- 26 Mart 2015
- 5.683
- 10.697
- 198
- Konu Sahibi kinalikadin
- #10.541
Allah razı olsun kuzumm 5 gündür inliyorumEkmek hiç yiyemiyorum.
![]()
Kuzum benim ya inşallah çektiğin zorluğa değsin de pozitif sonuç al Allahın izniyle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsun kuzumm 5 gündür inliyorumEkmek hiç yiyemiyorum.
![]()
Kızlar tüp bebek merkezini değiştirmek istediğimizde dondurulmuş embriyoların farklı merkeze transferi kolay oluyormu. Bunları düşünmek için çok erken aslında çünkü lucrin iğneye henüz bugün başladim. Ama fikrim olsun istedim. Saolun kızlar simdiden
Kızlar 10.30 da opu var garip duygular içindeyim inşallah hayırlı haberler alırım.

Günaydın kızçelerim kandiliniz mübarek olsun hastaneye gidiyorum bu mübarek gunde bakalım ne diycekler
günaydın kızlar hepinize hayırlı kandiller bu mübarek günde dualarımız kabul olur inşallah . bu sabah bende doktora gittim. Keseleri gördüm. İKİZMİŞ BEBİŞLERİM. Hem şaşkınım hem mutluyum çocukluğumdan beri hep ikiz bebeklerim olsun istemiştim Rabbim nasip etti sonunda![]()

Günaydın kızçelerimm haftasonu bakamadım buralara evimi temizledim mis gibi ufak ufak hazırlıyorum kendimi tedaviye artık benmde az kaldı hayırlısıylaHayırlı kandiller, hayırlı haftalar bol bol güzel haberler alacağımız bir hafta olur inşallahh
Rabbim bu mübarek günde tüm dualarımızı kabul etsin.
![]()

Ayy kuzummm çok az kalmış seninde heyecan tavandır sende şimdi vallaaaAynen bende canım giremedim hiç temizlik yaptım son kez bi perşembe transfer var bir daha yapamam detaylı valla çok zor bizim işimizİnşallah sende başlayacaksın yakında canım benim
Sanada hayırlı kandiller aminn Allah razı olsun kuzum
![]()
Sorma bitmiyor işler kuzum aman sağlık olsunda hallolur bi şekilde valla bu hafta adeti bekliyorum artık inşallah gecikmeden gelir bekletmez beni Aminnn canm Allah razı olsun cümlenizden iyiki varsınız sizleri tanımadan o kadar çok seviyorum ki iyiki rastlaşmışızBenim güzel arkadaşlarım, kardeşlerim Rabbim bu mübarek günde kimsenin duasını geri çevirmesin hepimize hayırlı sağlıklı ömürler ve evlatlar nasip etsin Rabbim hepimize bol şifa versin, doğum yapacaklara kolay doğumlar, yapanlarada anneli babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah Rabbim bu geçtiğimiz zor süreçlerde hepimizin yardımcısı olsun. İyiki varsınız seviyorum sizleri dualarımdasınız her zaman![]()
![]()
Ayy kuzummm çok az kalmış seninde heyecan tavandır sende şimdi vallaaaİnşallah bu sefer pozitif olacak inanıyorum ben
Sorma bitmiyor işler kuzum aman sağlık olsunda hallolur bi şekilde valla bu hafta adeti bekliyorum artık inşallah gecikmeden gelir bekletmez beni
![]()

Aminnn canm Allah razı olsun cümlenizden iyiki varsınız sizleri tanımadan o kadar çok seviyorum ki iyiki rastlaşmışız![]()
Günaydın kuzular. cumartesi günü kontrolüm vardı.Doktor estrofem verdi.Sabah 2 tane içiyorum 5. gün sabah 2 akşam 1 içiceğim. 10 gün sonra kontrol var.Ve transfer günü kararlaştıracağız :)

canım test günün ne zaman merakla bekliyorumCanım inşallah hayırlısı olur senin için alırsın bir an önce yavrunu maşallah mayısta test gününü bekleyenler çoğaladı sırayla güzel haberler veririz inşallah![]()
![]()
hayırlı olsun arkadaşım güzel haberlerini alalım inşallahGünaydın kuzular. cumartesi günü kontrolüm vardı.Doktor estrofem verdi.Sabah 2 tane içiyorum 5. gün sabah 2 akşam 1 içiceğim. 10 gün sonra kontrol var.Ve transfer günü kararlaştıracağız :)
İyiyim canım 3. Gün bugün sakin ama yatarak geçirmedim ben kanıtlanmış bi faydası yok diyolar ama yine de yormuyorum kendimi bi de artık duş alayım diyorum ama erken mi sence kuzumCanım daha çok erken belirti için zaten belirti olsada ilaçlardan dolayı oluyor nasıl gidiyor bakalım iyisindir inşallah![]()
canım test günün ne zaman merakla bekliyorum
bu kandil gününde bütün arkadaşlara dua ediyorum rabbim gönlünüzden geçeni kucağınızda sağlıkla göstersin ben dahil

İnşallah sıkıntı yapmaz canım sonuçta keyfi bir şey yapmıyoruz . Ben sanırım bu haftayı kullanacağım duruma göre haftaya işe başlamayı düşünüyorum. Haftasonum çok kötü geçti hiç keyfim yok benimAyy hemde nasıl canım valla ya şimdide iş yerindeyim patronu bekliyorum izin meselesini konuşacağım iyice gerildim bu sfer fazla alacağım için bi gergin hissettim kendimi onu da bi söyleyip rahatlarsam benden iyisi yokKuzum benim çok sağol inşallah bende elimden geldiğince pozitif düşünmeye çalışıyorum Allahım bu güzel günde kabul etsin dualarımızı inşallah
![]()
Ayy inşallah gecikmez beklediğin zamanlarda da gecikiyor ya sinir oluyorum ben
![]()
İyiyim canım 3. Gün bugün sakin ama yatarak geçirmedim ben kanıtlanmış bi faydası yok diyolar ama yine de yormuyorum kendimi bi de artık duş alayım diyorum ama erken mi sence kuzum
İnşallah sıkıntı yapmaz canım sonuçta keyfi bir şey yapmıyoruz . Ben sanırım bu haftayı kullanacağım duruma göre haftaya işe başlamayı düşünüyorum. Haftasonum çok kötü geçti hiç keyfim yok benim![]()
Canım senin transfer tarihin ne zamandı ne zaman ayrılcaksın izne neden kötü geçti canım hayırdır üzmemeye çalış kendini