Hadi hayırlı olsun canım inşallah ikiside sımsıkı tutunur sana

Canım benim şimdi okudum mesajını üzülme ne olur Allahıma emmet onlar bol bol yat dinlen inşallah ikiside hep seninle olacak kucağına da alacaksın Allahın izniyle dualarim seninle canım benim Rabbim ayırmasın inşallah

Allah razı olsun canım benim de dualarımda seninle güzel haberlerini bekliyorum canım

Canım inşallah bu kez nasip olur sen yinede çok yorma kendini bence yürü ama ağır islerden kaçın inşallah pozitifi sonuçlar alırsın

Dikkat ettim ağır işlerden kaçındım biraz :) inşallah güzel sonuçlar alırız.. vakit nasıl geçecek bilmiyorum

Iyi yapmışsın canım benim inşallah Allahım hepimize nasip etsin pozitif sonuç almayı bende bugün transfer oldum nasıl geçecek artık bilmiyorum

Iyi yapmışsın canım benim inşallah Allahım hepimize nasip etsin pozitif sonuç almayı bende bugün transfer oldum nasıl geçecek artık bilmiyorum
Sakin sakin geçirmek istiyorum :) seninde hayırlı olsun, aynı zamanlarda test yapacağız sanırım, benim Çarşamba günü :) seninde güzel haberlerini alırız inşallah..

Oyhhhhhh hamdolsunnn bu günü nasip eden Allah'a yaaaaa.
O zaman sözümde durayım bende.

İyilik varmış kötülük yokmuş. Güzel mi güzel, tatlı mı tatlı, iyi mi iyi bir kız yaşarmış kötülüklerin kol gezdiği şu diyarda. Bu güzel kızın adı Dilek'miş. Öyle böyle değil ama Dileğin hasıymışş. Tıpkı adı gibi bir dilek dilemiş yüce Yaradandan.. HAYIRLI BİR EVLAT..

Günlerce sabretmiş, sabretmiş, sabretmiş.. Kah üzülmüş, kah sevinmiş, kah derin hayallere dalmış.. Ama asla çevresine pozitif enerji yaymaktan, tebrikler yağdırmaktan, onlara dualar etmekten, onlar adına mutlu olmaktan vazgeçmemiş. İşte böylesine güzel yüreğinin karşılığı olarak birgün o hasretle beklediği yavrularına kavuşmuş.

Ne mi olmuş? Şuan o minik yavrular bu güzel annenin karnındalarmışş. Ve bu yüreği öpülesi anne günler sonra yavrularının haberini verecekmiş. Ee artık o haberide günler sonra yazarız. Az meraklanın değil mi amaaa. Her masalın sonuda hemen söylenmez ki canımmmmm hiçç yaniii efenmmm saygılar hörmetlerrrrrrr

Hayirlisi olsun tatlim Allahin izniyle pespese vericez guzel haberleri . Iyi dinlenmeler kuzucum

Sakin sakin geçirmek istiyorum :) seninde hayırlı olsun, aynı zamanlarda test yapacağız sanırım, benim Çarşamba günü :) seninde güzel haberlerini alırız inşallah..

Evet canım çok yakın birbirimize günlerimiz benim 13 mayıs test günüm inşallah sırayla alırız güzel haberler canım benim Allah razı olsun

Kızlar
Bildiginiz uzere dun transferimi oldum ama maalesef transfere hasta girdim bogazlarim fena oksururken canim aciyor resmen var mi tavsiyeleriniz ?

Kıyamam ya sıcak şeyler içmeye çalış kuzum bol bol meyve ye meyvelerin çok faydası oluyor hastalıklara iyilesirsin inşallah biran önce

Ya sen nasıl tatlısın nasıl güzelsin ya yüzümü güldürdün mutlu ettin beni Allahım da seni güldürsün bir ömür canım benim ne güzel yazmissin ya inşallah sonunuda böyle yazarsın güzel güzel kuzum benim Allahım razı olsun senden resmen enerji saçıyorsun etrafına insanın senin gibi bir arkadaşı olunca negatif düşünmesi imkansız zaten iyiki varsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…