak inşallah

Bize iki hafta sonra kontrol dediler o zaman keseye bakacaklarmış hibor göbekten mi yapılıyor valla şu progestan iğneyi bıraktırsalar bi göbek atacağım o derece yani ne pis bi iğne
Evet göbekten yapılıyor. Inşallah görürsün keseyi canım emeklerin boşa çıkmaz.
Progestan bırakınca sanki yeniden doğmuş gibi olmuştum .28 inde bıraktım ayın. Ama hala kaşınıyor yapılan yerler hep beze olmuş

Olumsuz düşünme desemde düşünüyor insan. Ben de minicik bile belirti yoktu. Sonuç öğrenmeye iki gün kala evi tamamen temizledim sildim falan nasil olsa yok diye amaa suan düşünüyorum da ne gerek vardi hemen ipleri salmanin.insalahh olacak içini ferah tut

Haklısın öyle de olabilir çünkü olumlu olacak ihtimali imkansız gibi uzak geliyor bu duygu yoğunluğuyla olumsuz düşünceler ağır basıyor ve öyle hissediyoruz herşey tamam diyorsun olmuyor ee sonra da onca olabilirler ağırlıktayken bile olmadı yine olmaz diyosun

Ah be kuzum keşke hislerin doğru çıksa da bir bayram etsem

Canım senle aynı duygular içindeyim ben 4. Gunumdeyim mesela hiç bişey yok bende de alerji olmak dışında tabi ben allahima emanet ettim ikimisi de sende öyle yap ve rabbimé güven tevemkulden başka çare tok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…