• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnşallah kuzum valla ben kemik suyuna dün başladım bi gün durup bi gün içeyim diyorum transfere kadar da nar suyu içicem:) hatta 2 haftadır günde bi dilim ananas da yiyorum bi de avakado dilimliyorum küçük küçük limon tuz zeytin yağ birazda ceviz kırıyorum içine hergün bir iki kaşık da onu yiyorum :KK200::emir_bebek: @Esrarengsiz1016 :dua:

En güzelini yapıyorsun canım ilk kontrolden sonra bende başlamayı düşünüyorum bunlara şifa olsun inşallah :KK200: :KK72:

Anladım canım inşallah 2. ye gerek kalmadan bunda pozitif sonuçlar alacaksın canım ümidini kesme hayırlısı olsun hakkında inşallah :KK200:
İnşallah hayatım ya daha 1. Gundeyim cok gün var , biraz kafamı dağitim aslinda daha iyi olcak . Buarada ben sana yaZarken bir suru ikin koyuyorum kalp, opucuk vs. ama yolladiktn sonra bi bakiyorum hicbir emoji cikmamis :)

Kuzum hoşgeldin nasılsın nasıl geçti bakalım görüşme :KK49:
hosbuldum buldum kuzu iyi geçti estrofem verdi günde 1kere 22sinden sonra 2defa içilcek 25de tekrar gtcem ama benim hastanemii tek öyle heryermi anlaamaadm 2muaynede transfer parasını istedi sekreter

İnşallah hayatım ya daha 1. Gundeyim cok gün var , biraz kafamı dağitim aslinda daha iyi olcak . Buarada ben sana yaZarken bir suru ikin koyuyorum kalp, opucuk vs. ama yolladiktn sonra bi bakiyorum hicbir emoji cikmamis :)

Aynen öyle canım başka şeylerle oyalanmaya çalış güzel düşünki güzel olsun inşallah herşey yolunda gidecek seninle ve hepinizle dualarım :KK200: Telefondan mı yazıyorsun canım :KK48::KK54:

Yumurtalıklar çok büyük agrım var aöa doktor sen naz yapıyorsun diyor naz yapan insan gece uykusundan kalkıp acile gider mi:KK61::KK61::KK61:

Canım ya çok geçmiş olsun henüz geçmedi mi nazla ne alakası var doktorunun söylemesi o geçer kısa zamanda inşallah da kurtulursun ağrılardan

hosbuldum buldum kuzu iyi geçti estrofem verdi günde 1kere 22sinden sonra 2defa içilcek 25de tekrar gtcem ama benim hastanemii tek öyle heryermi anlaamaadm 2muaynede transfer parasını istedi sekreter

Çok şükür canım benim banada 2 iç 22 sinden sonra 3 e çıkar dedi estrofemi hayırlısı olsun hakkımızda bende 26 sinda gidecem beraber bekleyeceğiz gibi test günümüzü :KK49: Rabbim nasip eder bu kez inşallah :KK200: Nasıl şimdi gittiğinde mi istedi transfer parasını

Çok şükür canım benim banada 2 iç 22 sinden sonra 3 e çıkar dedi estrofemi hayırlısı olsun hakkımızda bende 26 sinda gidecem beraber bekleyeceğiz gibi test günümüzü :KK49: Rabbim nasip eder bu kez inşallah :KK200: Nasıl şimdi gittiğinde mi istedi transfer parasını
Evet kuzu beraber bekliycez test gününü ben doktoruma dedim çok okudum 1transerde 2embiriyo knulmuyomuş fazla busefer 2embiriyo koyalım oda evet doğru ama tek koyalım dedi sen nasıl yaotrcan dilek birbirimize yardımcı olalım. Evet senin nezman istediler çok aceleci bu hastaneye ya

Evet kuzu beraber bekliycez test gününü ben doktoruma dedim çok okudum 1transerde 2embiriyo knulmuyomuş fazla busefer 2embiriyo koyalım oda evet doğru ama tek koyalım dedi sen nasıl yaotrcan dilek birbirimize yardımcı olalım. Evet senin nezman istediler çok aceleci bu hastaneye ya

Canım bende yine 2 tane transfer edilecek özellikle iste ben çok istiyorum falan de koyar belki kuzum. Valla canım ne zaman isterler bilmiyorum hiç konusu bile açılmadı

Cnm bencede iki koydur her ne kadar yazmasamda herseyi okuyorum canlar bana dr soledigi neydi biliyo musun dondurulmus olanlar hepsini cozduruyoz o yuzden ikisinide koyabiliriz dedi bende iki isterim dedim ins adet olunca yapilcak banada transfer

Cnm bencede iki koydur her ne kadar yazmasamda herseyi okuyorum canlar bana dr soledigi neydi biliyo musun dondurulmus olanlar hepsini cozduruyoz o yuzden ikisinide koyabiliriz dedi bende iki isterim dedim ins adet olunca yapilcak banada transfer
2 embriyo ikiz olma olasılığıda vaar dimi kuzu . Evet bana da dedi çözülür bakılır hangisi iyiye gidiyorsa o konuluyor

Kızlar dondurulmus embriyo transferinde transfer hazırlığı yapılırken toplam kaç kez gittiniz acaba kontrole. Mayısta transferim var ama okul sınavlar napcam bn kafam çok karışık :cry::KK43:
Kuzu ben suan dondurulmuş için gidiyorum bugün ilk muaynemdi 25 tekrar gitcem 15 gün sürüyor her hafta gidiliyor herhalde kafanı topla öyle yaptr kuzu senin kaçıncı denemen

Back
X