Çok sağol canım inşallah ne bileyim insan bu kadar sıkıntı çekince morali bozuluyor .Tabiki hakkımızda hayırlısı.

tesekkur ederim canım sanada hayirli llur insaAllah

Çok sağol canım inşallah ne bileyim insan bu kadar sıkıntı çekince morali bozuluyor .Tabiki hakkımızda hayırlısı.

Aynen öyle canım zor süreçlerden geçiyoruz böyle şeyler olunca insan herşey boşa gitmiş gibi hissediyor ama pes etmek umutsuz olmak yok Allah yardımcımız olsun

Bana doktor normal hayatına devam et, sakın yatarak geçirme, sadece ağır kaldırma dediği için ben de öyle yaptım. Yoksa herkes doktorunu dinlesin tabii ki:)

İnşallah kısa zaman sonra seninde geçer canım ilk 3 ay oluyor diyorlar gerçi kişiden kişiye göre de değişiyor ama
Canm şimdilik sabahları yumurta ve sütü kestim daha rahatım. Akşamları içiyorum süt. Her bünyeye göre değişiyor. İnşallah daha da artmaz bulantılar:)

Canım sana 13 gün sonrasına mı test günü verdiler. Çok uzun değil mi? Gerçi tam garanti olur :) Allah hayırlı sonuçlar nasip etsin inşallah.

Amaan bu kızz mı tırrrt beklesinnn safçaaa dediler herhal 3.gün embriyosu diye sanırım. Benle birlikte transfer olanlarada öyle dediler

Amaan bu kızz mı tırrrt beklesinnn safçaaa dediler herhal 3.gün embriyosu diye sanırım. Benle birlikte transfer olanlarada öyle dediler
3.günse doğru olabilir tatlım. Benim 5.gün olmasına rağmen 12.gün demişti doktor ama bana çok gelmişti, diğer merkezlerde 5.güne hep 10.gün test günü veriyorlardı. Tabi ben dayanamayıp 7.gün yapmıştım:) inanıyorum sen güzel haber alacaksın. Heyecanla bekliyoruz:)

Ayy canım çok sevindim geçmesine ilaç etki etmiş demekki bırakır bırakmaz geri mi başladı
Evet aslında hafiflemis ilaç kullanınca ben birden geçti zannettim korktum. Çok şükür ilacı bırakınca yine başladı. Artık yavaş yavaş geçecek sanırım. Yemek yemeye başladım kız artik

3. gün ise 13 gün beklemen normal canım. benim de 5. gün embriyosuydu bana da 12 gün yap testini dediler. İnşallah güzel haberler alırsın.

Ayy inşaAllah kızlaaar bakalım sonuç ne olacakk heyecanla bekliyoreee ben :))

Evet aslında hafiflemis ilaç kullanınca ben birden geçti zannettim korktum. Çok şükür ilacı bırakınca yine başladı. Artık yavaş yavaş geçecek sanırım. Yemek yemeye başladım kız artik

Çok şükür valla canım benim bile bazen bulanır hafif de bir tuhaf olurum seni h.ç düşünemiyorum inşallah kendiliğinden iyice kesilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…