Brunettex durumunuz nedir? kanama devam ediyor mu? Doktorunuza danıştınız mı?
Acil şifalar diliyorum, umarım bebeğiniz iyidir. Dualarım sizinle
Allah razı olsun canım Kanamam durdu çok şükür bi buçuk saat sonra doktor bi hafta sonra kontrole gel dedi. İkizlerden birinin düşme ihtimali var yat dinlen dedi.

Cok sevindim canim darisi basimiza insallah ne guzel bir mutluluk bu rabbim bize de gosterir insallah

Süperrrr oh ohh güzel haberler geliyor bu aralar sevinçten oynayacağım şimdi döktür muazzeliğimi konuşturacağımm
evet kuzum bende çok mutlu ooldum hatta orada bi kız vardı 8senelik evli ilk defa geliyormuş beni görünce dedi yüzün gülüyor iyi habermii evet valla en ufaaak şeylere sevinir oolduuk dedim. Hemoogram testi istediler bide ya en vercem.doktuur muazzez benim icinnn

Oyhhhh yiğeniminnn konacağıı göbüşünü sevdiğimmmm cannnım Dileğimmmmm. Bugünden sonraaa sanaada şafak sayacağızzzzz inşaAllahhhh güzellik abidemm benimmmm

Canım benim kuzum inşallah Allahım hepimize sırayla nasip etsin Rabbim ayırmasın bizden yavrularımızı inşallah kuzucumm

Allah razı olsun canım Kanamam durdu çok şükür bi buçuk saat sonra doktor bi hafta sonra kontrole gel dedi. İkizlerden birinin düşme ihtimali var yat dinlen dedi.

Çok geçmiş olsun, umarım bir hafta sonra kalbinizi ferahlatan haberler alırsınız. Allah hiç bir yuvayı yavrusuz bırakmasın.

Ay kuzummmm nasıl sevindmm seni böyleee görünce yaaaaa hadi bakalımmm en hayırlısı olsun hakkındaa güzelimmmm

Canım benim ne güzel söylemişsin inşallah Allahım o güzel haberi sizlerle paylaşmanı nasip etsin inşallah Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim düşünmem bile yeter

Canım benim çok mutlu oldum inşallah kucağına da alirsin sağ salim sağlıkla sıhhatle Allahın izniyle. Aminnn inşallah Rabbim o güzel sesi duymayı hepimize yaşatsın inşallah

Canım inşallah sımsıkı tutunur sana yavrun nasip de varsa her türlü oluyor zaten hiç merak etme inşallah Allahım sanada isteyenlerde yaşatsın evlat duygusunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…