Canım bence hiç tehlikeye atmayın test gününü bekleyin derim enfeksiyon riskini de düşünmek lazım

lutfen yardımm ?

cnm merhaba yazdığın ilgimi çekti açıkçası .
benimde iyi kalite 5.gün embriyosu tutmadı doktorda şaşırdı.

günaydın kızlar :)
benimde cumartesi günü,5 gün dondurulmus ngs sonucu sağlıklı gelen embiryolarımı transfer edecekler. :) iş yerinden 5 gün izin almayı planlıyorum.. sizler nasıl geçirdiniz bu süreci nasıl beslendiniz. kesin yapmalısın dediğiniz birşey var mı ?

transferden sonra 4.gun mide bulanacakmis hissi olurmu erkenmi daha

allah razı olsun dikkat ediyorum ama bu aralar sitres sıkıntı moral bozukluğu mahvetti beni yiyemiyorum artk zayflamisim herkes diyo :-( ondan dr bile dün sıvı takviyesi yaptı.. allah herkese şifa versin icindede bizlere kuzum

Oh ne güzel maşaAllah kuzumm Rabbim muhabbetinizi daim kılsın :)

Hamdolsun daha iyiyim kuzumm. Canım yaa senin adetine yakın lekenmen oldu mu yerleşme lekelenmesi. Bende olmadıda olması gerekiyo mu ki
Am8n canım cumlemizin evine huzur birlik versin rabbim.bende lekelenme olmadi canim. Keseyi gördük falan onun haftasina lekelenme oldu 2 haftaya kadarda devam ediyordu ama sebep baskaydi canım.olmuyor kiminde için rahat olsun

Kuzum günaydın bu testleri ilk defa duydum inşallah sonuçlar gzel çıkar en kısa zamanda sende hamiş kalırsın ama bana dr genetik testlerin yapılıp embiriyolarin sağlıklı olup olmıycanı ögrenebilcegimizi söylemişti ama 400€ ddi bze

Günaydın canım, hayırlısı olsun hakkında inşallah güzel pozitif sonuçlar alırsın İzin almakla da iyi düşünüyorsun eğer ağır ve stresli bir işin yoksa 5 gün gayet yeterli. Beslenme konusunda yaygın olan şeyler var canım günde 1-2 bardak havuç suyu, sabah kahvaltılarında haşlanmış yumurta, 1 dilim ananas, bol su, ilikli kemik suyu, süt, balık, kivi ve ceviz, fındık, badem, kabak çekirdeği tüketmeni tavsiye ederim. Uzak durman gerekenlerde daha az ekmek tüketmeye çalış maydonoz ve çiğ soğan inşallah şifa olur hepsi Tabiki en önemlisi de stresden uzak durmak ve ağır işlerden kaçınmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…