İnşallah canm ya inşallah elimde değil inan ki korku duyuyorum çok hayırlısı

Sağlık ocağında yaptırdım testi, doktoruma ulaşamadım.
Yine sağlık ocağında aynı saatlerde yaptır laboratuvar farklı çıkıyor çünkü sonuç. dinlen bol su iç. Dua. Et hayırlısıyla olacaktır . Bu durumda verilebilecek bir ilaç yok ayrica. Için ferah olsun sağlıklı bir hamilelik olacaksa kimse engel olamaz ama sagliksizsada düşmesine engel olamayız.insallah hayırli si olur canım rabbim yüzünü guldursun

İnşallah canm ya inşallah elimde değil inan ki korku duyuyorum çok hayırlısı
Çooookkk iyi anlıyorum seni. Allah yüzüne baksın seninde evin kucağın dolsun.3 yıllık evliyim 2 yıldır falan toplasan istiyoruz bebek ama bu iki yıl içinde duygusal acıdan neler yaşadım bir ben bir bu 4 duvar bilir. Allah yardımcımız olsun

Kuzum benim bitanem korkma umutsuz olma bak bize nasıl pozitif olmamız gerektiğini söylüyorsun şimdide kendine söyle inşallah olumlu sonuçlanacak ve hepimizi sevindireceksin canım benimmm

Bu arada havuç suyu içen var mı transferden sonra ben içiyorum ama alerji mi yaptık anlamadım hapsuruyorum ben anlamadım ne dokundu
Benim bugün transferimin 3 günü 3 gündür her akşam 1 bardak havuç suyu içiyorum ama bana alerji yapmadı hapşuruyorsan başka birşeyden olabilir birde benim hiç agrım sızım yok normal hayata geri döndüm ama içimde rahat değil siz dinleniyormusunuz

Merhabalar 8 yaşında bir kızım var 11 yıllık evliyim.bebek düşünüyorduk. Rutin muayeneleri yaptırdım. Adetliyken Fsh 27.86 çıktı.menapoz Dr tüp bebek dedi.tüp bebek hakkında hiç bilgi sahibi değilim. Lfn bana yardımcı olun.sgk karşılar mi? Tüp bebek deneyim mi?Masraflar ne kadar tutuyor?

Bende normal hayata döndüm Canik ise bile başladım bugün bende de hiç ağrı sizi birsey yok ama genelde olmuyor zaten söylenenlere göre doktor da belirti için daha çok erken demişti

Canımm benimm düşünceli arkadaşım benim iyiyim bende çok şükür hasta oldum başlayacağım Allahın izniyle yarın. Sen nasılsın nasıl gidiyor iğnelerle aran nasıl bakalım

Ayyy balımmmmm çok özledim seni yaaa . Bende 4 gündür iğne vuruldum. Yumurtalarımdan biri 12 cm büyümüş biri 10 biri 9 biri 8 sanırım.Geri kalanı çok anlamadım. Sıkıntı yok çok şükür. Bugünde koldan iğneye başladım. Çarşamba tekrar kontrole gideceğim inşaAllahh

Eşim idrar testi almış gelmiş illa yapalım ona göre hazırlayalım kendimizi dedi ve tabiki net bir tek çizgi çıktışimdide gittik kan vermeye sonuç 2 saate çıkacak benden umut yok maalesefiyi ki varsınız Dlk2606 tugken B black14 kuzum tek tek yazamadım kusura bakmayın saolun

Yaaa canımmm benimmm inşaAllah kendini toparlayacaksın ve yeniden nasip olacak. Tüp bebekle olmasa bile doğal yoldan hiç beklemediğin bir anda hamile kalacaksın emin ol buna

kuzummmmm senn idrara aldanmaa yaaaa net sonuç vermezkiii. İdrarda çıkmayıp kanda hamile çıkan çok var biliyorsunnn. Bozma ümidiniii. Moralini düşürürsen bebişine zarar verirsin Allah korusunnn

Ya ben sana kıyamam kuzum benim üzülmek yok idrarda çıkmayıp kanda pozitif çıkan birçok kişi var bunu sende biliyorsun dualarim seninle inşallah çok güzel değerler göreceksin 2 saat sonra canım güzel yürekli arkadaşım benim

Oh maşallah canım benim gayet iyi boyutlar 18 mm olduğunda toplama olur günün belli olur yani kuzum benim en hayırlısı olsun hakkında inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…