Iyi akşamlar canım iyiyim şükur:)) malum bugün tatil olunca piknik yaptık esimle simdi gördüm yazdigini sen nasılsin iyimsin

Oh ne güzel maşaAllah kuzumm Rabbim muhabbetinizi daim kılsın :)

Hamdolsun daha iyiyim kuzumm. Canım yaa senin adetine yakın lekenmen oldu mu yerleşme lekelenmesi. Bende olmadıda olması gerekiyo mu ki

Oh ne güzel maşaAllah kuzumm Rabbim muhabbetinizi daim kılsın :)

Hamdolsun daha iyiyim kuzumm. Canım yaa senin adetine yakın lekenmen oldu mu yerleşme lekelenmesi. Bende olmadıda olması gerekiyo mu ki
Canım benim hiç lekelenmem olmadı. 7.haftadayım son adetimden bu yana damla bile gelmedi. Bebek yerleşirken kanama olacak diye birşey yok. Endişe etme :)

Kızlar yüregim sızlar şindi biz yurtdısındada ürolaga gittik hem ultrosonda hemde el muayenesinde tek taraflı varikosel de çıktı haftaya geliyoruz inşallah hem tüp bebek için görüşmeye hemde emre bakırcıoluna benimle aynı sorunu yasamış olan var mı? Kaan bey muayenemde yoktu dna hasar testi yaptırın yeter yazmış hangisine inanıcagım ya bu sekilde tüp bebekde tutmaz diyolar uffff

Mutlaka yaz ama merak ederim ben atamadim belki sen atarsin testinin resmini
Maalesef fotoğrafını atmaya değer bir şey yok. ( Sabah sabah bütün dünyam karardı. Koca bi yazı daha böyle bomboş geçireceğimi düşündükçe... biliyorum 8. gün erkendi zaten, benim bi akrabamda normal kanda tahlil gününden bir hafta sonra (merakından yapmış) idrarda çıkmaya başlamış ama yine de bütün ümidim bitti şu an. çünkü en ufak bir şey bile bhissetmiyorum.

Kuzum ümitsizlenme erken mi yaptırdın?

Bende oyleydim bi anda yikildim sonra o golgesi bile umut oldu bana smdi kna vermeye gidicem artik netlesir sende daha kan sonucunu almadan yikilmasin umitlerin

canım erken yaptırmışsın bekle bir 12. gün tekrar yaptır ümidini kaybetme.12.gün pozitif çıkar ozaman 4 gün boşu boşuna üzüldüğünle kalırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…