Iyi gunler kizlar. Bugun embrio transferjmin ustunden uc gun geciyor. Crinone jel kullaniyorum. Dun idrar yolu enfeksiyonu oldugumu ogrendim. Doktorum jelden oldugunu soyledi ama kullanmayi birak filan demedi. Ilac yazdi sadece. Aranizda bunu yasayan var mi

kızlar şimdi labaratuvardan aradılar. ilk gün 5 embriyo demişlerdi. Şimdi 4 tane dediler. Bir tanesi sanırım yaşamadı. kalan 4 embriyo 3 tanesi kaliteli bu gün 5 hücreye bölünmüş.Birtanesi geriden geliyor dedi.Bir tanesi geriden geliyor ne demek onuda anlamadım. Yani 3. gün 5 hücreye bölünmesi iyi bişeymi?

Bolunmesi digerlerine gore daha yavas demek. Muhtemelen ikisini transfer ederler

Ve dun idrar yolu enfeksiyonu icin acile gittigimde transfer olali uc gun olmasina ragmen kanda gebelik testi yaptilar ve negativ cikti. Sonra yukselir mi sizce

Canım jelden kaynaklı olduğunu ilk defa duydum yaşamadım daha önce kapsül kullanmıştım bende ve alınan kan değerini dikkate alma 3. gün çıkması imkansız resmen hiç stres yapma kendine daha tutunma aşamasında olmuş oluyor canım inşallah pozitif sonuçlanır

Canım inşallah o 4 taneside seninle kalır ama senin için 2 tane olup hatta 1 tane olup kaliteli olması çok daha öenmli inşallah çok kaliteli olurlar geriden gelmesi hücreleri bölünmesi diğerinden daha yavaş demek istiyor yani canım

Hiç kalmıyacak diye korkuyorum.Daha 2 gün var. O birtane geriden gelende yetişirmi acaba. Bölünmesi yavaş demek ölecek anlamınamı geliyor?

Hiç kalmıyacak diye korkuyorum.Daha 2 gün var. O birtane geriden gelende yetişirmi acaba. Bölünmesi yavaş demek ölecek anlamınamı geliyor?

Canım korkma inşallah hiçbirşey olmayacak. Yani canım genelde yavaş ilerledikleri için pek dondurmuyorlar yada transfer etmiyorlar ama belli olmaz belki diğerlerine yetişir oda bugün 2. gün mü oluyor canım

Canım korkma inşallah hiçbirşey olmayacak. Yani canım genelde yavaş ilerledikleri için pek dondurmuyorlar yada transfer etmiyorlar ama belli olmaz belki diğerlerine yetişir oda bugün 2. gün mü oluyor canım
yok bebeğim bugün 3. gün. 3 tanesi 5 hücreli. sordum kalitesi nasıl dedim birinci kalite dedi. o zaman hala yaşayan 4 embriyom var ve biri yavaş gelişiyor demek oluyor.Belki oda kardeşlerine yetişir herşey bitmiş demek değil sanırım.

ya bu konuda çok heycanlıyım.Henüz aramadılar. Rüyamda hiç embriyonuz kalmadı diyorlardı. Ağlanaktan içim şişmiş. Elimde telefon bekliyorum.Aklım çıkıyor kötü bir haber alacağım diye.
inşallah öyle birşey olmayacak rahat ol allaha emanetler
kaçıncı gün bu gün

Oh maşallah canım ne güzel hiç moralini bozma bak birinci kaliteymiş bide şükür aynen öyle kardeşlerine yetişir oda inşallah bakalım

hadi bak cevap gelmiş hayırlısı ile güzel haberler al inşallah arkadaşım

Ve dun idrar yolu enfeksiyonu icin acile gittigimde transfer olali uc gun olmasina ragmen kanda gebelik testi yaptilar ve negativ cikti. Sonra yukselir mi sizce
3. Günde çıkmaz tabi milletin 8. 9. Gün kanda çıkmayı 12. Gun çıkıyor daha embriyo tutunup tutunmasi gına karar vermeden onlar nerden anlayacaksın :) hiç kafana takma çok erken daha canım zamqn hepimiz 3. Gun yaptırır bu eziyet çekmedim dimi

Kuzum tedavin hayırlı olsun daha 3gunde belli olmaz inşallah pozitif olacak takma sen kafana daha erken. Bende asilamada ve ilk tüp bebk denenmemde kullandım crinone jeli bende kaşıntı yaptı yaramadı dondurulmuş için gidiyorum tekrar verirse syliycem ama enfeksiyon yaptığını ilk defa duydum

gve cnm diger ikisi cok kaliteliyse onlara kiyasla yavas femek istemislerdir icini rahat tut cnm ins guzel olcak bak benimde ayni demislerdi ikisi cok iyi ve digeri biraz onlara gore yavas ama o da aslinda super demislerdi hep dua et icini ferah tut oku bol bol ins cok guzel olcak hersey o zmn senin cuma transfer olcak mi cnm yoksa bekleyecekler mi bi iki ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…