Merhaba canım hayırlı olsun tedavin inşallah ilk denemende alırsın pozitif sonuç Adetin 2. günü gidiyorsun iğnelere başlıyorsun genelde 10-12. günde de yumurta toplama işlemi oluyor

Bnm yumurtalar aşılama zamanı çabuk gelişti 3defa iğne yaptırdım gonal-f o 3.gunu çağırdı bni bnde 3.gun mu gitsem 2. Mi arada kaldım toplama işlemi haftaici ne denk gelmesi lazım devlete gidiyorum

Bnm yumurtalar aşılama zamanı çabuk gelişti 3defa iğne yaptırdım gonal-f o 3.gunu çağırdı bni bnde 3.gun mu gitsem 2. Mi arada kaldım toplama işlemi haftaici ne denk gelmesi lazım devlete gidiyorum

Arkadaşlar 2.günü gidin. Beni 3.gün sanıp ilaç için bir daha ki aya erteliyolardı az dahaaa. Dedim bugün 3.gün zaten. O zaman tamm dedilerde başladılar. 2. Günü gidin muayeneler yapılsın. 3.gün kãrınız olsun.

Devlette olsa tüp bebek bölümü hafta sonu açık oluyor canım. Pazar toplandı benimde

O zaman ikilemde kalacağıma yarın gidiyim bn

Ay bn açık Olmaz diye düşündüm çok sagol canım ya
Canm yumurta toplama zamanını sen ayarlayamazsın zaten. Yumurtaların ne zaman hazır olacağını rahim kalınlığının ne zaman hazır olacağını bilemezsin. Tüm tüp bebek merkezleri devlet hastanesi de olsa tüm tatillerde çalışır. Yumurta toplama yada transfer işlemine devam eder.

İlk olcak bnm bilmiyordum teşekkür ederim cnm

23nisanda transfer oldu 5.gün embriyosuydu iki tane koydular bugun sabah test yaptm cıkmadı normal midir? Böyle olup ta kanda cıkma ihtimali var mı? Test günüm cuma

Canım daha 8. gün zaten anca kana geçiyor hiç stres yapma kendine test gününü bekle 10 . gün direk kan ver belli olur o zaman inşallah pozitif olur sonucun

Şimdi idrarda cıkmayınca cok üzüldüm ve cumadan önce kan vermeyi düşünmüyorum

Canım üzülme 5. gün embriyosu kana bile zaten 7. gün karışıyor hiç üzülüp stres yapma kendine güzel düşün bol bol duat et inşallah test gününde güzel sonuçlar alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…