Güzel yürekli arkadaşım ya ne iyisin Rabbim inşallah sana da nasip etsin anneliği ve tüm güzellikleri.. inşallah hepiniz güzel haberler verirsiniz inşallah

Ben inanıyorum çok kısa zaman sonra senden de çok güzel haberler alacağız sende tadacaksin anneliği ve nasıl yakışacak o annelik sana canım güzel arkadaşım benim

Ah benimm güzelim yaaa bende özledim inan sizlerle konuşmayııı. Sizlere yazarken kendimde pozitif oluyorummm asıl siz iyi ki varsınızzz meleklerimmm benimmmm

Bende çook seviyorum görmeden hemde seviyorum. İnsan hissediyor karşındakinin güzelliğini yazdıklarından bile anlaşılıyor buradan iyi ki tanıdım dediklerimdensin. Allahım dualarını kabul etsin

Ayy inş bu sefer olacak canımmmm

Genelde 2 ay dinlenme süresi verilir rahim kendine gelsin diye. Ama tedavi sonrası ilk adet dönemi bitiminden sonra adetin 12. günü muayene edilip rahimde bir sorun görünmez ise başlanabilir tedaviye yani bu durumda 1 ay sonra da başlanabilir tabi genelde ağırlıklı olarak 2 ay ara verilir daha sağlıklı sonuç elde etmek adına. Allah yardımcın olsun canm bnm

Doktor da vur demisse öldürmüş yani. Tmm yatma da atla zıpla nedir. Herşey gönlünce olsun inşallah

Canım genelde 2 ay öneriyorlar benimde ilk denemem kimyasal oldu 2 ay dinlen dedi ne kadar uzu dinlenirsen daha iyi çünkü vücut anca toparlayabiliyor kendini geç olsun güç olmasın canım benim inşallah Allahım güldürsün bu kez

Yani 2 ay uzun geldi ama acaba çok yumurta toplandı die mi. Bana kontrole gel demediler sonra, ben yarın ariyip sorim en iyisi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…