Okumak bile keyif verdi bana, seni düşünemiyorum canım ne güzel heyecanlar bunlar.

Benim doktorumda perşembe bekliyor beni.. keseyi görürüz heralde heyecandan ölüyorum

Okumak bile keyif verdi bana, seni düşünemiyorum canım ne güzel heyecanlar bunlar.

Benim doktorumda perşembe bekliyor beni.. keseyi görürüz heralde heyecandan ölüyorum
canım inşallah sen de önce keseyi sonra kalp atışını görürsün. Sağlıkla doğsun bebişlerimiz.

Canım benim inşallah Rabbim senide tüm transfer olanlarida 9 ay hiç ayırmaz yavrularından Allahım yardımcın olsun inşallah pes peşe veririz güzel haberleri birbirimize seninle dualarim

Dlk2606 @Eneaciz arkadaşlar hepiniz sağolun şimdilik iyim çarşamba transfer var su an hemoogram testi için hastaneye geldim anastesizi uzmani istedi bidaha sonucu alıp medikalparka gturcem çok iş var çok

Çok şükür canım sevindim herşeyin iyi olmasına onlarında hepsi hallolur merak etme yavrularına kabus pozitif sonuç al yeter ki inşalalh

günaydın kızlarrrr dua edin lutfen son 3 gun sonra test yaptiricaz insaAllah hepimiz yaşariz bu duyguyu

Canım inşallah pozitif sonuçlar alırsın Rabbim evlat hasreti cektirmesin inşallah senden de güzel haberler bekliyoruz Allahın izniyle

Canım benim inşallah Rabbim senide tüm transfer olanlarida 9 ay hiç ayırmaz yavrularından Allahım yardımcın olsun inşallah pes peşe veririz güzel haberleri birbirimize seninle dualarim

12. günü mü bekliceksin yoksa önden test mi yapcaksın dilek meraktan ölürüz valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…