Kızlar
Bildiginiz uzere dun transferimi oldum ama maalesef transfere hasta girdim bogazlarim fena oksururken canim aciyor resmen var mi tavsiyeleriniz ?
Salep içebilirsin kuzum bir de sirkeli su ile gargara yap boğazını dezenfekte eder acıyı azaltır. Yutma ama

Oy oyyy maşallah canım benim yaa Rabbim bizlere de o günleri göstermeyi nasip eder inşallahh Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Diloşummmmm hadi bakalım artık anne adayı sayılırsınnn yavruların sana sımsıkı tutunurlar inşallah hergün onlara pozitif enerji ver konuş biz teyzoşlarını anlat sizleri heyecanla bekliyolar de

Kızlar
Bildiginiz uzere dun transferimi oldum ama maalesef transfere hasta girdim bogazlarim fena oksururken canim aciyor resmen var mi tavsiyeleriniz ?
Canım ıhlamur içebilirsin. Ama fazla değil günde 1 bardak. Çay kahve kola asitli içecekler herşey yasak olduğu için ben transferden sonra hep ıhlamur, rezene, papatya çayı içtim halen de içiyorum. Çok rahatlatıyor iyi geliyor. Ama dediğim gibi günde 1 bardak sadece. Bitki çaylarının da fazlası zarar çünkü.

Diloşummmmm hadi bakalım artık anne adayı sayılırsınnn yavruların sana sımsıkı tutunurlar inşallah hergün onlara pozitif enerji ver konuş biz teyzoşlarını anlat sizleri heyecanla bekliyolar de

Öyle sayılırım kuzum inşallah seninde az kaldı sende anne olacaksın sonra pozitif sonuc alacaksın Allahın izniyle konuşuyorum valla konusmazmiyim inşallah ayırmasın Rabbim bizi evet bir sürü teyzeleriniz var diyeceğim seni çok seviyorlar sabırsızlıkla bekliyorlar diyeceğim

Dlk2606 Kuzumm sonunda kavuştun şükürler olsun Allah ım ayırmasın 9 ay inşallah

Bitanem benim Allah razı olsun aminnn inşallah Allahım kucağına alacağım gunleride yaşatsın pozitif değerleri görmemi nasip etsin inşallah ne kadar güzel arkadaslara sahip olduğumu bugün daha da iyi anladım iyiki varsınız güzel canlarım benim

Oyyy yerim ben o minnağıııı Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah kuzucum

Yaaaaa güzelll kuzummmmmm benimm yaaaa her zamann mutluuuu ol sennnn. Yazarken çok yazdım sanıyorum okurken ne kadar az yazmışım masal diyorum :)) Tüm enerjimi sana yolluyorummm ve kulağına fısıldıyorum "Herşey çok güzel olacak"

Güzel yürekli arkadaşım ya ne iyisin Rabbim inşallah sana da nasip etsin anneliği ve tüm güzellikleri.. inşallah hepiniz güzel haberler verirsiniz inşallah

Güzel yürekli arkadaşım ya ne iyisin Rabbim inşallah sana da nasip etsin anneliği ve tüm güzellikleri.. inşallah hepiniz güzel haberler verirsiniz inşallah

Oyhhhh benimmm bitanecikkkk Damlaaaa'mmmm. Canımm benimmmm canımmmmm. Rabbiminnnn, sesini daha fazla duymak için imtihan ettiğiiii sevgiliii kuluuuu. Seni çoook seviyorummmm. Bizlere ettiğinnn her duaaa, sana Rahmet ve müjde olarak dönecekkkk bakk görr demediii demeee

Kuzucum benim sen iyiki varsın ya nasıl özlemişim senden böyle şeyler okumayı sayende hep pozitifim inşallah senin içinde herşey çok güzel olacak çok az kaldı Allahın izniyle pozitif haberler alacağız senden de bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…