• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu hafta sonu hiç temizlik yapamadım. Evlilik hayatımda evim hiç bu kadar pis olmadı :skandal:Halılar lekelenmiş. Transferden sonra kayınvalidem yanıma gelecek o zamana kadar temizliği aradan çıkartırım. Halılarıda o zman yıkamaya vereyim diyorum.Sonuçta geçmiş olsuza birileri gelir diye düşünüyorum.

Günaydın Canım
Valla çalışmaya çalışıyorum :) tatil iyi geldi 3 gün temizliğimi de yaptım dip köşe transfer öncesi :temizlik: perşembeyi bekliyorum sen nasılsın?
kolay gelsin kuzum Ohhh ev mis oldu yanii. Bende aynı hafta sonu eşim boya yaptı evi temizledim zor bitti sabah 5lere kadr ağırdan yatamadm kollarım kopptu temizlikten :halay::halay:

Merhaba kızlar sürekli okuyorum yazdıklarınızı ve sürekli dualarımdasınız. Rabbim hepinizin kucaklarına tez zamanda bebişlerini verir. Bugün doktora gittim iki kese gördüm. O kadar güzel bir duygu ki Rabbim hepinize bu duyguyu yaşatsın. Gerçi tüp bebek olduğu için çilemiz ne yazık ki pozitifi görünce de bitmiyor bu sefer de düşük riskini düşünmeden edemiyor insan. Doktoru beklerken tüp bebeğe yeni başlayanlar, transfer olacaklar herkesi görüyordum. Onların heyecanını görünce yanlarına yaklaşıp olacak inşallah bende böyleydim bi ay önce diyesim geliyordu. Elimden geldiğince yardımcı olmak istiyordum. Çünkü ne kadar zor olduğunu biliyorum yaşayan biliyor sadece ne yazık ki.. transferi olmuş arkadaşlara tavsiyem hergün iki dilim ananas bi havuç bir avuç kabak çekirdeği tüketin ve mutlaka ama mutlaka en az 3lt su için. Tuvalete gitmek dısında ben kalkmadım birşeye uzanmadım eğilmedim transferden bi hafta sonra ayakta ılık suyla en fazla 10 dk sürecek duş aldım. Ayrıca belirti arayıp moralinizi bozmayın bende hiç belirti yoktu sadece göğüslerim şişti o da zaten ilaçların etkisiyle şişti. Sizler sürekli aklımdasınız bol bol dua ediyorum. Bu zorluğu yaşayan tüm isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın Rabbim

Canım çok çok sevindim Allahım herkese böyle çifter çifter nasip etsin inşallah Allahım kucağına alacağın günleride göstersin sağlıkla sıhhatle inşallah canım benim :KK200::anne::KK19:

Bu hafta sonu hiç temizlik yapamadım. Evlilik hayatımda evim hiç bu kadar pis olmadı :skandal:Halılar lekelenmiş. Transferden sonra kayınvalidem yanıma gelecek o zamana kadar temizliği aradan çıkartırım. Halılarıda o zman yıkamaya vereyim diyorum.Sonuçta geçmiş olsuza birileri gelir diye düşünüyorum.
aman kuzum temizlik hiç bitmiyor yap yap aynı biz boya yaptık temizligimiide bitirdim ama 2gun sonra gine aynı oluyor allah yardımcımız olsun ben ilk transferimde kalkıp ev temizledim ama busefer yapmıycam o hatayı temizlik yapmamaya dayancam :rapci:

Ayyy daha yeni görüyorummm mesajını canım benimmmm. Çarşamba transfere çağırdılar :dua:

Sen ne yaptın kuzummm bşldınmı tedaviyeee:KK15:

İnşallah yarın güzelce alacaksın yavrunu sonrada pozitif sonuçlarını söyleyeceksin bize canım benimmm :KK200:
Ben ilaçlara devam hala kuzum perşembe ilk kontrol var hayırlısı bakalım :KK200:

aman kuzum temizlik hiç bitmiyor yap yap aynı biz boya yaptık temizligimiide bitirdim ama 2gun sonra gine aynı oluyor allah yardımcımız olsun ben ilk transferimde kalkıp ev temizledim ama busefer yapmıycam o hatayı temizlik yapmamaya dayancam :rapci:
hayır hayır bu transferde temizlik yapmayın :KK20: bebeğinden önemli değil hiç birşey :KK68:

Back
X