Cikti canim maalesef negatif rabbim yine nasip etmedi evladimi bana vermedi kısmet sonucum 0.225 cikti

Canım üzülme diyeceğim ama üzüleceksin biliyorum senin için hayırlı olan böyleymiş demekki öyle düşün pes etmek yok dua etmeye devam denemeye devam vardır doğru bir zamanı

Annne kanında tespit edilmesi yaklaşık olarak LH pikinden (yumurtlamadan) 10 gün sonra mümkün olur. Yani anne kanında β-HCG hormonunun tespit edilmesi yaklaşık adet gecikmesi yaşanan günlerde veya birkaç gün önce mümkün olabilir. Gebeliğin ilk haftalarında B-HCG değeri yaklaşık olarak 48 saatte bir ikiye katlanacak şekilde artar, ancak her hamilelikte bu şekilde net ve doğrusal artış izlenmesi kesin kural değildir. Gebeliğin 6.-7. haftalarında ikiye katlanma süresi 3-4 günü bulur.

Kuzucum çok geçmiş olsun niye böyle oldu ki yediğin birşey mi dokundu acaba
çok Sagol kuzum pazartesi hastaneye gittim geldim o gunden beri başım çatlıyordu sonra tnsiyinmm düştü mide bulantısı ıstirfa en sonunda hstanelikk oldum tedavi gördüğüm için sadece parol serum verdiler bide sıvı kaybı olmuş onun için serum taktılar

Kıyamam ya çok dikkat et kendine canım benim meyve ye bol bol vitamin alsın vücudun bol bol da su iç valla ben şaşırıyorum kendime içmeye başladım bir anda günde 3 lt içiyorum nerdeyse sende alıştır kendini kuzum benim Rabbim şifa versin toparlan biran önce inşallah

Canım benim hiç lekelenmem olmadı. 7.haftadayım son adetimden bu yana damla bile gelmedi. Bebek yerleşirken kanama olacak diye birşey yok. Endişe etme :)

Yaaa Allah razı olsunn canımm benimm yaaa :)) Benim yemek borusu iyileşmeye başlayınca odaklanmalarım anca başladı gebeliğe

İmsan herkeste herşey olacak diye bir şey yok desede, bazen kendini arayışlarda bulabiliyor

gunaydın bayanlar size birşey sormak istiyorum ama çokta çekiniyorum bugun benim transferiminin 4.gunu doktorlar dediki 3.gunden itibarn iliskiye girebilirsiniz demisti bende bunu ilk esime soyledigimde asla belli olana kadar yapmayiz demisti ama dunde sanırım fikirleri degisti sizce yapmalimiyim ? iceri boş..lmadan yapmak olur mu ?

Herkese günaydınlar hayırlı günler. Hastaneye geldim dr um negatif sonuçlardan dolayı beni immünoloji bölümüne yönlendirdi kan verdim çıktı dr değerlendirme yapacak. Bu testler bağışıklıkla alakalı naturel killer hücreleri nin oranına bakılıyor bu hücreler kimi kadında daha fazla oluyormuş ve rahimde embriyoyu öldürüp tutunmasını engelliyormuş eğer cd56 değeri yüksekse sorun var demek ve böyle bir durumda yumurta toplama sonrası serum tedavisi uygulanıyor eğer gebelik oluşursa 8haftaya kadar devam ediliyor bu seruma. Bu test önemli özellikle 2 tüp bebek denemesinde de iyi kalite embriyo transferine rağmen negatif sonuç alan hasta grubunda yapılması doğru bilgi vermek istedim işe yarar umarım. Çünkü bağışıklık sorunu olanlar bu serum ile gebelik elde edebiliyorlar..

Hangi dr söyledi bunu. Bence yapmamalısınız kesinlikle..

Kuzum günaydın kaç gündür giremedim dün tansiyonum düştü ıstirfa üstüne issstirfa hastaneye götürdüler hemen serum taaktilar 3saat hastanede kaaldm

Yaaaa canımmmmm çok üzüldümmm yaaa kıyamam sana kuzum benimmmm Herkes zorlu bir süreçten geçebiliyorrr. Rabbimm Şafi ismiyle şifa versin sana can arkadaşım benim dua edicem sanaa

Cikti canim maalesef negatif rabbim yine nasip etmedi evladimi bana vermedi kısmet sonucum 0.225 cikti
canım ne olcagı hic belli olmaz dedikleri gibi belkide 12. gunu beklememiz gerekiyor hepimizinde :) Rabbim istedikten sonra haznesinde mi yok sanki yeterki O'nun sınavina isyan etmeyelim O'zaten vericidir O' cömerttir . belki sana bu sacma gelicek ama ben eşimle biraz sartları zorlayarak evlendik ve bu sirada babam annemin kalbini o zamanlar cok kırmış ve annem menepoza giricek yaştaydı menepozdayım diye doktora gidiyor ve annem 2 aylik hamile oldugunu ogrendi 2 sene once :)

Canim benim bende zor evlendim babamın ah'i mi tuttu diyorum ama suan babam da cok cabaliyo benim için cok dua ediyo hayirlisi

Kuzumm iyileşmene çok sevindim çok şükür inşallah çektiğin bu zorluklara da değecek Allahın izniyle güzel sonuçlar alacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…