Ayy canım maşallah çok şükür kalp atışlarınıda duyarsın inşallah ikiz bile olabilir yani kalp atışı için gittiğinde belli olur kesin kaç kese olduğu Allahım gönlüne göre versin bol bol dinlenemye çalış uzandığında ayağını altına yastık falan koy canım doktorlar iğnesini falan verir düşük önlemek için

kızlar bir arkadaş transferden sonra ananas yiyin rahim duvarını kalınlaştırır bebeğin tutunmasını kolaylaştırır demişti. Transferden öncede yesek nasıl olur acaba?

ben transferden 5 10 gün önceden yedım sonrada yemedik bir yorumda okumuştum ananas yağ yakıcı özelliği varmış bi doktor yeme demiş onu okuyunca yemekdım onun yerıne tuzssuz badem ceviz protein alacağın şeyler ye bence ben öyşe yaptım..

benimde transfere yaklaşık bir ay var şimdiden yemeye başlayacağım beton gibi olsun

Ye canım ye şifa olsun inşallah Ama günde 1 dilimden fazla yememye çalış fazlası iyi olmuyor diyorlar günde 1 dilim yeterli geliyor havuç veya havuç suyuda içmeye başlayabilirsin canım

Reactions: gve
Transferden sonra neler yediniz kizlar nelere dikkat ettiniz

Canım sabah kahvaltılarında haşlanmış yumurta ye ballı süt içebilirsin lifli yemekler tüketmeye çalış (Karnıbahar kuru fasülye vs.) Ceviz, fındık, badem, çiğ kabak çekirdeği ye. Günde 1 yada 2 bardak havuç suyu iç 1 dilim ananas ye kivi ye bol bol su iç ilikli kemik suyu iç çok faydası oluyormuş. Maydonoz, çiğ soğan ve dereotu ,pirinç pilavı yeme ekmeği az yemeye çalış birde hazır meyve suları ve yoğurtta tavsiye etmiyorlar inşallah şifa olsun hepsi

İnşallah canım hem.umut var içimde hemde umut etmeye korkum var yine aynı hayal kırıklığını yaşamak istemiyorum çünkü onun için çok pozitif düşünemiyorum ama şu an hayattan istediğim. Tek şey pozitif görmek ve sağlıklı bir hamilelik inşallah rabbim dualarımız kabul eder

Saol canım Allah güzel gönlüne göre versin Yalnız moralim bozuldu ben zaten iğne yapıyordum doktor da dikkat et dedi. Pozitifi görünce bile rahat etmiyormuş insan. Her an bişey olacak tedirginliğini yaşıyor insan.

Amin canım inşallah tez zamanda rabbim dualarımızı kabul eder

Cnm cok tesekkr ederm saol yapcm hepsini

Bak şimdi kafam karıştı

Ye canım ye şifa olsun inşallah Ama günde 1 dilimden fazla yememye çalış fazlası iyi olmuyor diyorlar günde 1 dilim yeterli geliyor havuç veya havuç suyuda içmeye başlayabilirsin canım

hadi ya bende günde bir tane yiyim diyordum uyardığın iyi oldu

Allah razı olsun canım benim. Kıyamam Allahıma emanet onlar kuzum benim sen korkma yapman gereken kendini yormamak bol bol dinlenmek uzanmak ve en önemlisi stresten uzak durmak inşallah herşey yolunda gidecek Allahın izniyle

Progestona bakmadı doktor canım. Ama 2.gün önce değerim 9300dü

Bak şimdi kafam karıştı

hadi ya bende günde bir tane yiyim diyordum uyardığın iyi oldu

Canım birkaç söylenti var tabiki öyle ama burada çok okudum ananas yiyip pozitif alanları tabi yinede sen bilirsin
Aman aman yok 1 tane çok fazla sadece 1 dilim

Kuzum şimdi eve geldim bi torba dolusu ilaç yazdı doktor Rahim kalınlığına iyi dedi estrofemi günde 3 e çıkardı veeeeeee transfer tarihim de belli olduuuu
27 NİSAN

Canım çok şükürr ayy inşallah sımsıkı tutunur yavrun sana çok sevindim darısı bize artık @Esrarengsiz1016 Egehanezra Benimde 22 sinden sonra 3 e çıkacak bakalım hayırlısı olsun hakkımızda hangi ilaçları yazdı kuzum başka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…