• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım hiç üzülme sayı önemli değil kaliteli olsun bizim olsun sımsıkı tutunsun yeterki sana canım Allahım büyük tabikide umut hiç bir zaman bitmez ben çok duydum tüp bebek tedavisinden sonra hamile kalan inşallah pozitif alacaksın Allahın izniyle canım stres yapma kendine :KK200: :dua:
Çok sağol canım inşallah ne bileyim insan bu kadar sıkıntı çekince morali bozuluyor .Tabiki hakkımızda hayırlısı.

Zekai Tahir hastanesi Ankara canım :)) Hadi hakkımızda hayırlısı olsunn. Kendini yorma bak. Elinden ne geliyosa sonuna kadar kullan ve tevekkül et. Elimizden geleni yapmazsak ve kaybedersek kaderde yokmuş demek tuhaf olur. Ama elimizden geleni yapar yinede olmazsa nasipte yokmuş diyebiliriz rahatlıkla :)

her gün sabah akşam havuç suyu iç. Tutnmasını sağlıyor ve ilk üç ay çok önemliymiş havuç suyu. Bebek için gereken amniyos sıvısını sağlıyor.
tesekkur ederim canım sanada hayirli llur insaAllah

Çok sağol canım inşallah ne bileyim insan bu kadar sıkıntı çekince morali bozuluyor .Tabiki hakkımızda hayırlısı.

Aynen öyle canım zor süreçlerden geçiyoruz böyle şeyler olunca insan herşey boşa gitmiş gibi hissediyor ama pes etmek umutsuz olmak yok Allah yardımcımız olsun :KK200:

Ben boyle dusunmuyorum once tedbir sonra tevekkuldur dinimizde. Doktor istiharat dediyse okdr yapmiyim tutarsa tutar demeyin bence olcagi varsa olur madem niye bu kadar ugrasiyor bu kadar insan biz once tedbiri almaliyiz.mesela bana Cok fazla ayakta kalmak yuruyus merdiven cikmak yasak dedi bize doktor buna uymak tedbirdir. Maddi manevi bu kadar emek harciyoruz neden daha ozenli davranmayalim ki
Bana doktor normal hayatına devam et, sakın yatarak geçirme, sadece ağır kaldırma dediği için ben de öyle yaptım. Yoksa herkes doktorunu dinlesin tabii ki:)

İnşallah kısa zaman sonra seninde geçer canım ilk 3 ay oluyor diyorlar gerçi kişiden kişiye göre de değişiyor ama :110:
Canm şimdilik sabahları yumurta ve sütü kestim daha rahatım. Akşamları içiyorum süt. Her bünyeye göre değişiyor. İnşallah daha da artmaz bulantılar:)

Canım sana 13 gün sonrasına mı test günü verdiler. Çok uzun değil mi? Gerçi tam garanti olur :) Allah hayırlı sonuçlar nasip etsin inşallah.

Amaan bu kızz mı tırrrt beklesinnn safçaaa dediler herhal :KK48: 3.gün embriyosu diye sanırım. Benle birlikte transfer olanlarada öyle dediler:super:

Amaan bu kızz mı tırrrt beklesinnn safçaaa dediler herhal :KK48: 3.gün embriyosu diye sanırım. Benle birlikte transfer olanlarada öyle dediler:super:
3.günse doğru olabilir tatlım. Benim 5.gün olmasına rağmen 12.gün demişti doktor ama bana çok gelmişti, diğer merkezlerde 5.güne hep 10.gün test günü veriyorlardı. Tabi ben dayanamayıp 7.gün yapmıştım:) inanıyorum sen güzel haber alacaksın. Heyecanla bekliyoruz:)

Ayy canım çok sevindim geçmesine ilaç etki etmiş demekki bırakır bırakmaz geri mi başladı :KK48:
Evet aslında hafiflemis ilaç kullanınca ben birden geçti zannettim korktum. Çok şükür ilacı bırakınca yine başladı. Artık yavaş yavaş geçecek sanırım. Yemek yemeye başladım kız artik

3.günse doğru olabilir tatlım. Benim 5.gün olmasına rağmen 12.gün demişti doktor ama bana çok gelmişti, diğer merkezlerde 5.güne hep 10.gün test günü veriyorlardı. Tabi ben dayanamayıp 7.gün yapmıştım:) inanıyorum sen güzel haber alacaksın. Heyecanla bekliyoruz:)
3. gün ise 13 gün beklemen normal canım. benim de 5. gün embriyosuydu bana da 12 gün yap testini dediler. İnşallah güzel haberler alırsın.

Ayy inşaAllah kızlaaar bakalım sonuç ne olacakk heyecanla bekliyoreee ben :))

Evet aslında hafiflemis ilaç kullanınca ben birden geçti zannettim korktum. Çok şükür ilacı bırakınca yine başladı. Artık yavaş yavaş geçecek sanırım. Yemek yemeye başladım kız artik

Çok şükür valla canım benim bile bazen bulanır hafif de bir tuhaf olurum seni h.ç düşünemiyorum inşallah kendiliğinden iyice kesilir :dua:

Back
X