Kızlar kesemizi gördük bugün2 kese görünüyor dedi doktor. Birinin içinde mercimek kadar belli, diğer kese flu dedi. Haftaya kadar gelişebilir de, tek gebeliğe dönebilir de dedi.
Gözünüz aydın işte hepimizin hayalindeki fotoğraf Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Canım benim 4 tane embriyom var. 3 tanesi sağlıklı 1 tanesi geriden geliyor.Benim transfer 1 ay sonra yapılacak.Doktorum rahim dinlendirme önerdi.

merhaba kızlar benimde 9.gün 162 12.gün 553 çıktı beta hgc pazartesi kese görmek ıçın çağırdı doktor böyle beklemekte zormuş nasıl iyi sağlıklımı olcakmı dıye hep bi korku

Canım maşallah çok güzel değerlerin kalp atışlarınıda duyunca rahatlarsın Allahım tamamına erdirsin kucağına aldığın günleride gör inşallah

Canım maşallah çok güzel değerlerin kalp atışlarınıda duyunca rahatlarsın Allahım tamamına erdirsin kucağına aldığın günleride gör inşallah

sağol canım benim çok teşekkür ederim inşallah amin ben fazla yazamıyorum ama takip ediyorum sizleri herkez hep dualarımda

kızlar bir arkadaş transferden sonra ananas yiyin rahim duvarını kalınlaştırır bebeğin tutunmasını kolaylaştırır demişti. Transferden öncede yesek nasıl olur acaba?

Bir an once sonuçlansa keşke pozitifi görsem keşke ama hayal gibi geliyor
Canım bence sabret mükafatı çok güzel olacak Eminim. Evet zaman hiç geçmiyor insan gittikçe daha da umutsuz oluyor bekledikçe ama bende hiç belirtim Yok diye üzülüyordum kesin hamile değilimdir diye ama pozitifi gördüm. Güzel düşün güzel olacak hayırlısıyla

Kızlar kesemizi gördük bugün2 kese görünüyor dedi doktor. Birinin içinde mercimek kadar belli, diğer kese flu dedi. Haftaya kadar gelişebilir de, tek gebeliğe dönebilir de dedi.
Canım gözün aydın. Bende bugün doktora kese görmeye gittim beta hcg değerim 7bine çıkmış. Doktor tek kese gördüm digerinin de gölgesi var gibi dedi. Yalnız progesteron değerim hep düşük çıkıyor. Düşük tehdidi var? Senin beta hcg ve progesteron değerin kaçtı biliyor musun canım ?

merhaba kızlar benimde 9.gün 162 12.gün 553 çıktı beta hgc pazartesi kese görmek ıçın çağırdı doktor böyle beklemekte zormuş nasıl iyi sağlıklımı olcakmı dıye hep bi korku
Merhaba kuzu değer çok gzel inşallah kalp atışınıda duyunca rahatlıycaksn bizim için dua ett

kızlar bir arkadaş transferden sonra ananas yiyin rahim duvarını kalınlaştırır bebeğin tutunmasını kolaylaştırır demişti. Transferden öncede yesek nasıl olur acaba?

Olur tabiki de canım benim benimde transferime daha çok var ben şimdiden yiyorum çok faydası var diyorlar

Reactions: gve
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…